Από τις αντιδράσεις των υπολοίπων κατάλαβα τι άκουγα
Παίξτε και το My friend of misery ρε παίδες…
Thelei pena de mporei o rob
Χαχαχ! Πρέπει όντως να το παίξουν. Είναι εκπληκτικό λαηβ.
ΤΙ ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !
Πρόλαβε ο μλκς, τώρα πήγα να το ποστάρω… Απίστευτα πράγματα (το αγαπημένο μου από τα δωδεκα 10αρια του μπλακ)
αυτα τα heavy τους θα μπορουσαν να γεμισουν ολοκληρο σετλιστ και θα εφευγαν και ολοι ευχαριστημενοι !
Το God that failed με πένα το παίζει
Βγήκαν μπροστινά για Ρουμανία.
Δεν είχαν πει ότι είναι sold out η Ρουμανία; Εκτός αν εννοούσαν τα φτηνότερα εισιτήρια.
Καλά, τα ξέρουμε τα “sold out” τους.
Υπαρχει κανεις που δε θα εκανε με τη μια οτι τον προσταζει ο James στο 3:50?
Metallica - To Live Is To Die
Δεν εχω πολλα λογια για αυτο το τραγουδι, αν και πιθανοτατα θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα. Ειναι το αγαπημενο μου απο τα instrumentals των Metallica, κι ας μην ειναι στην πραγματικοτητα instrumental. Σιγουρα μετραει ως ενα απο αυτα.
Αν η βιογραφια των Metallica ηταν ενα τραγουδι, θα ηταν αυτο. Μια μπαντα που βιωσε την απολυτη κορυφη οπως επισης και τον απολυτο πατο, τον τραυματικο θανατο του μπασιστα της οταν η καριερα τους απογειωνοταν, προβληματα με καταχρησεις και ελεγχο, τεραστια εμπορικη επιτυχια, τεραστιες περιοδειες με μνημειωδεις εμφανισεις, προβληματα με κριτικες, πετυχημενα και αποτυχημενα projects, για να καταληξει 38 χρονια μετα να βρισκεται σε μια θεση που φαινεται να γνωριζει ακριβως τι κανει και τι θελει… μεχρι την επομενη σφαλιαρα ισως. Δεν υπαρχει καλυτερο τραγουδι που να εκφραζει τα ζενιθ και τα ναδιρ της ζωης καλυτερα απο αυτο.
James: Ασηκωτος, ογκωδης, λυρικος, προσφερει κοφτες ριφφαρες για κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα.
Lars: Βαζει τις δικασες εκει που πρεπει οταν πρεπει, κατα τα αλλα ειναι αρκετα λιτος σε σχεση με αλλα τραγουδια στο Justice (αν και γεμιζει κι εδω το τραγουδι με πολλα και διαφορετικα tracks), αλλα κυριως κραταει τον ρυθμο αψογα στο συρτακι στο τελος.
Kirk: Απο τα πιο λυρικα τραγουδια του δισκου, προφανως εχει μεγαλη συμμετοχη απο τον Kirk, με μπολικες μελωδιες και ενα εντελως ροκαδικο σολο, απο αυτα που θα μας συνηθιζε για μια δεκαετια μετα απο αυτο.
Jason: Μονο Κλιφφ
Σολο: Εχουμε ενα απο τον Kirk στην αρχη (το ανεφερα ηδη) που παιρνει 9, και εχουμε φυσικα και το δευτερο ever solo απο τον James, το οποιο φυσικα παιρνει απολυτο 10αρι, εκεινο που ξεκιναει στο 5:52 και σκιζει την ψυχη στα 4.
Στιχοι: Θα πεθανουμε ολοι. Deal with it. Θα μας παρει το Kingdom Of Salvation.
Καλυτερη στιγμη: Χωρις κανεναν δισταγμο, το κοψιμο στο 4:57. Οι καθαρες κιθαρες που ακολουθουν και τα εγχορδα ειναι για μενα το ζενιθ του τραγουδιου. Το οποιο εχει πολλες κορυφες (σαν τους Metallica Μητσο).
Χειροτερη στιγμη: Αν και ηθελαν να προσθεσουν το στοιχειο της εκπληξης και του ΠΑΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ με το Dyers Eve, θα μου αρεσε να τελειωνει με fade out το τραγουδι.
Παραδοξως θα μπουν δυο εκτελεσεις, για το live κομματι της μπαντας:
Seattle 1989
(Ναι ρε, Seattle μαδαφακας, κι ας επαιξαν μονο ενα κομματι του, το οποιο χρησιμοποιησαν ως γεφυρα για να μπουν εκπληκτικα στο ΜΑΣΤΕΡ, εχει και εισαγωγαρα απο Τζεησοναρα που ξεφτιλιζει ολους τους απιστους)
San Francisco 2011
(για τα 30 χρονια της μπαντας… η μονη φορα που εχει παιχθει ολοκληρο live και απειρες ανατριχιλες)
Πωπω στο Sanitarium πρέπει ο Lars να έσπασε ρεκόρ σε αχρείαστα drum fills!!!
ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ νομίζω ότι έχει την καλύτερη μελωδία που έχει γραφτεί ποτέ…
Εδώ το ριμαστερντ όπου ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ το μπασο
https://youtu.be/iPztAQhgOzQ
Εδώ όπως θα έπρεπε να ήταν το μπάσο με το σόλο
Κι εδώ ένα γαμάτο cover
Υπάρχει λόγος που δεν έβαλα το ψεύτικο remastered, και ο λόγος είναι φυσικά πως ωχριά μπροστά στην official κυκλοφορία
Απ’ το official είναι ρε