ε γι αυτο το λεω
ποτε μην υποτιμας τις ικανοτητες ενος γκρουπ
δεν πα να ειναι οι μεταλλικα ειτε οι δεν μας ξερει ουτε η μανα μας!!!
ε γι αυτο το λεω
ποτε μην υποτιμας τις ικανοτητες ενος γκρουπ
δεν πα να ειναι οι μεταλλικα ειτε οι δεν μας ξερει ουτε η μανα μας!!!
ρε παιδια γιατι το λετε ολοι τοσο εξοχο??? δεν λεω ειναι πολυ καλυτερο απο το st anger και εχει και 2 πολυ καλα για μενα τραγουδια και αλλα 3-4 αρκετα καλα αλλα γενικα δεν νομιζω να ειναι σωστος ο ορος εξοχο… και ο λογος που το λεω ειναι οτι σε αυτο το αλμπουμ υπαρχουν 3-4 τραγουδια που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ κατωτερα των υπολοιπων…
δεν ειναι απλα εξοχο ειναι υπεροχο…
και δεν γινεται να σου αρεσουν ολα τα τραγουδια, γουστα ειναι αυτα
ομως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το υποτιμας τοσο
κοιταξε τα τραγουδια σε αυτο το αλμπουμ εχουν ταυτότητα, σε σχέση με το τελευταιο που ήταν ένα αίσχος, απλως το ρίχνει αρκετα κατα τη γνωμη μου το οτι ολα τα τραγουδια ειναι 5,6 7 και 8 λεπτα. και μου βαζουν και ενα ινστρουμενταλ 10 λεπτα. αυτο σε κουραζει ρε. δηλαδη δεν μπορω να κατσω να ακουσω σερι το αλμπουμ. θα βαρεθω. ειναι νομιζω 70-75 λεπτα. και επειδη δεν ειναι δευτερο master of puppets, οπως και να ειναι λοιπον δεν μπορεις να λες οτι με 75 λεπτα ειναι τοσο τρομερο ακριβως γιατι σε κουραζει.
και 2 ώρες να ήταν, εγώ θα γούσταρα με τις τραγουδάρες που έχει μέσα…
όπως τη βλέπει κανείς 8)
Σωστοοοοοοοος.
για μενα αν το master και το ride the lightning παιρνουν 10 αυτο δ παιρνει πανω απο 7-8… ειναι νομιζω προφανες αυτο. οποιος λεει το αντιθετο απλως το βλεπει 100% υποκειμενικα…
σωστό…απλά ορισμένοι, σαν την αφεντιά μου, δεν βάζουν βαθμούς στα albums…
απο αυτη την αποψη τοτε οκ. εγω απλως, ξερεις αυτο που λεω ειναι οτι αφου εχουν δυνατοτητες να γραψουν καλα τραγουδια και να φτιαξουν καλα αλμπουμ, τις αφηνουν και φτιαχνουν πιο μετρια. βεβαια παρουσιασαν βελτιωση γεγονος που ειναι θετικο. αν αυτο το αλμπουμ ηταν 50 λεπτα ειλικρινα πιστευω θα μιλουσαν ολοι για θαυμα σημερα!
Ε, ναι δεν ειμαστε υποκειμενικοι, ενω εσυ που λες “επειδη ΕΜΕΝΑ δεν μου αρεσει ΕΣΥ δεν μπορεις να το λες εξοχο”, προφανως κατεχεις την υπερτατη αντικειμενικη αληθεια ε?
εσυ συνεχιζεις να εισαι τραγικος και να το παιζεις…
δ προκειται να ασχοληθω μαζι σ. αν προχτες λες οτι εγω εβγαζα χολη τοτε τι να πουμε γ σενα…
αυτο που ειπα ειναι οτι δεν φτανει το master. αν τωρα εσυ λες οτι το φτανει και το ξεπρναει τοτε μπραβο σου εισαι φοβερος…
Δεξί χέρι θες? Mille petrozza, Jeff Waters και John Schaffer. Θα μου πεις και ο δευτερος απο΄τον Hetfield πήρε μπόλικα στοιχεία.:lol:
Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι τεχνίτης. Ας είναι και λίγο “κουλός” άμα βγάζει μουσικούλα που γουστάρεις…
ρε παιδια η κιθαρα δεν ειναι ποδοσφαιρο για να εχει κανεις καλυτερο δεξι και αριστερο ποδι. ειναι σαν να λενε οτι “κοιτα πως βαζει την ταχυτητα αυτος. ουαου ειναι φοβερος!”. δεν παει ετσι… o κιθαριστας των coroner να προσθεσω, ειναι απιθανος…
μα ρε συ το γουστο εννοειται οτι ειναι υποκειμενικο!!αλλο γουστο εχει ο καθενας μας…για παραδειγμα στους πιο πολλους εδω μεσα αρεσει παρα πολυ το all nightmare αλλα εμενα δε με τρελενει κιολας.εγω θεωρω γαμάτο κομματι το suicide & redemption!!
ρε παιδια αυτα που λετε για δεξια χερια και αριστερα και τετοια ειναι λιγο ακυρα για μενα…αν ο αλλος βγαζει μουσικη που σε πωρωνει και βγαινει και στο live και τα σπαει,τοτε δε πα να ειναι και κουλος εμενα μου φτανουν τα 2 πρωτα!!!
Υ.Γ sorry για το double post:D
Περιμενω ακομα να δω ενα ποστ σου που μην ειναι θαψιμο για τους Μεταλλικα, 44/44 keep walking πεφωτισμενε.
Ωραια. Ο ενας ειπε ενα απλα καλο αλμπουμ οτι ειναι απλα καλο και οι υπολοιποι το βγαλανε αριστουργημα.
Είναι υπερβολικό το να πούμε ότι το Death Magnetic φτάνει στα όρια του Master of Puppets. Όπως επίσης είναι και άκυρο και δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό. Δεν ξαναβγαίνει τέτοιος δίσκος ούτε από τους ίδιους. Ίσως όμως, λέω ΙΣΩΣ , αυτό το άλμπουμ των Metallica μετά από 20 χρόνια να θεωρείται για την δεκαετία που βρισκόμαστε, ότι και το Master of Puppets για τα 80ς. Ποιος ξέρει??
Αυτο δεν παιζει,γτ,περαν τη πλακα κ του φαν,αν καποιος παρακολουθει κανονικα την σημερινη θρας σκηνη,αυτα που βγαινουν απο αλλα συγκροτηματα,ειναι απειρως πιο σημαντικα και καλυτερα,απο οτιδηποτε και να βγαλει σημερα,ενα συγκροτημα των 80ς…ουτε οι μεηντεν,ουτε κανεις…το μαστερ ορισε πολλα πραματα τοτε,γιαυτο και ειναι αυτο που ειναι…τωρα,τετοια αλμπουμ απευθυνοντε σε φανς κυριως και 80λαγνους…αλλοι δισκοι θα θεωρηθουν το μαστερ των 00ς…
οταν ειπα οτι το master παιρνει δεκα προφανως εσυ διαβαζες σε αλλη γλωσσα. κριμα που εισαι τοσο καμμενος και ασχολεισαι μαζι μου ενω εγω δεν λεω κατι σε εσενα…