Κοιτα να δεις,ο Lars τωρα τελευταια αρχιζει να λεει διαφορα που θα ηθελε να κανει,πριν ηταν το reunion της MKII,τωρα αυτο με τους GNR και την μεταξυ τους περιοδια.Χλωμο το βλεπω αν και θα ηταν γαματο παντως.
Μην ασχολείσαι …πολύ απλά.
'Οσο για την περιοδεία που ακούγεται καλή φάση θα ήταν. Αν και μάλλον δεν το βλέπω πιθανό. Αλήθεια ποιος θα ήταν Headliner???
Δικαιωματικά θα ήταν οι Μetallica…
:lol:
ειλικρινα δε καταλαβαινω το κωλυμμα καποιων επειδη οι metallica βγαλανε πολλα λεφτα και επειδη τους ακουνε πολλοι…ειναι και γαμω τις μπαντες γι’αυτο τους ακουει πολυς κοσμος!!οποιοιανου δεν του αρεσουν ή νευριαζει επειδη μπηκαν στο rock n roll hall of fame απλα να μην ασχολειται με τους metallica!!!εξαλλου δε ζητησαν οι metallica απο κανεναν να ασχολειται,χωρις να το θελει,μαζι τους…
ουτε κρυο ουτε ζεστη…
βασικα δεν ειμαι fan του thrash κ δεν εχω πολυακουσει τους συγκεκριμενους οποτε δεν μου πεφτει λογος.8)
Πωπω λαικισμος, λες και ακουω τον Αυτια…
Και που ξερεις οτι δεν ειμαι ο αυτιας???
Ειστε απιθανοι, εχετε αναγαγει τους μεταλλικα στο απολυτο πραγμα που συμβαινει στον πλανητη… Σιγα μη λαικιζω, για τους Μetallica…
Και για τους AC/DC να το ελεγες (που δεν τους γουσταρω καθολου) το ιδιο θα απαντουσα. Ακυρη παρατηρηση, εκτος εαν δεν γουσταρεις καμια μπαντα που το εισοδημα της ειναι πανω απο 500000$.
Ρε φιλε δεν ειπα δεν γουσταρω Μεταλλικα… Εγω εκρινα το γεγονος του Hall of Fame και ΜΟΝΟ. Ουτε αυτους, ουτε τη μουσικη τους…
Oxι βεβαια. Παρεξηγησες. Απλα δε μου ερχεται καλα η φημη που απεκτησαν… Οχι οτι δεν την αξιζουν, δεν μπορω να το κρνω εγω αυτο… Υπαρχουν πολλα συγκροτηματα που σνομπαρονται μονο και μονο επειδη εχουν φημη και ακουγονται πολυ και απο πολλους (δεν χρειαζονται παραδειγματα-αναφερομαι σε συγκροτηματα ‘νεας γενιας’)… Αυτο με ενοχλει. Οτι υπαρχει αυτη η εξαιρεση για τους Metallica.
Αλλα ok ο καθενας με τις αποψεις του, βασιμες ή μη, και με τις παραξενιες του
Μα αν ελεγες οτι δεν γουσταρεις Μεταλλικα τι λογος μου πεφτει ρε συ? Η παρατηρηση για τους εκατομμυριουχους ηταν λιγο ακυρη, αυτο λεω:wink:
υπηρχαν εποχες θυμαμαι, καπου εκει στην εφηβεία μου που οπου περνουσα εγραφα και απο ενα metallica…
ξυπνουσα, ετρωγα, κοιμομουν, ανεπνεα metallica
χαζευω τωρα στα 31 μου και βλεπω το παρακατω
[spoiler] Guitar Hero Metallica RF USA XBOX360-NiG
Posted on 24.03.2009 at 03:36 in [Consoles](http://www.rlslog.net/category/games/consoles/), [Games](http://www.rlslog.net/category/games/) by [dot](http://www.rlslog.net/author/michael/)
[IMG]http://www.imagenic.net/images/xilezwslmvcpsh73nio.jpg[/IMG]
“Ride the Lightning” with musical icons Metallica and over 20 other rocking acts in an all new Guitar Hero experience — Guitar Hero: Metallica. Enter the world of Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett and Robert Trujillo and experience the intensity and skill of one of the greatest bands of all time.
