:lol: :lol:
Μου αρεσει παντως ο αυτοσαρκασμος σου. :thumbup:
:lol: :lol:
Μου αρεσει παντως ο αυτοσαρκασμος σου. :thumbup:
Δε ξεκαθάρισες ΤΙ σολαρίσματα όμως. Γιατί σόλο μπορεί κανείς να κάνει με όλα τα μουσικά όργανα. Μιλάμε για σολαρίσματα πιάνου? Βιολιού? Σαξόφωνου? Άρπας? Τρομπέτας? Κουδούνας? Όμποε?..
ναι ξέρω, ήταν κρύο… :-s :cold:
Ναι το grunge σας φταιει τωρα.Αν καποιοι εκεινη την εποχη δεν μπορεσαν να κρατηθουν ειναι καθαρα δικο τους το φταιξιμο.Κι εγω ειμαι οτι και ο chrisp και τι εγινε δηλαδη?
Είσαι ΦΟΛΣ ρε, αντι-τσρου, δήθεν, και καλά, ντεμέκ, φέηκ, κόπυ-πεηστ, πως το λένε?
Γι’ αυτό burn in hell ρε!!! (και για να μαι ον τόπικ, μαζί να καούν και οι φολς και EVIL Μετσάλλικα! Που απο το Ride The Lightning και μετά ξεπουλήθηκαν!!!)
BURN!!!
τι σχεση εχουν αυτα με τους μεταλλικα?:-k :-s :-k
Ενταξει, σε σιγανη φωτια παρακαλω.Αλλα Μη μου ριξουν κι απο κει πορτα επειδη ειμαι false.
Ακουσε το νέο Disturbed τότε…:!:
Είναι λάθος για μένα να λέτε πχ οι μετάλλικα καλοί ή οι μετάλλικα μάπα κ.ο.κ.
Γούστα είναι αυτά.Ξανθιές εγώ μελαχρινές ο δίπλα.
Αν το δούμε καθαρά στο μουσικό κομμάτι εμένα προσώπικα μου αρέσουν πολύ.
Έχουν πάρει σβάρνα πολλά είδη, και αυτό δείχνει το μέγεθος της προσωπικότητας τους.
Γιατί κάποιος για να κάνει τις αλλαγές που έκαναν αυτοί θα πρέπει να έχει @@.
Μπορεί να μην έχουν την τεχνική των Dream Theater αλλά όταν βγούν στην σκηνή τα δίνουν όλα!
Για εμένα λέει πολλά γιατί δείχνουν πόσο γουστάρουν αυτό που κάνουν και εγώ από κάτω ή από το pc γουστάρω άλλο τόσο!Αλλά όπως είπα αυτά είναι διαφορετικά για τον καθένα.
Όσο για τα κουρέματα του Load που αναφέρθηκαν αυτά είναι για τους κομπλεξικούς άσχημους μεταλάδες που νομίζουν ότι μέταλ είναι μόνο μακρύ μαλλί - σκουλαρίκια και 5 ευρώ μπλουζάκια από Ναβαρίνου ή Εξάρχεια.
Φιλικά πάντα.
Μεξικάνος
ρε φιλε αυτο το ποστ θα το βαλω στην υπογραφη!ειναι ακριβως η αποψη μου!!!
+1 μαν!
αφήστε τα αυτά τώρα, τι κομμάτι το ακούσατε???
cyanide
χαχαχ0α!αφηστε τα μιση!ολο και κατι εχουμε ακουσει απο δω και απο κει…κυριως απο το μεικινγκ οφ…
εδώ είναι όλο από το ozzfest! καλό…
αυτο το κομματι μαρεσει αρκετα.εσενα?
όσο το ακούω μου αρέσει περισσότερο! το έχω ακούσει 7-8 φορές από χθες…
στις κριτικές λέγανε πως αυτό είναι το λιγότερο καλό από τα 6 που είχαν ακούσει.
και τοτε γτ παιζουν αυτο??
αυτό ρώτησα κι εγ’ω αλλά απάντηση δεν πήρα…
Για να μας δωσουν τα μυαλα στο χερι οταν ακουσουμε ολοκληρο το cd! :bounce:
Eμενα παντως δεν μου αρεσε το τραγουδι,μου φανηκε καπως ανακατεμενο στην δομη του χωρις καποια μερη να κολλανε με τα υπολοιπα. :?
Ευτυχως που θα ειναι απο τα χειροτερα του αλμπουμ…
ειδωμεν παιδια.μπορει απλα το σιντι να εχει τραγουδια που να χρειαζεται να τα ακουσεις στην αρχη πανω απο 2-3 φορες για να σου αρεσουν…
αυτό είναι σίγουρο. δύσκολα θα είναι ο δίσκος που θα σε κερδίσει με τη μία. και αυτό κυρίως λόγο των μεγάλων σε διάρκεια κομματιών.
Μην θελει μονο το καθε τραγουδι να το ακουσεις 10 φορες και να καθυποβαλλεις τον εαυτο σου για κανα μισαωρο για να σ’αρεσει.