Μetallica

μαζι σου ειμαι, αλλα δε θα βγαλουμε ακρη…

αν ο αλλος θελει να κραξει, θα κραξει.
οτι και να του πεις εσυ, δε του αλλαξεις τον σκοπο.

οποιος θελει να εθελοτυφλει, ας το κανει, εμεις θα συνεχιζουμε να ακουμε metallica και leftallica και ολα τα riffs που εχει κλεψει ο hetfield απο megadeth, exodus, bb king, bob marley και απο ολους…

και στο τελος, αφου ειναι τοσο αχρηστοι και ανιδεοι, οσο τους παρουσιαζουν, τοτε μαγκια τους που βρισκουν τροπους (εκτος της μουσικης βεβαια, αφου δεν εχουν ιδεα απο μουσικη οι ανθρωποι) εδω και 25 χρονια καταφερνουν να ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα groups…

αν εσυ εισαι σε ολα σου τα ποστ γλυκουλης και δεν κραζεις ποτε τοτε δεν εχεις απαιτησεις απο ανθρωπους οι οποιοι καποτε εκαναν κατι αξιολογο και μετα τα πεταξαν ολα. γιατι ας μην γελιομαστε απο το 91 και μετα αυτο εκαναν. καλο υπνο.

καλο. δεν ειπα οτι δεν ηταν. αλλα πλεον για μενα φιλε μου δεν ειναι. με τις ταινιες δεν γινεσαι μπαντα. και δεν νομιζω καποιος να ειπε οτι ο χετφιλντ εκλεψε. μηπως θες να σπειρεις κακιες χωρις να υπαρχουν???

οντως το load το εβγαλε η γυναικα του χετφιλντ με τη θεια του λαρς :lol:

ο,τι να ναι
οι μεταλικα παιζει να ειναι οι μεγαλυτεροι απατεωνες στην ιστορια της μουσικης
ο χετφιλντ αλλωστε ειναι ενας αγυρτης που κανει πως παιζει κιθαρα

ειπα εγω οτι το ειπες εσυ ή καποιος αλλος?

απλα εχει αναφερθει, σε αλλα threads, παλαιοτερα… αν ξεκολλησεις απο το συγκεκριμενο και δεις κανενα αλλο, ολο και καπου θα το δεις και αυτο που ειπα, περι κλεψιματος…

την γνωμη μου την ειπα, δε θα σε αναγκασω να αλλαξεις αποψη για τους πουλημενους τους metallica, γιατι δε με ενδιαφερει.

εσυ την αποψη σου, εγω τη δικη μου.
κουβεντα να γινεται.

Ψηθείτε να μην του απαντήσει κανείς στο επόμενο ποστ του να δούμε μήπως κάνει κλικ σε κάποιο άλλο θρεντ.

δεν θυμαμαι να ειρωνευτηκα. με την ειρωνια μονο μαγκια πουλας. δες συζητας… και εγω συζηταω απλως λεγοντας κατι που δεν αρεσει.

ακομη δεν πηγες για υπνο? τελικα αλλος θελει να ασχολειται. αν πραγματικα δεν σε νοιαζει τι λεω μην διαβαζεις. δεν εχω κατι μαζι σου αλλα μην βγαζεις χολη εσυ πρωτος φιλε. δεν σε προσεβαλα.

λοιπον επειδη δεν εχει νοημα να λεμε τα ιδια πραγματα θα πω την γνωμη μου μια τελευταια φορα. οι μεταλικα καλοι ειναι.εχουν ενα πολυ καλο παρελθον στο οποιο εχουν γραψει πολυ ωραια τραγουδια.στο οποιο ειχαν διαφορες απο δισκο σε δισκο που αυτο καλο ειναι. τεχνικα δεν νομιζω οτι το δεξι χερι του χετφιλντ -που ειπε καποιος- ειναι πιο καλο απο του schuldiner. αυτο κυριολεκτικα ειναι κουταμαρα και σορρυ για οποιον προσβαλω. επισης δεν θεωρω ωραιο το σκηνικο με το dvd μιας και σε μια εποχη οπου μουσικα ηταν πατος προσπαθησαν με αλλους τροπους να επανελθουν στο προσκηνιο. το αν τα καταφεραν ειναι αλλη ιστορια και χωραει πολλη συζητηση γι αυτο. για μενα με το death magnetic ξεκινησαν μια καλη προσπαθεια για να αρχισουν παλι να ικανοποιουν τους οπαδους τους. μακαρι. πιστευω οτι και επιδραστικοι ηταν και ελαφρως πρωτοποροι. αλλα οχι οτι καναν ολη τη δουλεια μονοι τους.

