Έτσι όπως το θέτεις ισχύει. Ο James είναι καλλιτέχνης με Κ κεφαλαίο, και αυτό έχει δαίμονες, οι δαίμονες οδηγούν και σε μεγάλα λάθη.
Ο Λαρς θα είναι αιώνια οπαδός μεταλάς και καυλώνει με την φάση και το ροκσταριλίκι και το όσα κατάφερε περισσότερο απ’ όλους. Ο Λαρς νοιάζεται για το legacy του και της μπάντας και είναι ο πιο ενθουσιώδης. Τα έχουμε ξαναπεί, αυτό το combo ήταν φονικό. Βάλε και το επίσης τιτάνιο κεφάλαιο του Cliff, βάλε την συγκολλητική ουσία του χαλαρού Kirk, δέσανε και δημιούργησαν την μεγαλύτερη άπο άποψη εμπορικότητας και απήχησης μπάντα στο metal.
Μπα, οχι με το Load. Δε μου φαινεται καθολου επιτηδευμενος δισκος ουτε αυτος ουτε το Reload. Και αν τα κριτηρια τους ηταν 100% εμπορικα, οπως καταλαβαινω οτι εννοεις, σιγα μην εβγαζαν αυτους τους δισκους. Πολυ σατανικο σχεδιο για να ειναι αληθινο ρε .
Δε σου εχω απευθυνει ομως το λογο, συνεπως μην ξαναπαντησεις μετα απο εμενα.
Έπαιξαν με κανονικό ντράμερ;!
Εγω παντως δεν ψαχνω καμια λεξη, γιατι στο παρον τοπικ παρα πολυς κοσμος δινει εντελως ακυρες ερμηνειες σε αυτα που λενε αλλοι ουτως ή αλλως, προκειμενου να πεισει τον εαυτο του οτι η αποψαρα του ειναι αντικειμενικα σωστη, και πως καποιος με την αντιθετη αποψη ειναι αμορφωτος, αστοιχειωτος, ασχετος, βλαχομεταλλας και αλλα ομορφα.
Με σενα παντως μπορω να κανω παντοτε πολιτισμενο διαλογο, ασχετα που ακομα χρωστας εκεινα τα ποστερ. Στην τελικη, σε οτι κι αν διαφωνουμε, μπορουμε απλα να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε (οπως μπορω και με τον @Alejandro.m ) Και η διαφωνια μας ειναι στο αν ειχαν παιξει αλλες μπαντες αυτα που παιζαν οι Metallica ή οχι. Στις 10-15 πιο σημαντικες στιγμες των Load/Reload, δεν βρισκω καμια ομοιοτητα με τιποτα απο οσα αναφερατε ως παραδειγματα απο μπαντες τις οποιες ΕΚΛΕΨΑΝ οι Metallica.
Μπορει να μη σου γεμιζει το ματι εσενα προσωπικα (ή μπορει και ναι, δεν εχω ιδεα) ενα Load οσο ενα Justice For All, οσον αφορα το ποσο ΠΑΡΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ηταν, αλλα αυτο δεν κανει κανενα απο τα Loads λιγοτερο ξεχωριστο ως δισκο, και ανομοιο με οτιδηποτε ειχε βγαλει οποιαδηποτε μπαντα μεχρι τοτε για μενα. Εχω λιωσει και Corrosion Of Conformity, και Alice In Chains (χιλιαδες ακροασεις ολων των δισκων τους) και κατι αλλα stoner και grunge που αναφερθηκαν, αλλα δεν εχω βρει κατι που να ακουγεται σαν Metallica των 90ς, με το ζορι δεν γινεται. Ειδικα αυτο με τους Soundgarden δεν το χωραει το μυαλο μου, μιλαμε για μηδεν επαφη.
