Μetallica

Δε νομίζω. Σήμερα βγαίνουν απλά μερικοί θρας δίσκοι που να είναι καλοί ή πολύ καλοί, αλλά τίποτα παραπάνω. Εκτός αν μιλάμε για μπάντες με θρας επιρροές, όπως Mahine Head, The Haunted, Lamb of God

Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, ας μας πει και ο Παναγιώτης την άποψή του. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι οι δίσκοι που βγάζουν οι παλιοσειρές είναι και αυτοί που αξίζουν περισσότερο στο συγκεκριμένο είδος.

Καλώς ή κακώς, δε ζούμε σε μια ιδανική εποχή για ένα θρασά (ή παουερά πχ)

Υπόψην, δεν υποβιβάζω τις κυκλοφορίες που βγαίνουν σήμερα. Ίσα-ίσα υπάρχουν αρκετές πολύ καλές. Απλά επειδή έγινε αναφορά σε “σημαντικούς” δίσκους.

δεν λεει κανεις αυτο φιλε μ. καποιος ειπε οτι το δεξι χερι του χετφιλντ δεν το εχει κανενας στο μεταλ. ειπε κ οτι ειναι καλυτερο το δεξι χερι του απο του chuck. αυτο λεμε, οτι το ενα χερι εξαρταται 100% απο την ικανοτητα του αλλου. οτι αυτο που ειπωθηκε για συγκριση με chuck κλπ ειναι μια κοτσανα.
και προφανως η τεχνικη δεν παιζει παντα ρολο.

Ναι,εχεις δικιο,ετσι επρεπε να το θεσω απο την αρχη…λιγες μπαντες παιζουν καθαρο θρας σημερα,οι υπολοιπες εχουν απλα επιρροες απο αυτο και το εχουν εξελιξει…και αυτο ειναι και το σωστο νομιζω…τετοιες μπαντες θεωρω,οτι μπορουν να βγαλουν το μαστερ των 00ς…εμενα παντως,οσο καλα ακουγοντε τα νεα μεταλικα,τα νεα μεηντεν,τα νεα μοτορχεντ κτλ,δεν παυει να ειναι ειναι δισκοι,κατ εμε,που δεν προσφερουν τπτ μουσικα ή δεν μπορουν να καθορισουν πραματα,οπως στα 80ς…

ποιοί είναι οι μα-χυν χεντ?

:tomato:

πλεον υπαρχουν τοσα διαφορετικα στυλ στο μεταλ και γενικα στη μουσικη που ειναι σπανιο να υπαρξουν και αλλα τα οποια θα καθοριστουν πλεον. οι πιο πολλοι πιθανοι συνδυασμοι εχουν γινει. σιγουρα θα βγουν και νεες μπαντες με δικη τους ταυτοτητα και στυλ αλλα και παλι πιστευω ειναι τοσες πολλες οι επιρροες που ποτε δεν θα πει κανεις οτι “η ταδε μπαντα του 2004 με επηρεασε οσο καμια αλλη”. ειναι κυριολεκτικα σπανιο. το θεμ ειναι οτι βγαινουν 1-2 καινουριες μπαντες το χρονο, στο θρας π.χ., που παιζουν οχι απαραιτητα κατι τρομερα καινουριο και φρεσκο αλλα πολυ ωραιο. δηλαδη φτιαχνουν πολυ ωραια τραγουδια πατωντας βεβαια σε εναν συνηθως χιλιοπατημενο δρομο.

Metallica Live.
LUCK…RUNS…OUT!!!
World Premiere of All Nightmare Long in Calgary! (05/12/08 ) Nuff said…

Θελω τρελα να το ακουσω αυτο!

Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ακουστε το εδω…

Το είδα στο metontour τα σπάει! Πολύ καλή απόδοση, αλλά πάλι ηχογραφημένη η εισαγωγή? Γιατί? Λεπτομέρειες…

το ειδα και εγω το all nightmare long,πολυ καλη αποδοση!!!

black album…:slight_smile: κορυφηηηηη

Και ναι οι Metallica μπήκαν τελικά στο Rock n Roll Hall of Fame…λεπτομέρειες θα βρείτε στο www.metallica.com

Επιτελους η αγαπημενη μπαντα ΟΛΩΝ μας, μοηκε εκει που της αξιζε… Πωπω, τι συγκινηση. Αυτη τη στιγμη την περιμενα χρονια…

Μπηκαν εκει που θα ειναι δλδ και η madonna,o prince,o michael jackson οι οποιοι δεν εχουν καμια σχεση με ροκ…#-o:? Οτι να’ναι συμμετοχες στο rock n roll hall of fame…

E ναι αυτο λεω κ εγω…:wink:

Συμφωνω με τους προλαλησαντες (!!!)…

Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Σεβομαι την μπαντα και τα μελη της αλλα δεν μου κινουν το ενδιαφερον… Γνωριζω οτι ισως ειναι απο τους καλυτερους στην μεταλ, αλλα κα παλι τα τραγουδια τους δεν με ενθουσιαζουν…

Ισως φταιει και το οτι με ενοχλει το γεγονος οτι οποιον και να ρωτησεις ‘ναι ναι ακουω Metallica’ θα σου πει… Τεσπα προσωπικη μου γνωμη…

Έχουν μπει και μπάντες όπως οι Black Sabbath, Aerosmith κτλ. σε αυτόν το “θεσμό”. Αλλά είπαμε οι Metallica ξεπουλήθηκαν μετά το No Life Till Leather και δεν είναι true επειδή μπήκαν στο Hall of Fame #-o

Και τι να λεει αυτο? Επειδη πολλοι δλδ λενε οτι ακουνε Metallica αυτο τι σημαινει,οτι δεν θα ακουσεις εσυ για να το παιξεις και καλα αλλιωτικος.Βλακειες κατεμε αυτα,αρεσει σε καποιον μια μπαντα ακουει,δεν αρεσει,δεν ακουει.

αυτο για την περιοδια με τους guns λετε να γινει ή λογια του αερα??

#-o να κανουμε που καθομαστε και ασχολουμαστε αν μπηκαν κατι εκατομμυριουχοι στο Hall of Fame ή οχι…