υπαρχουν πολλα, αλλα το πρωτο που ηρθε στο μυαλο ειναι αυτο… και εινα παλουκι να το παιζεις και να τραγουδας… και μη μου πεις οτι δεν ειναι thrash γιατι θα τα παρω…
(προφανως δεν ειναι ο κανονικος τραγουδιστης, αλλα οκ you’ll get the point…)
και για να ειμαι on topic και να μη σβηστει το post μου πηγαινε και ακου κατι απο …and justice for all
οποιο γουσταρεις εσυ…
καλο βραδυ
edit: λεω και για metallica… μην το σβησετε αν γινεται… θελω να παω για υπνο…
απο μεταλικα ειδα το blackened που ειναι και το αγαπημενο μου τραγουδι τους το οποιο μου φανηκε αρκετα καλο μπορω να πω αλλα και παλι τιποτα απο τα δυο δεν μου φανηκε, ξερεις, να λεω ουαου τι παιζει το παλικαρι… παντως μου φανηκε καλο τεχνικα των μεταλικα. πιο καλο απο οτι το περιμενα. bb
Sorry για τη σφήνα αλλά γιατί έχετε λυσσάξει τόσο πολύ με την τεχνική? Για Thrash μιλάμε όχι για Jazz, ούτε για Progressive ούτε καν για Technothrash. Αν θέλετε να δείτε κιθαρίστες του ακραίου χώρου που σβήνουν για πλάκα και Hetfield και Petrozza ακούστε Coroner, Watchtower, Atheist κτλ. Αυτό είναι το ζητούμενο σε αυτό το συγκεκριμμένο είδος? Και ο Cavalera θεόκουλος είναι αλλά τη βρωμόκαυλα του δεν τη βγάζουν χίλιοι βιρτουόζοι μαζί. Σκάλωμα και αυτό. Το θέμα είναι να έχεις φαντασία και δημιουργικότητα και από κει και πέρα και με μια χορδή να παίζεις(που λέει ο λόγος) θα μεγαλουργήσεις.
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΤΑ!!!
Απιστευτη αστειοτητα.
Επισης δεν το πιανω αυτο που λες, το Oath Bound δεν βγηκε πριν απο 20 χρονια, και οκ μπορει να μην ειναι το επομενο Minas Morgul, αλλα μια χαρα στεκεται διπλα του. Συνεχισε να μας λες για το ποσο ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ ειναι η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΑΝΤΑ, στο θρεντ των Metallica παντα βεβαια.
Το αστειο ειναι οτι αυτο το ατομο εχει το θρασος (αγνοια?) να αποκαλει αλλα ατομα κολλημενα, ξεκαρδιστικος.
Morgoth νομιζω οτι εισαι καπως πικροχολος με το παιδι που εχει αλλη αποψη απο την δικη σου.Οσο για αυτο που λες οτι ειναι ξεκαρδιστικο, καμια φορα δεν ξερεις τι κανει τον καθενα να γελαει πιο πολυ.Οσο για το αν ειναι τεχνικα τα τραγουδια του extreme agression ειναι και χαζο να το συζηταμε.Προφανως και οι megadeth ειναι τεχνικοι ειδικα στο συγκεκριμενο δισκο και ειδικα στο συγκεκρινενο τραγουδι.
