Χμ… Οι Exodus oπως και οι Testament, Death Angel, Possesed, Forbidden etc. ειναι παιδια της Bay area του San Fransisco και ειναι ο ορισμος του THRASH. Σιγουρα δεν θα τους χαρακτηριζα απλο χεβι. Αλλο το να πεις οτι η αμερικανικη σκηνη του θρας ειναι πιο μελωδικη απο αυτην της Γερμανιας.
Και εγω τους Μegadeth τους βρισκω σιγουρα thrash μεχρι και το RIP. Εκτος αν πρεπει να βαλουμε εναν μετρητη βαρυτητας πρωτα.
κοιτα κατ αρχην possessed δεν ειναι ακριβως θρας. εχουν και ντεθ. ολες οιμπαντες που ανεφερες ειναι μεν αμερικανικες αλλα οπως οι slayer παιζουν κανονικο θρας ενα κλικ πιο μελωδικο απο slayer. οι megadeth ομως ρε εχουν 1-2 γρηγορα τραγουδια σε καθε σιντι και ολα τα αλλα εχουν ενα γρηγορο σημειο για 30". αυτο δεν ειναι θρας μεταλ. εκει εχω ενσταση. κοιτα γενικα δεν μου αρεσει το bay αλλα μερικες μπαντες τις εκτιμω. κυριως για το παρελθον τους, οπως ακριβως και τους μεταλικα. οι megadeth ειναι ισως η μονη μπαντα μεχρι στιγμης-σ αυτα που εχω ακουσει- που δεν μου βγαζουν κατι.
παντως οσο για τον μιλλε, επειδη ακουω χρονια kreator και το εχω ψαξει το θεμα, ειναι πολυ καλος κιθαριστς, δεν θα πω διανοια -τοτε για τον chuck και κανα δυο ακομη τιι να πω- και παρα πολυ καλος frontman. γενικα τρεφει τον σεβασμο ολης της κοινωνιας του μεταλ και μιλω για πραγματα που λενε και αλλες μπαντες γι αυτον. αν ψαξεις στο youtube η απο cover η απο live με καλη αναλυση θα δεις οτι δεν εχεις δικιο για αυτο που ειπες πριν.
αρα παραδεχεσαι οτι η μπαντα που γουσταρεις παιζει σκουπιδια(μαλακιες…):p:p
που κολλαει αυτο?χαζος εισαι?
αν εννοεις αυτο για το ραδιοφωνο, εκει παιζονται mainstream πραγματα, για να τα ακουσουν οι κοπελιτσες και παιδακια. δεν γινεται να βαλουν kreator. και εγω χαιρομαι που δεν παιζονται παντου. τωρα τι να σ πω αν εσυ εβγαλες αυτο τ συμπερασμα, εχεις το μυαλο του ulrich…
καλα εισαι μεγαλος ηλιθιος…εγω εχω βαλει με μαυρα που εκανες λαθος τη λεξη thrash και εσυ μου τι λες?αλλα με τοση εμπαθεια προς τους μεταλλικα ουτε τι σου στελνουμε δε βλεπεις,εχεις αποφασισει απο πριν τι θα γραψεις…ΙQ below level!!!
σορρυ ρε φιλε δεν εχω εμπαθεια γτ εχω σταματησει κιολας να λεω ασχημα, νομιζω. απο κει κ περα δεν το ειδα κ επειδη πολλοι μ την εχουν πει,το πηρα λαθος.κ σορρυ π σ την ειπα τοτε.κ αν τ προσεξες ουτε γ μεταλικα σ εχω πει τπτ γτ δεν μ φαινεσαι κολλημενος σαν αλλους.
ενταξει ολα οκ.απλα κοιτα λιγο καλυτερα τι σου γραφουν για να μην γινονται και παρεξηγησεις ρε φιλε.εγω δεν εχω κατι μαζι σου και ουτε θα κρινω αυτα που ακους.ακους εσυ τα δικα σου και εγω τα δικα μου!!
οκ φιλος. ειδες δ σ λεω οτιδηποτε, ειπα και συγνωμη ακριβως γτ δεν εισαι κολλημενος… ΑΕΚΑΡΑ!!!
To bold μια φορα δεν το καταλαβα.
Εχεις ακουσει ελαχιστα Megadeth εποχης ‘85-‘91 για να λες για 1-2 γρηγορα τραγουδια σε καθε σιντι και ενα γρηφγορα σημειο για 30’’.
