Μetallica

Οταν ερθουν, θα κλαψεις ακομα περισσοτερο, γιατι θα σπασουν και το ρεκορ προσελευσης :stuck_out_tongue::joy:!!!

Μαρακανα θα γίνει το ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον 100.000 :joy:

3 Likes

Καυτη, οικογενειακη, ατσαλενια λαβα θα παρασυρει καθε ρεκορ και θα θεσει νεα στανταρντς στο συναυλιακο γιγνεσθαι της Ψωροκωσταινας.

4 Likes

μισό , χαζεύω βιντεάκια από la bombonera τώρα , ώστε να φανταστώ πως θα είμαστε όταν θα σκάσουν οι Μετάλλικα :wink:

Σιγα μην εχει 120 ευρω. Ειπαμε ειναι λιγο απατεωνες με τις τιμες τους, αλλα δεν παιζει να εχει τοσο πολυ. Καμια 80αρα θα εχει ή 90, και θα τα σκασουν ολοι. Ισως ακομα κι εγω, αν καταφερω να ερθω το καλοκαιρι Ελλαδα. Αν και δεν το εχω σιγουρο οτι θα πανε Ελλαδα οι Metallica, ολα αυτα τα inside info δεν τα πιστευω αν δεν ανακοινωθει κατι επισημα.

1 Like

Τωρα σοβαρα κανουμε αυτη τη κουβεντα ;
Εδω λεγαμε να ειναι σε “νορμαλ” τιμες τα εισιτηρια για να πουλησει ευκολοτερα περισσοτερα εισιτηρια αν ειναι να τους φερει στο ΟΑΚΑ και η αλλη εκδοχη ειναι οτι θα τους παει στο χωραφι παλι με την λογικη να κρατησει σε λογικα πλαισια το εισιτηριο.

Οι Metallica ειχαν αρκετα ακριβο το εισιτηριο στα σταδια στην Αμερικη (οπως ολες οι μεγαλες μπαντες που παιζουν σε σταδια, δεν ειναι μονο των καλλιτεχνων , κανει κουμαντο και η τικερ μαστερ). Δηλαδη αν τα θυμαμαι καλα μετα απο την τοση γιαουρτοσυζητηση με τον @QuintomScenario το ακριβο εισιτηριο εφτανε κοντα στα 180 δολαρια.

Στην Ευρωπη , σε κλειστο νομιζω το πιο ακριβο εισιτηριο ηταν στη Γερμανια με τελικη τιμη κοντα στα 120 ευρω (παιζουν κατι εξτρα χρεωσεις) και το φτηνο στη Σουηδια και στην Πορτογαλια , παλι αν θυμαμαι καλα, κοντα στα 80 ευρω.

Η παραγωγη ειναι αρκετα ακριβη και στο ανοιχτο και στο κλειστο. Οι τιμες των εισιτηριων ειναι περιπου ιδιες ,eειτε ακομα πιο ακριβες για τις μεγαλες μπαντες (βλ. GnR ,Pearl Jam , Stones, U2 κτλ).

Αν υπαρχει μια συνεχεια στη φετινη Ελληνικη λογικη , πιστευω οτι δεν θα ξεκινανε κατω απο 70 ευρω τα πρωτα εισιτηρια .

Εγω εχω διαφορετικη λογικη για τις συναυλιες και για πραγματα που με κανουν χαρουμενο. Δηλαδη προφανως και εχω ενα ταβανι για το τι θα δωσω αλλα για μικρη διαφορα (προς τα πανω) , δεν θα κατσω να τοησκεφτω και παρα πολυ . Αν η διαφορα ειναι προς τα κατω σε σχεση με την τιμη που εγω φανταζομαι , τοτε ειναι σιγουρα ευπροσδεκτη (επαιξε σημαντικο ρολο το προσιτο φετινο εισιτηριο για τους Maiden . Ακομα και του διημερου μεχρι και την τελευταια στιγμη ηταν πολυ καλο).