Οσο για αυτο με το αλλο account ενοειτε αν καταλαβαινω καλα οτι ειμαστε το ιδιο ατομο με 2 accounts.Κατι τετοιο προφανως δεν συμβαινει νομιζω κιολας πως αν συνεβαινε ο moderator εχει τροπο να το βρει και να πραξει αναλογως.Τον παρακαλω λοιπον θερμα αν ειναι δυνατον και γινεται γιατι υποθετω οτι εναι τεχνικης φυσεως το θεμα να διαβεβαιωσει οτι ειμαστε διαφορετικα ατομα.Παντως και μονο που κανετε μια τετοια υποθεση εμενα μου δινει να καταλαβω οτι θελετε να σβησετε την αλλη αποψη που στη συγκεκριμενη φαση αφορα τους metallica.Οτι κανει κακο η αντιτιθεται σε αυτο που πιστευουμε το σβηνουμε για να μην υπαρχει.Δεν ανεχεστε με τιποτα την αλλη γνωμη.Οσο αφορα για την εμπαθεια και για το παιδι που μετραει τα post μου θα πω οτι πριν 2-3 μερες ξεκινησα να συμμετεχω.Και μπηκα να καταθεσω την αποψη μου εκει που ηθελα και πιστευα οτι εχει πιο ενδιαφερον κατα εμενα η συζητηση.Ουτε τον απιστευτο ελευθερο χρονο εχω να συμμετασχω σε ολα και παντου.Πως το σχετισατε αυτο με εμπαθεια δεν καταλαβαινω.Και μου κανει εντυπωση που το συνεχιζεται για να δειξετε οτι για να μην σου αρεσουν οι metallica πρεπει να εχεις καποιο προβλημα να εισαι ο κακος της ιστοριας.Αυτα παιδια ειναι τεχνικες που μας κανουν δυστυχισμενους.
Επισης παρακαλω τον shadowking69 να παρει πισω το σχολιο του οτι δεν αξιζω να ειμαι οπαδος των kreator.
δεν ασχοληθηκα με τους summoning φιλε μου. μιλας ετσι για τους μεταλικα σαν να ειναι η πρωτη και πιο αγαπημενη σ μπαντα και αυτους σχολιασα. δεν θα ελεγα κατι για τους summoning ετσι για να σε θιξω. ναι λεω κολλημενο καποιον που μου μιλαει για το πιο καλο δεξι χερι, πως ειναι του χετφιλντ (δεν θυμαμαι ποιος το ειπε, δλδ δεν σε κατηγορω) και γενικα την θεοποιηση των μεταλικα οι οποιοι εχουν 20 χρονια να κανουν κατι τοσο καλο οσο παλια. και οι sepultura τελειοι ηταν παλια και τωρα φρικη αλλα οσοι τους αγαπουσαν λενε “αγαπω τους παλιους sepultura” οχι αγαπω τα παντα χωρις να βλεπω.
ρε γαμωτο
εβλεπα συνεχεια νεα ποστ στο θρεντ των metallica
και λεω θα μιλαμε για το death magnetic
που να ξερα οτι εχασα τετοιο κελεπουρι!!!
γκρρρρρρρρρρρρρρρρ
Δεν είπα ποτέ ότι δεν αξίζεις να είσαι οπαδός των Kreator, αλλά αν έκανες μια συζήτηση με τον Mille περί ρυθμικής κιθάρας και του έλεγες ότι φτιάξαμε έναν καινούριο όρο για να βάλουμε και τον Hetfield, πιστεύω πως θα χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο.
Και μιας και αναφερθήκαμε στο όνομα του Chuck(θα τρίζουν τα κόκκαλα του), ο ίδιος ήταν αυτοδίδακτος οπότε τα περι τεχνικής και μουσικής παιδείας δεν ισχύουν.
Τωρα καλυτερα 8)
Δεν καθομαι να σχολιασω για τις ρυθμικες και τα υπολοιπα.Θα σταθω στο γεγονος οτι μονο
οι Metallica προκαλουν τετοιο ντορο,γιατι τολμησανε και πειραματιστηκαν,με τον δικο τους
τροπο και με τα αποτελεσματα που ολοι ξερουμε.
