Μetallica

Χα, χα, χα!

Εμφάνιση @QuintomScenario σε 3, 2, 1…

Υπερτατο Hail στο κωλοδαχτυλο του jason και στο fuck you του james που δεν υπαρχουν πια. Αλλα δεν πειραζει ειναι πιο ωριμοι τωρα γραψαν mama said.

Ρε σεις έβλεπα πριν το βίντεο που ο Robert Trujillo ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τους Korn και παίζουν το Blind. Ότι ο Tye είχε αντικαταστήσει το Fieldy για κάποια shows το ξέραμε αλλά δεν είχα δει το βίντεο που ανεβαίνει o Trujillo στη σκηνή και ροκάρει μαζί τους. Ακριβώς πριν 3 χρόνια (και κάτι μέρες).

2 Likes

'Ελα ρε μαν, είδα μερικά σερί σου ποστ και ανησύχησα, όλα καλά εν τέλει

Ολα καλα, μην ανησυχεις.

Ναι και στα δυο.

1 Like

Τώρα όπως λέμε 25 χρόνια πριν

5 Likes

Για την θέα του σαλονιού του τον έβαλαν στο πλάνο

4 Likes

Την εποχή εκείνη λοιπόν, πάλι fuck you, σου έλεγαν και σου σήκωναν το μεσαίο δάχτυλο, Αλλά που να πάρεις χαμπάρι.

4 Likes

επειδη το κατάλαβα μου αρέσει πιο πολύ το λοαντ και ο τρουχιλο.
Και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει και το σεναγκερ λίγο.

Για τον roberto δεν μπορώ να σε καταλάβω… η “παιχτηκότητα” του είναι ανώτερη του Jason. O Jason ήταν καλύτερος (χαοτικά όμως) στα φωνητικά και είχε πιο bad ass attitude στο σανίδι. Μπασίστας όμως δεν είναι καλύτερος…

Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι συγκρίνουν τον Jason του 80-90 με τον Roberto του 2000 και μετά. Λες και ο Jason τώρα θα μπορούσε να χτυπιέται σαν σαρδέλα όπως τότε

3 Likes

Θα μπορούσε ρε . Άσχετα που δεν μπορούσε να χτυπηθεί ο άνθρωπος από τα τέλη των 90s (όπως και o James και αναγκάστηκαν να κάνουν επέμβαση στη μέση).

Υ.Γ. μια χαρά κίνηση το ναπστερ, δεν φταίω εγώ που έχεις μείνει ακόμη στο 90 ( Από όλες τις απόψεις).

Δε χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας, οπως θες.

Ουτε καν?
Η ενασχοληση μου με κακιστα τρολλς ειναι μεχρι το επιπεδο του να τους τρολλαρω ωστε να τριγκαρουν και να αρχισουν τα παραληρηματα σε καθε θρεντ μπας και ψαρεψουν καμια αντιδραση, αλλα μεχρι εκει.

Για αυτό είσαι ο αρχηγός μας. Όλοι τους και μόνος σου.

Τι γλώσσα μιλάς? Καθηγητής είσαι?

St. Anger > 16 albums Maiden , καταλαβε το

2 Likes

Τρολλλλλαρεις για να Τρίγκαρρρω?

Ποσο Μαστερ ακουγεται και ποσο τον αγαπω αυτον τον τυπο που τα φτιαχνει :joy:

2 Likes

επιτέλους! Ακούγεται ξεκάθαρα η επιρροή του Σάφερ.

2 Likes

Το σημερινό streaming θα είναι ένα live στο House of VANS του Λονδίνου στις 18/11/2016 όταν βγήκε και επίσημα το HTSD

1 Like