είτε για πιο heavy αποτέλεσμα γίνεται η αλλαγή κουρδίσματος . Αλλά όντως το σύνηθες είναι ώστε να ταιριάξει με την φωνή
Σ’αυτό θα σχολιάσω μια ατάκα από τον Mustaine που έλεγε πάνω κάτω “these kids nowadays can’t play their instruments and they tune down to sound heavy”
με το οποίο διαφωνώ βέβαια , αλλά δεν ξέρω αν είχε χιουμοριστική διάθεση
Ούτε ο ίδιος ξέρει
Δεν το έχω ακούσει αλλά Μαλακια θα είναι, Δεν παίζει σωστά την δικαση ο Δανός.
Ο Hetfield πάλι είχε πει στα mid 90s ότι κουρδιζει πιο χαμηλά και δεν τραγουδάει όπως στα άλμπουμ (εννοούσε τα πρώτα 3) “cause my balls dropped”
Λογικό, ό,τι βγάλανε στα 90s ήταν τουλάχιστον 2 αρχίδια Hetfield πιο heavy από τα προηγούμενα
Θηλυκού γένους επειδή της κάνει γλυκό έρωτα ο κοντός!
Γελάω μόνος μου, γιατί συμφωνώ μαζί σου. Μάλλον δεν έδωσα και τόση σημασία στο autocorrect ( όπως και ο Lars στο ντραμμινγκ του εδώ και 30 χρόνια ).
Να μαθει και μπαλιτσα ο Καστορ τωρα σιγα σιγα και να εχουμε Metallica 2 απο το 2021 εως το 2061
Καθόλου απίθανο στα ντραμς τουλάχιστον.
Να τους πάρει και μαζί του στο τουρ όπως ο χάρρις την κόρη του και ο Μπρους τον γιο του.
Δεν έχει ανάγκη, βγαίνει το παντεσπάνι ακόμα κι αν κάτσουν σπίτι και πουλάνε μπίρες και σανίδες skate.
Όπως τον έχω δει τον μικρό Ούλριχ, πιο πολύ για art collector βλέπω να τον προορίζει ο Λαρς
Γιατί “αν” ;
Και τώρα αυτό δεν κάνουν;
Δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ, γι αυτό υπέθεσα. Όπως λέει και μια ψυχή από την Ιερουσαλήμ, stay safe, stay home
Καραφλομαλλιας