Ο Hammett είχε τα θεματάκια του λάιβ ένα φεγγάρι και υπήρχε συζήτηση στα φορουμ και στα σχόλια από τα βίντεο που ανέβαιναν σχετικά με τα σόλο του.
Κάποιες φορές δίκαια, κάποιες φορές άδικα.
Ποτέ δεν ήταν ο κιθαρίστας που θα πατήσει ακριβώς πάνω στις νότες του, άλλοτε με αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα, άλλοτε με εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Πχ εδώ θα μπορούσε να κάνει το σόλο του παρτιτούρα και να το μοιράζει, μαζί με πόνο.
Προσωπικά εγώ αυτό το θέλω στα λαιβ. Μου αρέσει που ένας lead κιθαρίστας θα αφιερώσει χρόνο πριν το λαιβ να αλλάξει λίγο το σόλο του. Καταλαβαίνω και αυτούς που έχουν ένσταση, διαφωνώ μαζί τους.
Σε αυτή την περιοδεία πάντως είναι εκπληκτικός, στάζει καύλα και δεν τον χορταίνω. Σπάνιο φαινόμενο να τραβάει άλλος τα βλέμματα από τον Hetfield.
Όλοι ξέρουμε ότι όλα στους metallica ξεκινάνε και τελειώνουν στον hetfield.
Όμως η ψυχή των metallica είναι ο lars,
Όλοι ξέρουμε ότι κάνει λάθη και ίδιος το ξέρει αλλά στα αρχιδια του ποιος θα του μιλήσει?
Εγώ πάντως γουστάρω τον lars έτσι με τα λάθη του και να ξεσηκώνει τον κόσμο με τον τρόπο του, παρά ένα ρομποτακι πίσω από τα ντραμς.
Ο lars είναι πρώτα ο μεγαλύτερος οπαδός των metallica και μετά ο ντράμερ τους αυτό γουστάρει αυτό δείχνει και αυτό νομίζω πως θέλουμε όλοι.
Αυτο ακριβως εγραψα αδερφε μου, δεν ειχε τιποτα ειρωνικο το “συγκινηθηκα ακομα και στα λαθη”
Απλα στο παρον ειδικα thread ο καθενας διαβαζει κι ερμηνευει οτι θελει κι οπως θελει αναλογα με το φανατισμο του κι επιτιθεται ακομα κι οταν συμφωνουμε! Δε χωραει χιουμορ με τους Μεταλλικα.
Φέτος οι Metallica δίνουν την ηχογράφηση της συναυλίας που πήγε ο καθένας δωρεάν σε μορφή mp3, μέσω ενός μοναδικού κωδικού που αναγράφεται σε κάθε εισητήριο. Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό από mp3 (δηλαδή flac, flac HD ή audio CDs), μπορεί να πάει εδώ, να κάνει login ως fifth member, να βάλει τον κωδικό από το εισιτήριό του και να διαλέξει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Ουσιαστικά αν δεν πάρεις το mp3, σου δίνουν ό,τι από τα υπόλοιπα θέλεις με έκπτωση $9.95.
Όχι όλα. Πιστεύω όμως ένα βασικό κορμό θα τον κρατήσουν.
Δηλαδή ένα hero of the day ή ένα until it sleeps θα το βγάλουν για να παίξουν ένα halo ή ένα God .
Λιώνω στην ιδέα ότι μπορεί να παίξουν και ένα frantic !
Πάντως η ιδέα είναι ότι κλείνουν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου και τις συναυλίες εκείνες, θεωρώ ότι κατά μεγάλο ποσοστό τα τραγούδια θα είναι τα ίδια. Ίσως με κάποιες εκπλήξεις.
Είπαν ότι οι μόνες προσθήκες θα είναι από άλμπουμ που κυκλοφόρησαν μετά το original s&m. Σιγουρακια θεωρώ τα Halo και The Day That Never Comes. Πολύ πιθανό και κανένα All Within My Hands που έπαιξαν και στο ακουστικό show πρόσφατα.
The S&M² concert will feature the first live performances of Michael Kamen’s original arrangements in 20 years, plus the first ever Metallica/San Francisco Symphony renditions of songs written and released since the original S&M, with new orchestral charts by Bruce Coughlin.