Έχω φίλους που “ματωσαν” για το 50ρικο των Μεηντεν και έχω κάνα δυο που ούτε 20ρικο δεν μπορούν να δώσουν χωρίς να “τσούξει”

Με αυτόν τον γνώμονα, αν και όσο μπορώ να διαθέσω το ποσό που απαιτείται κάθε φορά, θα το δώσω χωρίς γκρίνιες

ξαναλεω … θα την κανουμε σοβαρα αυτη την συζητηση;
Εδω υπαρχουν διπλα μας ανθρωποι που ματωνουν να παρουν βασικα αγαθα , οχι να βρουν 30 - 40 ευρω για να πανε σε μια συναυλια.
Μην το κανουμε τοσο κοινωνικο το ζητημα.

Δε θα το κουρασω, γιατι το εχουμε κουρασει ηδη 100 φορες με τις τιμες των εισιτηριων των Metallica. Οι τιμες ειναι αντικειμενικα απο ακριβες εως πανακριβες. Δε πα να βρειτε δικαιολογιες για το show, την καυλα, το τικετμαστερ, την μειωμενη πωληση δισκων και CD λογω file sharing, τον πληθωρισμο, τον καπιταλισμο, τις νεες σανιδες του Κερκ, οι τιμες ειναι τουλαχιστον υπερβολικες. Οποιος θελει τα δινει, οποιος δε θελει δεν τα δινει.

Εγω το εχω ξαναδηλωσει, αν πληρωσω 100 ευρω για οποιαδηποτε συναυλια στον κοσμο, θα με θεωρω μεγαλο μαλακα. Ποσο μαλλον που εχω πληρωσει 100 ευρω για εισιτηριο Orion Festival και ειδα 2 φορες Metallica και τοσες αλλες μπαντες, και τον Κερκ να κανει surfing. Οι τιμες καθοριζονται απο ολες αυτες τις δικαιολογιες, αλλα πολυ περισσοτερο, καθοριζονται απο τον αμειλικτο νομο της ελευθερης αγορας και του καπιταλισμου, ο οποιος ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Οσο υπαρχει κοσμος που τα σκαει, τοσο θα εχουν τα εισιτηρια υπερβολικες τιμες.

κανε μωρε download και ασε τις δικαιολογιες.
Λεφτα εχουν αυτοι . Δεν θα τους λειψουν.

Μαλάκες, βαρέθηκα ήδη. Σταματήστε.

5 Likes

Το έχετε που το έχετε δεδομένο ότι θα έρθουν, βγάλατε και τις τιμές!
Πάντως, αν είναι να τους φέρει, οι τιμές θα είναι επιπέδου Maiden. Δεν είναι μαλακας να ελπίζει ότι θα πληρώσει ο κόσμος 80αρια.

Επίσης, δεν ξέρω για τις ΗΠΑ και τι παίζει εκεί πάντως στην Ευρώπη όσες φορές τους είδα πλήρωσα από 50-85. Ανάλογα με το support και τη χώρα. Ακριβά στους big4 πιο οικονομικά σε τσεχιες, ελλαδες κλπ.

Επίσης, κρύος ιδρώτας λούζει τους Maidenαδες στην ιδέα του οακα…

1 Like

Μωρέ ας έρθουν και τους κράζουμε… οικογενειακά για την τιμή

δεν νομιζω … θα κρατησουν με ευκολια το ρεκορ στο χωραφι !

2 Likes

Ναι όλοι οι Maidenades έχουν χεστει τώρα :stuck_out_tongue:

Ας έρθουν πρώτα κι ας είμαστε 1000 ατομα, καλύτερα θα είναι…

Δες τους εσύ πρώτα ντε :stuck_out_tongue:!

οπως εδω καλη ωρα …

(εχουμε ξαναπει ποιο Live θα θελαμε να δουμε απο κοντα αν ειχαμε μια χρονομηχανη . Μια δικη μου καψουρα ειναι αυτη εδω ή την Headline εμφανιση 3 μερες μετα στο Donington). Το μαδεφακα μαδεφακαααααααααααααα παει συννεφο (ακουστε την εισαγωγη του Master of Puppets). Jaymz larger than life!

Χμμμμμ. αν ειχαν κρατησει αυτο το Look , τo Load θα ειχε γινει πιο ευκολα αποδεκτο ;

5 Likes

Ο Παλατζάς τους είχε πει φλωράντζες γι αυτό το look…