Επιρροες ειχαν ΟΛΑ τα αλμπουμς των Metallica. Μεσα απο αυτην την κουβεντα νιωθω πραγματικα ακριβως οπως θα ενιωθες εσυ πιθανοτατα αν σου ελεγε καποιος (και επεμενε οτι εισαι αμορφωτος ή ασχετος που δεν το παραδεχεσαι) πως το Ride The Lightning δεν ειχε τιποτα καινουριο να προσφερει, και απλα εφερε στο ευρυ κοινο ενα ειδος μουσικης που ειχαν ηδη παιξει Maiden, King Diamond, Diamond Head, Judas Priest, Discharge, Klliing Joke και ενα σωρο αλλοι. Ακουγονται τα στοιχεια των Metallica στα αλμπουμς ολων αυτων των συγκροτηματων? Σιγουρα. Ειναι ομως το RTL στο ΙΔΙΟ μουσικο υφος με καποια απο αυτες τις μπαντες? Οχι. Κατι πολυ παρομοιο συμβαινει και με τα Loads. Ακους τις επιρροες (ειδικα σε μερικα τραγουδια) απο stoner, grunge και αλλες μπαντες της εποχης? Ναι. Ειναι καποιο απο τα Loads στο ιδιο μουσικο υφος με οτιδηποτε απο αυτες τις μπαντες? Ε δεν ειναι.
Απο και και περα, μιας και μιλησες για ταμπελες και λεξεις που ψαχνουμε… Εγω δεν ημουν ο πρωτος που ανεφερε την λεξη καινοτομο, και δε με ενδιαφερει κιολας προσωπικα το ποιος τα θεωρει καινοτομα ή οχι. Εγω ειπα συγκεκριμενα πως τα Loads ηταν 15-20 χρονια μπροστα απο την εποχη τους, και η ιστορια το εχει αποδειξει αυτο.
Μονο και μονο πως οι περισσοτερες πλεον κουβεντες γινονται για αυτα τα αλμπουμς, προσθετει ακομα περισσοτερο στην ιστορια τους… και μου ειναι αρκετα διασκεδαστικο ομολογω. 23 και 22 χρονια μετα, ακομα κοσμος καιγεται να αποδειξει οτι υπαρχει κατι χειροτερο, κατι λιγοτερο, κατι διαφορετικο, κατι ψευτικο, κατι βαρετο, κατι τελος παντων που δεν υπαρχει στα πρωτα 3-4-5 (αναλογα ποσο πιουριστας ειναι κανεις).
Θα σπασω την συμφωνια για λιγο γιατι θα φουρκιστω, το οτι γινεται παντως ΤΟΣΗ κουβεντα για ΤΟΣΕΣ μερες απο ΤΟΣΟ κοσμο για ΑΥΤΑ τα αλμπουμς, ειναι γιατι το εχετε επιβαλλει 3 πολυ ευθικτα ατομα. Αλλιως σιγα μην καθομασταν να αναλυουμε 365 μερες το Mama Said.
[quote=“QuintomScenario, post:12725, topic:3588, full:true”]
Βασικά το αντίθετο συμβαίνει: ακόμα κάποιος λίγος κόσμος προσπαθεί να αποδείξει ότι οι μετριότητες Load/Reload ακουμπάνε τα πρώτα 3-4-5.
έπος, τίποτα άλλο. μάλλον έβρεξε!
Το παραπανω quote ειναι σοκαριστικο κι ενδεικτικο του τεραστιου προβληματος στο φορουμ. Επισης εμμεσα αναφερεται σ’εμενα, αλλα προφανως κανεις δε θα αναφερει κατι για κουραση εδω, ηταν μεγαλο ποστ, με συνοχη, και μεταλλικα.
Κατα τ’ αλλα:
“To Load ειναι ισαξιο με τα Nocturnes του Chopin”
“Εεεεε, μπα”
“Τοτε ειναι καλυτερο”
“Εισαι τρελος”
“Εσυ εισαι χατζημεταλλας”
“Πως ειμαι χατζημεταλλας, ακουω Chopin”
“Οι μεταλλικα επαιξαν Chopin καλυτερα απ τον Chopin”
“Οι μεταλλικα ΔΕΝ επαιξαν καλυτερα απ τον Chopin”
…“αχ, το ποσο μιλαει ο κοσμος για το Load αποδεικνυει πως ειναι καλυτερο των Nocturnes”
Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια για απόδειξη, γιατί δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια. Την βρίσκεις με το RTL? Μαγκιά σου. Εγώ τη βρίσκω περισσότερο με Reload. Αν αυτό αναστατώνει τον οποιονδήποτε, είναι δικό τους πρόβλημα. Από κει και πέρα το να μπαίνει οποιοσδήποτε δίσκος οποιασδήποτε μπάντας σε βάθρο και να θεωρείται a priori αφταστο και αξεπέραστο στα μυαλά μερικών, είναι τουλάχιστον ανησυχητικό. Και για τους Metallica συμβαίνει δυστυχώς σε πολύ μεγάλο βαθμό, για ευνόητους λόγους.