Αν ειχαν μεινει σταθεροι στον ηχο των πρωτων αλμπουμ τωρα θα ηταν ακομη θεοι,ηρωες κτλ
κοιτα ουτως η αλλως απο αλμπουμ σε αλμπουμ ειχαν αλλαγες, ακομη και στα πρωτα χρονια τους. αν εμεναν σε αυτο το γενικο στυλ με τις μικρο αλλαγες και τις ανανεωσεις τους, και 1-2 ασχημα αλμπουμ να εβγαζαν, θα ηταν πολυ μεγαλοι απο την αποψη οτι πλεον εχουν πεσει πολυ. απλως αυτοι μ…ιστηκαν. απο κει και περα τα αποτελεσματα που λες και εσυ, πιστευω υπαρχουν σε καθε μπαντα απλως επειδη οι μεταλικα εχουν παρα πολλους οπαδους, το κραξιμο ειναι πολυ μεγαλυτερο…
Δεν διαβασα ακομα τα τελευταια posts αλλα εμεινα εκει που λεμε οτι ειναι thrash οι Slayer και ολοι αυτους θεωρουν τον ορισμο και μπλα μπλα μπλα.
Δεν διαφωνω αν και στα South of Heaven και Seasons of the Abyss εριξαν παρα πολυ τις ταχυτητες οποτε δεν ειναι θεμα γρηγοραδας το thrash και απο την αλλη σκασιλα μου αν οι Metallica θεωρουνται Thrash. Ετσι κι αλλιως τους εχουν παρει αυτο τον τιτλο απο τον Ride που ηχογραφησαν το Fade to Black.
Εκει που θελω να καταληξω οτι οι ιδιοι οι Slayer εχουν πει οτι επαιζαν στο style των Judas Priest και ακουσαν την πρωτη Metal Massacre συλλογη και ειπαν “και εμεις μπορουμε να παιξουμε τοσο γρηγορα οποτε ας το δοκιμασουμε”. Να πω οτι εκεινη η συλλογη χαρακτηριζεται απο την πρωτη ηχογραφηση των Metallica?
Μαλλον ειναι περιττο!!
Και οσο για τον ορο rhythm guitar το εγραφαν απο την εποχη του Kill’Em All.
Οποτε απο τοτε ηξεραν τι θα ακολουθησει με τους Four Horsemen και εβγαλαν νωρις νωρις τους ορσμους για να μην εχουμε παρεξηγησεις αργοτερα που θα γινονταν περισσοτερο γνωστοι.
Ααα και το motorbreath το εχει γραψει ο Hetfield οποτε και το solo.(και στο Master και στο Orion)
Και ακουστε και κανα demo των Metallica για να δειτε ποιος παιζει τα solos.(στα demos ειδικα πιο παλια τα επαιζαν πρωτα οι Hetfield - Ulrich και μετα εβαζαν τις ιδεες τους οι υπολοιποι. )
Μηπως και τον ορισμο Backing Vocals των εβγαλαν για να μην κλαινε και οι Burton, Newsted, Trujillo ?
Φαση εχει το ολο θεμα συνεχιστε. Jump In The Fire!!
Με μια αναπάντεχη δήλωση, δεδομένου του παρελθόντος, ο Lars Ulrich δήλωσε στο Rolling Stone πως οι Metallica δεν αποκλείουν την πιθανότητα μιας Internet κυκλοφορίας του επόμενου album τους!
«Είμαστε πλέον ελεύθεροι από το συμβόλαιό μας, έχουμε απόλυτη ελευθερία για τον επόμενο δίσκο οπότε μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε θέλουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στο Internet, ή ακόμα και να το κυκλοφορήσουμε από ανεξάρτητη εταιρεία».
Προσέθεσε δε, «Δε θα κρατούσα και την ανάσα μου για ένα νέο Metallica album. Ακόμα αποβάλλω την ένταση από το “Death Magnetic”, αλλά ένα album κάθε 4-5 χρόνια δε θα ήταν άσχημα».
Μαιστα…Ποιος ο Lars…Να κανει τι…Να κυκλοφορησει δισκο μεσω internet…
Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι θα περιμένουμε άλλα 4-5 χρόνια για νέο δίσκο. Δηλαδή μπορούμε να ελπίζουμε μάλλον για μόνο έναν ακόμα …εκτός αν στα 55 τους βγάλουν κανα καραthrash δίσκο :lol: