Μetallica

ιστορικό πλέον το βιντεάκι που υπάρχει στο youtube, αν και ερασιτεχνικό

1 Like

Ιστορικο ηταν που ημασταν εκει :stuck_out_tongue:

3 Likes

Η πιο συγκλονιστικη λαηβ εμπειρεια που εχω ζησει, μονο που το θυμαμαι ανατριχιαζω.

Και το Spit θα γαμαγε για opener αλλα με 8 λεπτα ανελεητο κοπανημα δεν θα εμενε ζωντανος απο κατω.

1 Like

fjghjgh

Μόνο αν το πει ο @drenie ( ο οποίος θα έπρεπε να είναι και ο πρόεδρος αυτού του official fan club αλλα τεσπα ) ή ο @mike_blackie θα το πιστέψω :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Εγώ επιμένω , πολύ “τολμηρό” αλλά θα γαμάει

1 Like

Και εγώ το βρίσκω τολμηρό.

Προς το παρόν ας παίξουν έστω και ένα βράδυ όλο το AJFA για τα 30 χρονια και βλέπουμε για του χρόνου, αρκεί να έρθουν

For Whom the Bell Tolls εισαγωγή και ξεσπάει καλοκαιρινή μπόρα το 2010 (κ λίγο χαμηλά τον ήχο της μπάντας με αποτέλεσμα να ακουγόμαστε εμείς πιο μπόμπα) μια από τις 3 καλύτερες metal συναυλιακές στιγμές που έχω ζήσει.

Α και η καλύτερη συναυλία Metallica εν Ελλάδι, πλην 1993 που δεν μπορώ να έχω άποψη.

5 Likes

Μακαρι !! Θα κατεβει κοσμος για αυτη τη συναλια

Η κουβέντα που είχαμε πιο πάνω για το riff του Creeping Death μπορεί να συνεχιστεί με αυτό το πολύ ενδιαφέρον video

4 Likes

Επίσης ένα riff του Lars είναι και αυτό του Leper Messiah.

Απο εκεί και μετά τι να λέμε, ο Κirk-αρος έχει γράψει μερικά από τα καλύτερα riff στην ιστορία του group. Disposable, Master, Creep είναι αγία τριάδα. Φαντάσου τι riff machine είναι ο Hetfield που περνάει η συνεισφορά του Kirk στα ψιλά.

3 Likes

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!

2 Likes

Disposable Heroes riff με μόνο μια νότα να παίζει…

1 Like

Εδώ πόσο παίζει να κάνει το εισητηριο? Κάνα 80?

Και 120 να εχει μπροστα εχω κλεισει. Μακαρι να ισχυει…

Γι’ αυτο και θα εχει τοσο.

3 Likes

Τουλάχιστον να κάνει κάνα σκετσακι ο Τζέιμς, να βάλει κάνα κοστούμι, να έχουν κάνα άγαλμα θεάς Θέμιδος να στριφογυριζει το κεφάλι μάθετε μπαλίτσα απ τους άρχοντες … :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Από όλα αυτά, τίποτα δε χρειάζεται στην πραγματικότητα :stuck_out_tongue:.

1 Like

Αχαχαχαχαχα κλαίω ρε μλκ

1 Like