Έτσι για να σας την σπάσω…πολύ φαλτσαδούρα μωραδελφάκι μου!
Εάν έχει βρει κανείς πουθενά το bootleg από την δεύτερη μέρα στο Λονδίνο ας κάνει την καλή.
Αν δεν το βρουμε κανε υπομονη μεχρι τον Φεβρουαριο.
$9.95 σε mp3, $12.95 σε flac, τίμιες τιμές
Τον Φεβρουάριο θα πας να τους δεις στη Μαδαγασκάρη για 5η φορά φέτος και θα ηχογραφήσεις τη συναυλία?
κοντα επεσες … θα ειναι η τεταρτη φορα !
BTW υπάρχει φήμη πως κάποια μεγάλα φεστιβάλ θα ανακοινώσουν Metallica και GnR για το καλοκαίρι του 18. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι, αλλά γενικά τα Αγγλικά festival τείνουν να έχουν αποκλειστικές εμφανίσεις των εκάστοτε συγκροτημάτων στο νησί για τη χρονιά.
Το Download που λαμβάνει χώρα σε Αγγλία και Γαλλία ανακοινώνει την επόμενη εβδομάδα. Βολικά, οι Metallica έδωσαν όλα τους τα live σε Αγγλία και Γαλλία το 17 και ότι έχουν προγραμματίσει για το 18 δεν συμπεριλαμβάνει αυτές τις χώρες. Το ίδιο ισχύει και για τους GnR -που δεν έχουν ανακοινώσει κάτι για το 18.
Καλή -και σίγουρα πιο οικονομική- ευκαιρία να δει κανείς τα δύο μεγαθήρια μαζί με δεκάδες άλλες μπάντες σε τιμή ίσως και χαμηλότερη που θα έβλεπε τους 2 τους μόνο -αν φυσικά επιβεβαιωθεί η φήμη. Κοντός ψαλμός…
Υπηρχε στο youtube ηδη γι αυτο δεν το εβαλα…
Τι ήχο έχουν γαμω την τρέλα μου;!
δεν ξέρω , εσύ είσαι ο ηχολήπτης
Ούτε καν αγγίζω τον Big Mick ή έστω τον Gillies…
Αυτο ελειπε…
Με έβαλες σε τάξη τώρα ;
Απλά είναι 2 από τους βασικούς υπεύθυνους για τον εκπληκτικό ήχο που έχουν , οπότε εγώ δεν μπορώ να απαντήσω στον αγαπημένο μου @Rebel και η ερώτηση παραμένει .
Η αρχη εγινε απο αυτους το 1984…
Λατρεύω φωνή Hetfield εδώ