Μetallica

Τι σκαρωσε παλι ο θεουλης :joy:
Παρα πολυ πετυχημενη εκδοση νομιζω.
Και σε φωνητικα και σε τονο κιθαρας.

Σημερα εχει live stream απο συναυλια του 1991 στο Μισιγκαν ε.
Τα εχει ΟΛΑ λεμε ο Λαρς στην συλλογη του… και Αθηνα 1993 και 1999 και τα παντα.

7 Likes

Απίστευτη ξενερα αν από τότε είχαν αρχίσει να κόβουν το μάστερ στη μέση. Δεν κοιτάω το σετλιστ και ποντάρω ότι το είχαν παίξει όλο :crossed_fingers:

Επικό! Βέβαια ντάξει, με τέτοια παραγωγή κάθε άλμπουμ έβερ θα ψηνόμουν να το ακούσω α λα Black Album.

Ξέρουμε πως το κάνει ο τύπος; Με remaster ή παίζει κιόλας;

1 Like

Μεγάλο δώρο θα ήταν μια συναυλία απ’ την Αθήνα ειδικά 1993 ή 1999 καθώς δεν υπάρχουν πουθενά ολόκληρες σε βίντεο

Του 1991 η επομενη!

Ναι το έγραψε ο (Re)Load lover

Το ακούς και ξανά - συνειδητοποιείς πόσο κοντά σε λογική και πωρωση είναι και το Bleeding Me.

Υ.Γ. ήταν τόσο κάβλα η μπάντα που καμία ξενερα δεν υπήρχε που έπαιζαν το μισό master (το τραγούδι). Σου πετούσαν ένα disposable και σου έπεφτε το σαγόνι.

Ο Lars είπε ότι το S&M² ξαναμονταριστηκε και δεν θα είναι το ίδιο σε εικόνα και ήχο με αυτό που βγήκε στους κινηματογράφους
Και μάλλον θα βγει μέσα στο καλοκαίρι

1 Like

Νομιζω ολα τα οργανα τα παιζει ρε συ, αφου εχει κυριολεκτικα διαφορετικα ριφφς και σολιδια στα περισσοτερα. Μπορει βεβαια και να σαμπλαρει μερικα, κατι το οποιο σιγουρα κανει με την φωνη προφανως.

Δεν συμμεριζομαι την λατρεια για τον τονο στο μπλακ αλμπουμ. Θα προτιμουσα ακομα και τα τραγουδια του μπλακ να τα ακουσω με ηχο Load/Reload και με τονο Justice, που ειναι με διαφορα ο αγαπημενος μου απο τα πρωτα τους 5 αλμπουμς.

1 Like

Τι ωραίο πράγμα ο αναλογικός ήχος ρε παιδί μου. Λέμε για τα καινούρια βιντεο που ανεβάζουν ότι έχουν γαμάτο ήχο, αλλά μιλάμε για την αποθέωση του ήχου εδώ. Θα μπορούσα να τους ακούω κάθε μέρα έτσι.

4 Likes

Αδιανόητη εποχή για τη μπάντα!!

2 Likes

Πω πω έβαλα να δω λίγο και το έκλεισα, γιατί θα έφτανα εύκολα τη μια ώρα! Τρομερό!

2 Likes

Μιλάμε για την τρίτη συναυλία της περιοδείας του Black Album, στάζουν κυριολεκτικά και μεταφορικά.

2 Likes

To ιδιο πηγα να γραψω και εγω
Μεχρι και το drum solo ειναι καλο :stuck_out_tongue:

1 Like

Το San Diego είναι ένα χρόνο μετά από το live που είδαμε δλδ, και υποθέτω γύρω στις 40(?) συναυλίες μετά… ακούραστοι, μηχανές και οι 4 τότε.
Αρκετές ομοιότητες στο setlist… χωρίς να τα θυμάμαι ένα προς ένα στο χτεσινό είχαμε holier και στο San Diego το roam.
Παίζει να είναι σε διάρκεια το μεγαλύτερο setlist αυτό που είχαν σε αυτό το τουρ.
Κορυφαία στιγμή για μένα στο San Diego το whiplash που η κάμερα ακολουθεί σε μερικά σημεία το moshpit που κάνει ο κόσμος στο στίβο του γηπέδου γύρω από το stage!

you can’t sit, she’s entitled Whiplash… φακ γιεα

2 Likes

Ας πω και εγω την μαλακία μου.

Όλα δεκτά και ναι σουπερ πωρωτική η μπάντα μπλα μπλα μπλα αλλά εμένα μικρές λεπτομέρειες είναι που μου “τρυπάνε” το μυαλό (πέρα απο τον κάβλα ήχο , αν και αρκετά ξερός , τα φωνητικά του Τζεημς-Α, ο JASON ) όπως το doodle που οδηγεί στο τζαμάρισμα του Mistreated (https://youtu.be/IA9xKr_Dmek?t=4611 ).

Εκεί παρατηρείς ότι Ναι, ο Lars (αν και δεν είναι ο καλύτερος ντραμμερ στο κόσμο) “γεμίζει” τα κομμάτια όπως πρέπει , ο τρόπος που παίζει το riff ο Kirk τo κάνει πιο heavy και βλέπουμε πως κάνουν κτίμα τους το οτιδήποτε (τουλάχιστον μέχρι εκείνη την στιγμή).

Η απόλυτη μπάντα για μένα (Σιγά το νέο).

3 Likes

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί εδώ αλλά θεωρώ το συγκεκριμένο Whiplash κλάσεις ανώτερο από το στουντιο.

3 Likes

εεεεχμ ΟΛΟ το KILL’EM ALL ειναι ανώτερο σε ΑΥΤΑ τα λαιβ , με ΑΥΤΟΝ τον ήχο και ΑΥΤΑ τα φωνητικά.

2 Likes

Γιατί φωνάζεις; Σε ακούω :stuck_out_tongue:

4 Likes

Γιατί, δεν σας αρέσει το παρακάτω live Whiplash??? :stuck_out_tongue:

2 Likes