Μεγάλο σκάλωμα είναι το “10 σε όλα” για μένα ρε. Είναι σα να μη δέχεσαι να τα “κρίνεις”. Αποδεκτό από μια μεριά, ΟΚ, αλλά δεν έχει νόημα για μένα να λέμε “πάω να κρίνω τα albums των Metallica και βάζω σε όλα 10”. Δεν έχει και πλάκα .
Το Sanitarium ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τραγουδι
πλακα δεν εχει … αλλα το θεμα ειναι να εξαντλησουμε την αυστηροτητα μας ;
και περα απο την πλακα , δεν εχει και νοημα να πρεπει να βαλεις 10 σε καθε τραγουδι για να ειναι 10αρι ο δισκος.
Γιατι ετσι το ομωνυμο το Master of Puppets Παιρνει 225 και αντιο ζωη .
Το ιδιο ισχυει και για το One …
Και να κρινεις τι ; ολοι οι δισκοι εχουν ψεγαδια αν κατσεις και το σκεφτεις. Αρα μαλλον κρινεις - βαθμολογεις αυτο που σου αφηνει ο δισκος οταν τελειωσει ολοκληρος.
Και αν κρινω την βαθμολογια σου αδικεις και το Kill’em All Και το Hardwired και το ξερεις !
Εχει πλακα που κραζεται το Load για φλωρια και δεν σας αρεσει το Kill em all τοσο που να του βαζετε
κατι διαφορετικο απο 10.
ΦΛΩΡΟΙ !
Ας παιξουμε με αυτον τον αφελη κανονα λοιπον τοτε:
Kill 7
Ride 8
Master 9
Justice 10
Black 8
Load 10
Reload 9
Anger 2
Magnetic 6
Hardwired 7
Τι θα πει δεν μπορείς να βάλεις τον ίδιο βαθμό στο MOP και το LOAD. Τα πράγματα είναι απλά. Το MOP είναι μουσακάς και το LOAD παστίτσιο (τυχαία παραδείγματα). Εϊναι διαφορετικά πράγματα. Μπορείς να πεις πως αυτός ο μουσακάς γαμάει, αλλά και το παστίτσιο γαμάει. Σε θέμα ποιότητας είναι και τα 2 καταπληκτικά (για κάποιους), άρα 10αρια. Αν θες να πεις πως εσένα σου αρέσει περισσότερο ο μουσακάς είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά αυτό θα είναι ανεξάρτητο της (όποιας) ποιότητάς του παστίτσιου. Δεν βάζουμε βαθμούς βάσει ποιος είναι αγαπημένος μας δίσκος, αλλά βάσει της συνολικής του ποιότητας.
Ζορίζομαι σε όλα τα άλλα γιατί να ζοριστώ και στην μουσική; Φυσικά και τα 6 πρώτα είναι όλα 10άρια το καθένα γι αυτό που είναι και για την εποχή που βγήκε. Αν ήμουν εντελώς ψυχαναγκαστικός θα έβαζα 9,5 στο Load γιατί έχει μέσα το Ronnie και το Poor Twisted Me. Γιατί ντε και καλά να περιοριστώ, δεν θέλω βρε αδελφέ, η μουσική είναι η διασκέδαση μου, my escape from bullshit που λένε και στο χωριό μου…
Sorry για το διπλό ποστ αλλά
μπραβο Dave… ετσι ανωτερος μια ζωη !
Για τα λεφτά τα ξεχνάει όλα κι αυτός…
[quote=“QuintomScenario, post:5845, topic:3588”]Load 10
Reload 9[/quote]
Νόμιζα ότι το Load και το Reload είναι δύο ισάξιοι δίσκοι!
χαχα χα χα χα χα χα!! τι παπαρας !!!
μην τρολάρεις ρε…είναι με το άλλο σύστημα
Ακολουθησα τον κανονα σου, φυσικα και ειναι ισαξιοι. Μαλιστα, αναθεωρησα χωρις τον κανονα σου:
KEA 9
RTL 10++
MOP 10+++
AJFA 10+
M 8
L 7-
RL 5
SA -∞
DM 7+
HTSD 8 (+/- tbc around 2018)
Blackened Friday σημερα και τσιμπησα αυτα με συνολικο κοστος $50 ($15 τα μεταφορικα γαμω το θεο του Λαρς)
Τη φορμα την πηρα γιατι χρειαζομαι μια καινουρια, λεω δε βαριεσαι, ας ειναι μια γραφικη εστω.
η ΚΟΥΤΟΥΛΟΥ η μπλούζα σκοτώνει! Μεγειά!
[quote=“QuintomScenario, post:5845, topic:3588”]Kill 7
Ride 8
Master 9
Justice 10
Black 8
Load 10
Reload 9
Anger 2
Magnetic 6
Hardwired 7[/quote]
Πολύ κοντά στα δικά μου γούστα, μπράβο Κουΐντομ .
Συγγνώμη για το διπλό ποστ παιδιά, ξέχασα να πω ότι το HTSD γαμάει!
Αυτην ειχα στοχο να παρω μονο (την ΚΑΤΟΥΛΟΥ), γιατι ηταν στα $12, αλλα μετα λεω γιατι να δωσω $30 για μια μονο μαλακια, ας παρω και κανα 2 ακομα να πιασουν τοπο τα μεταφορικα… ξεχασα και αυτο, που το πηρα για τον ανηψιο σε youth version. Τωρα δεν το βρισκω στο Mestore, αρα μαλλον πηρα το τελευταιο Ολα μαζι $50 ε):