…λολ
“Το φόρουμ έχει τεράστιο πρόβλημα, υπάρχουν μερικά άτομα που διαφωνούν μαζί μου μαμά, και δεν επιτρέπεται, εγώ γνωρίζω την σωστή άποψη!”
Ρε φιλε αυτο κανεις συνεχως. Δε μπορει να το προσαπτεις σε αλλους, ειναι τεραστιο φαουλ.
Παιρνεις/υποθετεις τη θεση και των δυο πλευρων και κανεις μονιμα διαλογο μονος σου.
Επισης, προσπαθεις να με μειωσεις πετωντας μεσα το “μαμα”, οτι τι, οτι ειμαι πιτσιρικας και αρα η αποψη μου δεν εχει βαρυτητα;
Σε παρακαλω συνελθε και συζητα σαν ανθρωπος.
Απο και και περα, μιας και μιλησες για ταμπελες και λεξεις που ψαχνουμε… Εγω δεν ημουν ο πρωτος που ανεφερε την λεξη καινοτομο,
Φιλαράκο εσυ ήσουν. Όλοι το ξέρουν. Άσε την ρυθμική πρωί πρωί.
Εγω παντως δεν ψαχνω καμια λεξη, γιατι στο παρον τοπικ παρα πολυς κοσμος δινει εντελως ακυρες ερμηνειες σε αυτα που λενε αλλοι ουτως ή αλλως, προκειμενου να πεισει τον εαυτο του οτι η αποψαρα του ειναι αντικειμενικα σωστη, και πως καποιος με την αντιθετη αποψη ειναι αμορφωτος, αστοιχειωτος, ασχετος, βλαχομεταλλας και αλλα ομορφα
Πρέπει να κρατάς καθρέφτη μάλλον.
υπάρχουν μερικά άτομα που διαφωνούν μαζί μου μαμά
πετωντας μεσα το “μαμα”
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ !!
1.05 εδινε, πληρωθηκαμε
Ρε φιλε αυτο κανεις συνεχως. Δε μπορει να το προσαπτεις σε αλλους, ειναι τεραστιο φαουλ.
Παιρνεις/υποθετεις τη θεση και των δυο πλευρων και κανεις μονιμα διαλογο μονος σου.
Επισης, προσπαθεις να με μειωσεις πετωντας μεσα το “μαμα”, οτι τι, οτι ειμαι πιτσιρικας και αρα η αποψη μου δεν εχει βαρυτητα;
Σε παρακαλω συνελθε και συζητα σαν ανθρωπος.
Κανε μου τη χαρη που θα τολμησεις να μου κανεις την οποιαδηποτε υποδειξη οταν εχεις γεμισει με κοσμητικα επιπεδα οποιον διαφωνει με την αποψαρα σου για τους Metallica, η οποια μαλιστα ειναι ο ορισμος της κακεντρεχειας:
Το αποτελεσμα ειναι πως επεισαν παρα πολυ κοσμο πως ανακαλυπτουν τον τροχο σε καθε αλλαγη, γιατι ειχαν κυριως βλαχομεταλλικο παρελθον και η στρατια των “monometallica” οπαδων τους ειναι κατα κυριο λογο οχι πολυ μορφωμενα μουσικα ατομα, που ακουνε πολλα ειδη μονο γιατι τα παιζουν οι μεταλλικα, και οχι γιατι εχουν ξοδεψει χρονο η μερακι με τα συγκεκριμενα ειδη.
Δεν σου ερχεται εμετος στο στομα οταν τα γραφεις αυτα? Πως νιωθεις που θεωρεις οτι εισαι πιο γαματος απο ολους τους αλλους και “μορφωμενος μουσικα” (ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ)?
Τεσπα, τι καθομαι και ασχολουμαι, μπαινεις στο τοπικ μονο για να ριξεις χολη και για κανεναν αλλον λογο, και μετα απαιτεις και σεβασμο. Κανενας σεβασμος και για κανεναν λογο, ποσο μαλλον μετα απο οσα εχεις κανει και ξερουμε πολυ καλα και οι δυο τι ειναι αυτα. Οταν ζητουσες συγγνωμη δε σε ειδα τοσο προκλητικο, αλλα τωρα εχεις ξεφυγει παλι.
Εισαι τερμα ψυχασθενης.