Μetallica

Εκει που φωναζει BUUUURN ο Τζεημσαρος, σηκωθηκε ορθια καθε τριχα στο κορμι μου, μεχρι κι αυτες που ειναι σε αβολα σημεια και γαργαλανε… και δεν ηταν το μονο που σηκωθηκε…

1 Like

Πες μας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες :stuck_out_tongue:

1 Like

Τι ήχος είναι αυτός που έχει το μπάσο ρε μάγκες; Τρελα! Και νομίζω πως ο Hetfield είναι εξαιρετικός εδώ. Γενικά η μπάντα φαίνεται να γουστάρει πολύ το νέο υλικό, τόσο πολύ που το αποδίδει τέλεια στη σκηνή

6 Likes

Εμ αυτά λέμε τόσους μήνες, ετοιμάσου να προσκυνήσεις :sunglasses:.

3 Likes

Που να ακούσεις το μπάσο στο For Whom…

Το πόσο γουστάρουν το νέο υλικό μπορείς να το καταλάβεις στην έκφραση του Hetfield οταν παίζει το Halo.

4 Likes

Έχω κάνει τάμα θα πάω γονατιστός :stuck_out_tongue:

4 Likes

8 Likes

Λαρσαρος!!!

Εκλαψα με εισαγωγη, ευτυχως σε αυτην την περιοδεια ο Τζεημς θυμιζει Τζεημς προ-2008 σε ολα, και σε αποδοση, και σε πωρωση και καυλα, και στις χαζομαρες που λεει για να προλογισει τα τραγουδια… αντι να λεει 300 φορες για Metallica Familuh…

3 Likes

Ωραίες οι δηλώσεις Lars για τα τελευταία γεγονότα στο Hollywood.Well Done στον κοντό.

1 Like

Νομίζω ότι έχει μεγαλώσει εξαιρετικά .

Πολύ ώριμος και δεν λέει και τις πιπες που έλεγε παλιότερα . Γενικά μιλάει με σεβασμό .

Εχει ελαττωσει και τα Ariel που επαιρνε…

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!

1 Like

Το να ακούς τη μπασάρα του Cliff δεν είναι σαν το καλύτερο πράγμα που άκουσες ποτέ;

3 Likes
1 Like

Δεν ξερω αν ειναι με τον Cliff ή τον Jason…

δεν χρειάζεται να διαλέξεις…

1 Like

Το 1985 ο Jason έκανε headbanging με το Ride :wink:

1 Like

Αν και ειναι rough mix οπως λεει κι ο τιτλος, προτιμω το Prince οπως τελικα βγηκε.

1 Like

ακουστε παντως το μπασο του Jason στις auditions γιατι στην επομενη επανακυκλοφορια , δεν θα το ξανακουσετε. :stuck_out_tongue:

3 Likes