Μetallica

εσύ ακόμα να κάνεις logout;

1 Like

Θα κανω, αραξε

Βλέπω Τσερνομπίλ μέχρι να νυστάξω αλλά είναι υπέροχο. Άλλη σκατοψυχη ερώτηση?

Οσο σκατοψυχη ειναι το “δεν εκανες Logout;”

Οχι δυο μετρα δυο σταθμα.

ΥΓ. Οχι να στο χαλασω, αλλα δεν παρακολουθεις πολυ.

Γιατι σκατοψυχη? Εσυ μας “απειλεις” (λολ) καθε 5 ποστ οτι “τωρα εφυγα, αληθεια σας λεω, δεν ξαναμπαινω, μπααααη, γεια σας”.

2 Likes

Δεν απειλησα κανεναν, ανεφερα οτι δεν περναω καλα, σημερα ηθελα να τονισω πως καποιος αρχισε μαναδες και ψοφους και “μην εισαι γυναικα” και τον στηριζετε, οταν προσβαλλεστε για λιγοτερα.

Δυο μετρα, δυο σταθμα.

αλητες που βριζουν μαναδες

Ε νταξει τωρα δεν ξερεις να διαβασεις, SJW φιλε μου :wink:

Μου κανεις πλακα για το παραπανω ετσι; Ειναι προφανες γιατι το εγραψα.

Το οτι πατε να ριξετε επανω μου το θεμα “γονεων” σας ξεφτιλιζει.

Φυσικα, προφανεστατο ειναι μην φοβασαι.

Ρε ξεφτιλιζεσαι, διαβασε λιγο την πορεια της κουβεντας και μην κανεις τυφλα λαικ και ισως βγαλεις ακρη.

Ειρωνικο ηταν, σχολιο στην ανεση που τα πεταει ο matia, πως το λενε.

Δυο μετρα, δυο σταθμα.

Το “σε βριζω, αλλα το εκανε και ο matia αρα ειναι ειρωνικο” παντως δεν στεκει αδερφε. Δεν νομιζω οτι ξερεις την εννοια της λεξης ειρωνεια.

Παντως συμφωνω μαζι σου οτι ξεφτιλιζομαι που ανοιγω διαλογο με τρολς, δεν θα ξαναγινει.

2 Likes

Δεν εβρισα καποιον απο τη στιγμη που δεν εβρισε ουτε ο matia, δεν ξερω που κολλας. Αν διαβασεις και τιποτα αντι να μπουμπουνας λαικ ισως τα καταφερεις!

Δεν ειναι οτι σε ειπα και… γυναικα!

Καινοτομο flame.

1 Like

Ένα τρόλλ και ένας SJW δεν αρκούν :stuck_out_tongue:

1 Like

Το πτι μετα απο τοσα μπινελικια ακομα δεν σε εχουν πεταξει εξω κατι δειχνει για το παρεακι σας. Εγω παντως θα σε βρω, μην το ξεχνας αυτο.

excellent live performance and Kirk’s shoes are tamam with Lars’s drum kit

9 Likes

Τι πεταγεται αυτος τωρα, εχουμε μια κουβεντα εδω

4 Likes

Όσο μισογυνισμός ήταν που έβαλε το στρινγκ στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γιαννακόπουλος, άλλο τόσο ήταν και το σχόλιο του matia.

H ηλιθιότητα του πολίτικαλ κοκορέτς να ανακαλύπτουμε μισογυνισμό και σεξισμό εκεί που δεν υπάρχει.

Ωστόσο, το δικό μου σχόλιο “οι μανες φταινε” ΔΕΝ ηταν όσο αθώο ήταν του matia.

Ρε γελάνε οι πέτρες :slight_smile:

Είμαι 1,87 , 80 κιλα, άθεος, gay και βάζελος (πρώην :P) , καλά θα περάσουμε αγόρι μου

1 Like