Εκει που φωναζει BUUUURN ο Τζεημσαρος, σηκωθηκε ορθια καθε τριχα στο κορμι μου, μεχρι κι αυτες που ειναι σε αβολα σημεια και γαργαλανε… και δεν ηταν το μονο που σηκωθηκε…
Πες μας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Τι ήχος είναι αυτός που έχει το μπάσο ρε μάγκες; Τρελα! Και νομίζω πως ο Hetfield είναι εξαιρετικός εδώ. Γενικά η μπάντα φαίνεται να γουστάρει πολύ το νέο υλικό, τόσο πολύ που το αποδίδει τέλεια στη σκηνή
Εμ αυτά λέμε τόσους μήνες, ετοιμάσου να προσκυνήσεις .
Που να ακούσεις το μπάσο στο For Whom…
Το πόσο γουστάρουν το νέο υλικό μπορείς να το καταλάβεις στην έκφραση του Hetfield οταν παίζει το Halo.
Έχω κάνει τάμα θα πάω γονατιστός
Λαρσαρος!!!
Εκλαψα με εισαγωγη, ευτυχως σε αυτην την περιοδεια ο Τζεημς θυμιζει Τζεημς προ-2008 σε ολα, και σε αποδοση, και σε πωρωση και καυλα, και στις χαζομαρες που λεει για να προλογισει τα τραγουδια… αντι να λεει 300 φορες για Metallica Familuh…
Ωραίες οι δηλώσεις Lars για τα τελευταία γεγονότα στο Hollywood.Well Done στον κοντό.
Νομίζω ότι έχει μεγαλώσει εξαιρετικά .
Πολύ ώριμος και δεν λέει και τις πιπες που έλεγε παλιότερα . Γενικά μιλάει με σεβασμό .
Εχει ελαττωσει και τα Ariel που επαιρνε…
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!
Το να ακούς τη μπασάρα του Cliff δεν είναι σαν το καλύτερο πράγμα που άκουσες ποτέ;
Δεν ξερω αν ειναι με τον Cliff ή τον Jason…
δεν χρειάζεται να διαλέξεις…
Το 1985 ο Jason έκανε headbanging με το Ride
Αν και ειναι rough mix οπως λεει κι ο τιτλος, προτιμω το Prince οπως τελικα βγηκε.
ακουστε παντως το μπασο του Jason στις auditions γιατι στην επομενη επανακυκλοφορια , δεν θα το ξανακουσετε.