δεν εχω καταλαβει το κολλημα που εχουν καποιοι με το γεγονος οτι κινηματογραφησαν οι μεταλλικα τις ηχογραφησεις του some kind of monster!!!τωρα ομως που σκεφτονται και οι megadeth να κινηματογραφησουν τις ηχογραφησεις του καινουριου τους cd δεν ακουγεται τιποτα πως ξεπουληθηκαν και τετοια…στην τελικη εγω γουσταρα που ειδα την αγαπημενη μου μπαντα σε dvd και αν καποιος δε γουσταρει δε το παιρνει να το δει!!

Εδω ακουσαμε φοβερα ανεκδοτα:
1.O ορος “ρυθμικος κιθαριστας” εφευρεθηκε μονο και μονο για να πουμε οτι ειναι και ο Ηετφιλντ κιθαριστας. Αυτος ο ορος τοτε δημιουργηθηκε.
2.Ο ΜILLE PETROZZA EXEI ΦΟΒΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. :lol3: :lol3: :lol3:

Κάθε ποστ στο θρεντ αυτό θα έπρεπε να κλείνει με Bow Down.

Δεν έχει ο Μίλε τεχνική ρε άμπαλε; :stuck_out_tongue:

εγω δεν λεω οτι εχουν αδικο οσοι υποστηριζουν οτι οι μεταλλικα δεν εχουν καλη τεχνικη…αλλα ρε παιδια οτι και να λεμε ειναι μεσα στα 3-4 μεγαλυτερα συγκροτηματα παγκοσμιως!!!δεν ειναι τυχαιο οτι φετος ολα τα μουσικα μεσα ενημερωσης περιμεναν το καινουριο cd των metallica και το καινουριο cd των AC/DC!!δεν ειναι τυχαιο οτι τους βαζουν στο ιδιο σακουλι με τους AC/DC

πες μου εναν καλυτερο στο θρας που να ειναι και τραγουδιστης απο τον μιλλε…
να δουμε τι τζιτζικια πεταλωνεις…

Ρε παιδια οσο συνεχιζετε να ταιζετε το τρολ τοσο θα συνεχιζει (21/21…).

Αντε και οπου να’ναι θα μπει με το αλλο ακαουντ να συμφωνησει με τον εαυτο του.

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. ειναι λογικο που η χολη σου εχει βγει απο το σωμα σου. η αγαπημενη σου μπαντα εχει 20 χρονια να βγαλει δισκο ανταξιο αυτων που αγαπησες… τους οποιους και εγω αγαπησα και ειδικα τους 3 πρωτους τους εκτιμω πολυ. τα θερμα μου συλλυπητηρια. μακαρι καποια μερα να βρεις τη λυτρωση. ισως το 2015 οταν οι μεταλικα θα ξαναβγαλουν αλμπουμ και θα ονομαζεται “Death Electric” και θα ειναι φοβερο!!!
η δικια μου αγαπημενη μπαντα παλι, το 2009 θα βγαλει ενα αλμπουm που ολοι θα το εκθειαζουν γιατι ειναι η μοναδικη trash μπαντα που τα τελευταια 10 χρονια βγαζει πραγματικα καλο υλικο. βασικα που βγαζει αριστουργηματα. και οι οπαδοι της δεν την μαθαινουν απο το ραδιοφωνο.

Ok, δε πατάς logout τώρα? Νισάφι.

εισαι λιγο αγενης κυριε amorphis και αυτο καλο δεν ειναι…

Eυκολο. Dave Mustaine.
Μωρε και καμπιες πεταλωνω.

ναι ειπa θρας. το bay thrash ειναι χεβι ουσιαστικα ρε παιδια. οσο megadeth εχω ακουσει δεν παιζουν κλασσικο θρας. η μουσικη τους ειναι μελωδια. και θρας σημαινει επιθεση φιλε μου. slayer, kreator, destruction, sodom, exodus… και αλλες φυσικα μεγαλες μπαντες. αλλα οι megadeth αυτο που παιζουν ειναι πολυ πιο ελαφρυ και απο μεταλικα.