8 στα 8 και 9 στα 13 πλέον.
Πες μας λοιπόν για τις μπάντες που σε έκαναν να καταλάβεις ότι οι μετάλλικατς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Όσο για το αν έγραψαν ιστορία κρίμα που δεν ζει ο Chuck.
Θα στο εξηγούσε μια χαρά.
8 στα 8 και 9 στα 13 πλέον.
Πες μας λοιπόν για τις μπάντες που σε έκαναν να καταλάβεις ότι οι μετάλλικατς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Όσο για το αν έγραψαν ιστορία κρίμα που δεν ζει ο Chuck.
Θα στο εξηγούσε μια χαρά.
Από που θέλεις να ξεκινήσω? Από τον πρώτο thrash δίσκο που κυκολφόρησε? Από το ότι έβαλαν το Metal στα σαλόνια? Από το ότι συνεχίζουν να γεμίζουν αρένες και να πουλάνε δίσκους? Από το ότι είναι η μπάντα που φέρνει τους περισσότερους οπαδούς στο χώρο?
Ολα τ αλλα εκτος απο το πρωτο κ το τελευτιο δεν καναν καλο στο μεταλ, στην τσεπη τους κανανε παντως:wink:
Ναι ρε παιδί μου τώρα “ιστορία” μέσα σε εισαγωγικά…
αν ακουσεις kreator, nevermore, paradise lost, death θα καταλαβεις τι θα πει μουσικη, συναισθημα, εκρηξη και κυριολεκτικα καλοι στιχοι…
και τι θα πει καλο live χωρις 50 διαλειματα για να παρουμε ανασες. αυτες οι μπαντες στη σκηνη ισοπεδωνουν. οι μεταλικα διασκεδαζουν. πολυ καλα μεν αλλα διασκεδαζουν. εγω οταν τους ειδα το ευχαριστηθηκα αλλα περασα ευχαριστα. δεν βιωσα μια αξεχαστη εμεπειρια οπως με τις παραπανω μπαντες…
το θρας το εφεραν με την κανονικη του μορφη slayer, venom.
το οτι πουλανε και ειναι η πιο mainstream μπαντα δεν λεει κατι. ακριβως πουλανε λες και εσυ. οχι δημιουργουν πλεον.
οι μειντεν σιγουρα εχουν πιο πολυ κοσμο. ακριβως γιατι ακομη δημιουργουν.
α και το αλλο. τις προαλες ακουσα σε ενα ραδιοφωνο τη νεα μπαλαντα των μεταλικα το the day that never comes. να τι θα πει mainstream. μακαρι να επαιζε εστω μειντεν το ραδιοφωνο…
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν επιρρέασαν κόσμο και κοσμάκι?
Όσο για το thrash όπου και να διαβάσεις θα δεις αυτό που σου λέω, το ότι επιρρεάστηκαν από τους Venom δεν το συζητάω. Αλλά το Show No Mercy βγήκε λίγους μήνες μετά από το Kill Em All.
Mακάρι το mainstream να ήταν σαν το The day that never comes αλλά που τέτοια τύχη.
Ναι.
Δημιουργούν κάθε φορά τον ίδιο δίσκο.
ΥΓ. 11/11
δεν νομιζω να ειπα αυτη τη φραση. αλλα εσυ ειπες οτι ξεκινησαν το θρας. φυσικα και επηρεασαν. αλλα ολοι οσοι ξεκινανε να παιζουν θρας σημερα παλιους slayer και kreator προσπαθουν να μιμηθουν.
Δεν είπα ότι ξεκίνησαν το Thrash, αλλά ότι κυκλοφόρησαν τον πρώτο thrash δίσκο. Δεν θα βγάλει πουθενά αυτή η κουβέντα, το έχεις καταλάβει νομίζω
ρε shadowking, τι ασχολεισαι? δεν εχεις καταλαβει οτι χαλας το σαλιο σου?
εχουν την αποψη τους τα παιδια, η οποια ειναι ακυρη απο οπου και αν την πιασεις, αλλα ειναι αποψη τους.
εχουν κολλημα με τους metallica, δεν τους γουσταρουν, ακουνε τις μπαντες που επηρεαστηκαν απο αυτους και τερμα.