Οσο για τον Μιλλε, δεν διαφωνω για το οτι το μεγαλυτερο μερος της μεταλ κοινοτητας τον εκτιμα, για το οτι εχει βγαλει μερικες δισκαρες ή για το οτι ειναι πολυ καλος φροντμαν. Αλλα σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δεν εχει τεχνικη ανω του μεσου ορου. Μην πω κιολας οτι ειναι κατω αυτου.
ειμαστε off topic…αλλου αυτα θα μας βρισουν!!!:p:lol:
Τα τελευταία πόστ σβήστηκαν.
Για Mille και Kreator υπάρχουν τα αντίστοιχα θρεντ, ενω για συγκρίσεις υπάρχουν τα polls.
Παρακαλώ τα επόμενα να αφορούν τους Μετάλλικα.
γι αυτο οι ελληνες μια ζωη ειναι χιλιομετρα πισω. το φορουμ ειναι για συζητηση. δηλαδη αν το θεμα παει αλλου θα πεις στον αλλο “σορρυ ρε θα σ απαντησω στο poll για thrash συγκροτηματα γιατι ετσι ειναι το faq”???
χαλαρωστε ρε παιδια με τους κανονες σας. αλλο ειναι να πει κανεις βρισια και αλλο ειναι να συζητησει. πρωτη φορα σε φορουμ το βλεπω αυτο. σε ξενα φορουμ για μεταλ που ειμαι καιρο δεν εχει γινει ποτε…
συν τοις αλλοις εσβησες post που μιλουσα για metallica ενω αφησες του προτελευταιου που δεν λεει τιποτα για μεταλικα.
Αμα ήταν 2-3 ποστ εννοείται πως θα έμεναν. Δε σβήνουμε αβέρτα, το έχετε διαπιστώσει αυτό.
Αλλά όταν οι τελευταίες σελίδες μιλάνε για Mille vs Hetfield, Chuck vs Mille vs Hetfield, και χαρακτηρισμούς για τα IQ διάφορων χρηστών, νομίζω πως δε κολλάνε στο εν λόγω θρεντ.
για το iq ηταν μια κοτσανα των δυο ποστ. απο κει και περα αφηστε το ρε παιδια να κυλησει. και εγω χτες οταν πρωτομπηκα ειδα τα λογια καποιου μισα δηλαδη παλι ειχαν σβηστει τα προηγουμενα ποστ. πιστευω εκτος απο φασεις με βρισιμο πρεπει να το αφηνετε, ουτως η αλλως τα φορουμ για κουβεντα ειναι.
Οκ, τα ποστ που μιλούσαν περι thrash επανήλθαν.
megadeth εχω ακουσει οντως μονο απο τα πρωτα και επειδη δεν μου αρεσαν δεν συνεχισα. κοιτα απο ολες τις θρας μπαντες που ξερω ο μιλλε ειναι πολυ καλος στην κιθαρα και τον εχω δει και λαιβ και ηταν εξαιρετικος και γραφει σχεδον ολη τη μουσικη των kreator και πολλα σολο και γενικα οτι ακους στα αλμπουμ περναει απο αυτον. και επειδη εχω εναν φιλο που ξερει απιστευτη κιθαρα και κανει πανω απο 10 χρονια μου εχει πει οτι τα ριφ των kreator ειναι αρκετα υψηλου επιπεδου.
ελπιζω αυτο να μην σ φαινεται και το πιο ευκολο στον κοσμο…
α και για το μπολντ απλως εννοουσα οτι οι αλλες μπαντες παιζουν το κλασικο θρας με λιγη παραπανω μελωδια.
φιλε, με ολο το σεβασμο, αυτο ειναι απο τα πολυ ευκολα στον κοσμο…
δεν το λες με καμια δυναμη δυσκολο τελοσπαντων…
Συνεχιστε αλλου σας παρακαλω γιατι τωρα θα εχει δικιο ο φριντομ αν παρει την σβηστρα.
ωραια. εγω δεν ειμαι κιθαριστας. μπορεις να μου στειλεις κατι θρας και αρκετα πιο δυσκολο? δεν σ τη λεω. απλως επειδη παντα βλεπω για τις αγαπημενες μου μπαντες και οχι για ολες πες μου κατι πιο καλο. αλλα προσεξε, να τραγουδαει κιολας αυτος που παιζει, ειναι σημαντικο…
δικιο εχεις. furor αν μπορεις μιλα μ στο “10 αγαπημένοι κιθαρίστες ever”