Μetallica

είτε για πιο heavy αποτέλεσμα γίνεται η αλλαγή κουρδίσματος . Αλλά όντως το σύνηθες είναι ώστε να ταιριάξει με την φωνή

1 Like

Σ’αυτό θα σχολιάσω μια ατάκα από τον Mustaine που έλεγε πάνω κάτω “these kids nowadays can’t play their instruments and they tune down to sound heavy”

3 Likes

με το οποίο διαφωνώ βέβαια , αλλά δεν ξέρω αν είχε χιουμοριστική διάθεση

Ούτε ο ίδιος ξέρει :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes
4 Likes

Δεν το έχω ακούσει αλλά Μαλακια θα είναι, Δεν παίζει σωστά την δικαση ο Δανός.

3 Likes

Ο Hetfield πάλι είχε πει στα mid 90s ότι κουρδιζει πιο χαμηλά και δεν τραγουδάει όπως στα άλμπουμ (εννοούσε τα πρώτα 3) “cause my balls dropped” :wink:

6 Likes

Σε παρακαλώ… ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ.

Δεν είναι θηλυκού γένους, είναι τα τύμπανα, τα drums.

4 Likes

Λογικό, ό,τι βγάλανε στα 90s ήταν τουλάχιστον 2 αρχίδια Hetfield πιο heavy από τα προηγούμενα

3 Likes

Θηλυκού γένους επειδή της κάνει γλυκό έρωτα ο κοντός!

Γελάω μόνος μου, γιατί συμφωνώ μαζί σου. Μάλλον δεν έδωσα και τόση σημασία στο autocorrect ( όπως και ο Lars στο ντραμμινγκ του εδώ και 30 χρόνια :stuck_out_tongue_closed_eyes: ).

3 Likes

Να μαθει και μπαλιτσα ο Καστορ τωρα σιγα σιγα και να εχουμε Metallica 2 απο το 2021 εως το 2061

Καθόλου απίθανο στα ντραμς τουλάχιστον.

Να τους πάρει και μαζί του στο τουρ όπως ο χάρρις την κόρη του και ο Μπρους τον γιο του.

Δεν έχει ανάγκη, βγαίνει το παντεσπάνι ακόμα κι αν κάτσουν σπίτι και πουλάνε μπίρες και σανίδες skate.

1 Like

Όπως τον έχω δει τον μικρό Ούλριχ, πιο πολύ για art collector βλέπω να τον προορίζει ο Λαρς

1 Like

Γιατί “αν” ;

Και τώρα αυτό δεν κάνουν;

1 Like

Δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ, γι αυτό υπέθεσα. Όπως λέει και μια ψυχή από την Ιερουσαλήμ, stay safe, stay home :smile:

3 Likes

Πατερας σχεδον 8 δις ανθρωπων

3 Likes
3 Likes

Καραφλομαλλιας :joy::joy::joy:

3 Likes