και που απαντας, δεν εχει νοημα, τα ιδια λετε τοση ωρα…
και για να ειμαι και λιγο on-topic: ο hetfield παιζει κιθαρα και ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, οι αλλοι που αναφερατε, βασικα ο chuck μονο, γιατι ο mille δεν ειναι κανενας κιθαρισταρας (στα cd τουλαχιστον, σπιτι του μπορει να παιζει με απιστευτη τεχνικη, δεν ξερω), παιζουν κιθαρα (δυσκολα πραγματα οντως) και ΓΡΥΛΙΖΟΥΝ… εχει μια διαφορα οσο να 'ναι…
και σκεφτειτε οτι ακουω κυριως καφρικες μπαντες… και παιζω καφριλες… υπαρχει μια αντικειμενικοτητα σε αυτα που λεω, θελω να πιστευω…
καποτε πρεπει να σταματησει αυτη η μανια του ελληνα να εκμηδενιζει τα παντα…
Ρε ΚρισΠ, οι Paradise Lost επηρεασαν τους αταλαντους Μεταλικα, δεν σου τα ειπαν καλα.
Ευτυχως φιλε μου που υπαρχεις και εσυ να μας ανοιγεις τα ματια, ευτυχως!
Stop feeding the troll! Γραφεται ο αλλος με 2 νικ και τα μονα του ποστ ειναι για το ποσο χαλια ειναι οι Μεταλικα, δεν σας προβληματιζει αυτο? Κλασσικη περιπτωση τρολ, 3/10 γιατι ειναι too obvious.
με ρωτησες ποιες μπαντες μου εδειξαν κατι καλυτερο. αν το πας ετσι και οι μεταλικα επηρεαστηκαν απο αλλους. δηλαδη ζουμε σε εναν κοσμο που οι μεταλικα δεν πηραν κανενα στοιχειο απο πουθενα και μονο οι αλλες μπαντες επειρναν???
οσο για paradise lost ειναι αλλη ιστορια. αν θες να στο πω ετσι κοιτα: το θρας επηρεαστηκε απο το χεβι. αυτο ηπηρχε απο αυτο επηρεαστηκε. ετσι και οι paradise ειχαν επιροες. δεν ξερω αν μια ηταν οι μεταλικα. αλλα ειχαν και αλλες 20. μα ολοι μας μαθαινουμε πρωτα τα γνωστα και αν θελουμε μετα ψαχνομαστε. εσυ λες να ξεκινουσα με morbid saint, sadus, possessed??? φυσιολογικο ειναι.
οσο για μειντεν που ξαναλεω, δεν ειμαι φαν, πιστευω οτι κανουν κατι παρα πολυ καλα. εχουν επιτυχια και αναγνωριση και προφανως τους αρεσει τοσο πολυ. επισης κανουν και καλυτερα show απο μεταλικα.
για πες μας και εσυ εκτος απο μεταλικα τι αλλο σε εμαθε αυτα που ακους σημερα να σε κρινουμε γιατι μονο εγω κρινομαι τοση ωρα απο σενα…
Το σκέφτηκα κι εγώ για να είμαι ειλικρινής…
@furor Δίκιο έχεις αλλά βγαίνω από τα ρούχα μου με ορισμένα που διαβάζω :oops:
Και μόνο που φέρατε την τεχνική σαν κριτήριο σύγκρισης, απο κει και πέρα κάθε συζήτηση περιττεύει…
πες οτι θες για ολα αλλα αν γουσταρεις να λες οτι εχω δυο λαγαριασμους βρες τροπο και ελεγξε με να δουμε αν εχω 2 νικ. κακομοιρη. βρες τον moderator να εντοπισει τοποθεσια.
Σε αυτό το thread γράφω ΜΟΝΟ για Metallica.
Αν έκανες τον κόπο να τσεκάρεις και κάποιο άλλο (που πολύ αμφιβάλλω) θα έβλεπες τι άλλο ακούω…
ΥΓ. 14/14. Ούτε ο Kobe τέτοια ποσοστά.
εξυπνο. τοτε να ρωτας και μονο για μεταλικα. και να μην κανεις ερωτησεις για τις οποιες ο ιδιος δεν απαντας. αν διαβασω τι λενε ολοι σε αλλα τοπικ για τις μπαντες που τους αρεσουν θα νυχτωσουμε.
Οπότε μείνε εδώ να κράζεις τους Metallica, πράγμα που δεν υποδηλώνει καμία μα καμία εμπάθεια.
Καληνύχτα.