Shred on guitar, rip on drums and wail on the mic to a set list featuring over 45 explosive hits from Metallica’s illustrious career and a wide variety of other legendary artists personally selected by the band, such as Alice In Chains, Foo Fighters and Queen. Fans will be able to rock as Metallica while performing in venues reminiscent of the band’s epic album covers, themes from their music and real world locales.
Game features:
[ul]
[li]Becoming the Band — For the first time ever, Guitar Hero Metallica will allow fans to come together and thrash as the explosive, world-renown metal and rock band, Metallica, whose album sales have exceeded 100 million worldwide. Transform into metal legends Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett and Robert Trujillo as full body scans and signature moves motion capture allow players to virtually experience the high intensity of a Metallica performance.[/li][li]Live Like Metal Legends — Follow the path of the metal legends in either single instrument or band career game modes playing as the band to a soundtrack of their greatest hits while also rocking with over 20 additional artists selected by the band.[/li][li]Featuring in-the-round stage designs and custom camera angles new to Guitar Hero, further highlighted by custom lightshows, special effects and encores, gamers and Metallica fans alike can fulfill their rock ‘n’ roll fantasies in a variety of new and famous settings, ranging from Tushino Airfield to The Forum. All venues reflect Metallica’s most memorable tours including themes from their album artwork to offer the authentic Metallica atmosphere.[/li][li]Drum Like Lars — In addition to using the redesigned, more responsive and advanced Guitar Hero World Tour guitar controller and microphone, Metallica fans will truly be able to pound like Lars on the drums with a second bass pedal compatible with the Guitar Hero World Tour drum kit controller.[/li][li]Seek and Destroy — Immerse yourself in themed Battle Mode attacks, such as briefly blacking out your fellow rocker’s note track or modifying the amp overload to include the signature Metallica lightening.[/li][li]Test Your Metal — After nailing a song, test your Metallica know-how by replaying the song with trivia pop-ups. The on-screen displays give information about the song being played, and with guest artist songs, information about how the band is tied to Metallica will be displayed along with details such as band history and lyrics.[/li][li]Off to Never Never Land — Guitar Hero Metallica is loaded with tons of bonuses throughout the game, such as unlockable venues, commentary, videos and behind the scenes footage, giving all Metallica fans exclusive content to enjoy.[/li][/ul]
[/spoiler]
και αναρωτιεμαι…γουατ δε φακ??
μεταλικα? ελεος…
Cliff περνας καλα 'κει πανω…
καλα μωρε μην κολλας στο παιχνιδι
οι Μεταλλικα εχουν κανει τα παντα (συμφωνικες , reality (some kind of monster) )
γενικοτερα οτι καινουργιο βγαινει στην μουσικη βιομηχανια για να πουλησει ενα συγκροτημα παντα θα ειναι μεταλλικα απο πισω αφου ειναι και οι πιο επιτυχημενοι
γιαυτο που γραφεις …εχω ακουσει μια φοβερη δηλωση καποτε οτι οι μεταλλικα ειναι ισως το μονο γκρουπ που νομιζεις οτι το εχεις ανακαλυψει μονο εσυ…οτι τους ακους μονο εσυ …οτι γενιικα φτιαχτηκαν για σενα…και νομιζεις οτι μονο εσυ στον πλανητη τους ακους…και δενεσαι προσωπικα μαζι τους αγνοωντας οτι ειναι η πιο δημοφιλης ροκ/μεταλ/κτλ μπαντα δεν θα πω ολων των εποχων… αλλα τουλαχιστον σταθερα στην κορυφη απο το 1991 και μετα
και γω οταν βαζω στο αμαξι το for whom the bell tolls τσιτα ανοιγω τα παραθυρα και εχω την εντυπωση οτι μονο εγω τους ακουω σε ολη την Αθηνα !!! :lol:
αυτο δειχνει το μεγαλειο τους…
Ισχυει!!! +1!
ναι ρε φιλε, συμφωνω, νταξ, ειναι εμπορικοι, ειναι διαχρονικοι, η (πρωην) μουσικη τους σε κανει να νοιωθεις μοναδικος (just like everyone else)…
Αλλα θα σε γυρισω ομως λιγο πριν την εκδοση του Cliff’em all οπου η διαμαχη (εσωτερικη - εννοω στο γκρουπ) τοτε ηταν για το αν η μπαντα θα επρεπε να βγαλει βιντεο η οχι. We’ve come a loooong way from there…
Seasons change, and so can i (που λεει και ο μπαρμπα Labrie), η μπαντα διαλυθηκε (ουσιαστικα), ο James καθαρισε απο τη μπυρο-ινη, κλαψανε, τα ξαναβρηκανε, και ολα καλα…
Δεν ειναι ομως οι ιδιες εποχες οπου θα εβαζες τερμα το For whom…
Οχι μονο δεν εχουν τον ιδιο ηχο, καθε “νεα επιστροφη” τους ειναι 10 φορες χειροτερη και απο την προηγουμενη.
Καταντησαν ρουτινα, αυτο εννοω, μια ακομα μπαντα που παιζει τα παντα, και στην προκειμενη περιπτωση ξεπουλαει τα παντα, ακομα και την ιστορια της, και φυσικα χανει τους πιστους της οπαδους (προσπαθωντας να κερδισει ολο και πιο νεους) με τετοιες κινησεις οπως το Guitar Hero.
Προσωπικα, δεν θα πω ναι οκ μεχρι και το Βλακ αλμπουμ ακουω ολα τα αλλα σκουπιδια, αλλα ρε φιλε, ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου, λιγο σεβασμο στους οπαδους που σας εφτασαν εκει που ειστε εκει πανω δεν βλαπτει. Guitar Hero και μαλακιες…
@@@ μεντολες που λεμε και στο χωριο μου…ο πνιγμενος απ’τα μαλια του πιανεται, και μπορω να συνεχισω με καμια 10ρια ακομα παροιμιες που τους ταιριαζουν…
Πουλατε οσο ειναι καιρος…πουλατε ντεεεε…
Δίκιο έχεις Elusive Cure,
Πράγματι από την εποχή του Cliff em all μέχρι το Guitar Hero :? υπάρχει τεράστια απόσταση και όσοι τους ακούγαμε από τη δεκαετία του 80 ξενερώνουμε με κάτι τέτοια.
Το γεγονόςπαραμένει πάντως πως μπορούν ακόμα να παίζουν πολύ καλά live όπως είδαμε στη Μαλακάσα πρόπερσι.
Προσωπικά άκουσα καμιά δεκαριά φορές το Death Magnetic και πλεόν δεν έχω καμία όρεξη να το ξανακούσω. Αλλά αν ερχόντουσαν για live θα πήγαινα σίγουρα.
εμενα μ φαινεται οτι στα τωρινα live,εχει ακομα ενα κομματι της αγριαδας που ειχε τελη των 80’s…αλλα τα χαλαει με ολα αυτα τα yeah κτλπ …
απλά δεν μου αρέσει η μουσική τους.δεν μου αρέσει…πωωωω…σιγά μην βαράτε …ελευθερία απόψεων φορέβερ…:lol:
Ειλικρινά μερικούς δεν σας καταλαβαίνω! Τώρα μας πείραξε και το Guitar Hero? Το γεγονός ότι ένα κάρο άσχετα με τη μουσική παιδιά θα αρχίσουν να ασχολούνται με μπάντες όπως οι Priest, Slayer, Mercyful Fate και πάει λέγοντας δεν σας λέε τίποτα? Σε μια εποχή που η πτώση των πωλήσεων είναι κατακόρυφη το Guitar Hero μόνο θετικά αποτελεσματα μπορεί να έχει. Το ότι εμείς γερνάμε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις εξελίξεις και το τι γίνεται γύρω μας δεν θα βρει άλλωθι στο ότι οι Metallica “ξεπουλήθηκαν ξανά επειδή έβγαλαν το Guitar Hero”…έλεος!
Το Death Magnetic είναι ότι καλύτερο έχουν κάνει από το Black Album και μετά. Το να μην αρέσει σε κάποιον είναι οκ αλλά μάλλον σημαίνει ότι ποτέ δεν τους γούσταρε πραγματικά. Και για το όσο αν οι Metallica σέβονται τους οπαδούς τους ή όχι απλά πήγαινε σε κάποιο live να δεις τι και πως παίζουν. Εκεί φαίνεται ο σεβασμός και όχι στο αν βγάζουν Guitar Hero που στην τελική δεν σε αναγκάζει κανείς να αγοράσεις. Και φυσικά ούτε κι εγώ θα αγοράσω.