Μetallica

Αφήνω αυτό εδώ :sweat_smile:

2 Likes

προσπαθώ να σκεφτώ τον Παπα Χετ να τραγουδάει Photograph & Rockstar ή το how you remind me :joy:

Αλλά στο θέμα ήχου ένα μικρό δίκιο το έχει , στο πλαίσιο της επιρροής των Μετάλλικα στο ευρύτερο φάσμα του ροκ και του μεταλ

3 Likes

Τι ωραίο διήμερο εκείνο… Signing session στο HMV το μεσάνυχτα τη μέρα της κυκλοφορίας, λαιβ με 500 βαθμούς Κελσίου στο House Of Vans την επόμενη :slightly_smiling_face:

9 Likes

god damn…
τι απόδοση είναι αυτή…;;
breadfan, four horsemen, battery για ξεκίνημα

Είναι τυχαίο που πάντα παίζουν με περισσότερη καύλα σε τρύπες; Λες και ένα κομμάτι του εαυτού τους αρνείται να μεγαλώσει και προτιμάει να παίζει όπως πριν γίνουν σουπερσταρς

6 Likes

Απιστευτα καυλωτικο λαηβ. Ηλπιζα σε Webster Hall, αλλα μπορει να το δουμε κι αυτο καποια στιγμη.

Τα εσπασε το Moth. Μην ξεχνας οτι ειχαν μολις κυκλοφορησει το HTSD και αυτη η εμφανιση ειναι οταν ηταν ακομα 100% ξεκουραστοι και πανετοιμοι.

Καλα ο ηχος απλως δεν υπαρχει. Αψογο stream. Και τωρα One… της πουτανας απλα.

6 Likes

Όχι δεν είναι τυχαίο, όλοι παίζουν με περισσότερη καύλα σε τρύπες, γιατί έχεις ακριβώς μπροστά σου τον καυλωμένο οπαδό να σε πωρώνει. Οπότε δεν έχεις επιλογή να μην πωρωθείς και εσύ. Σε ένα αχανές στάδιο χάνεις την αίσθηση του τι συμβαίνει από κάτω. Για αυτό το λόγο είχαν βάλει και το snakepit κάποτε. Τώρα υπάρχει απλά για να βγάζουν οι fans καλύτερες φωτογραφίες για το instagram.

1 Like

Νταξ Hetfield σκετος γκαυλας . Πριν ουσιαστικά τελειωσει το Four Horsemen ξεκινά το riff του Battery.

In your Face !

1 Like

Νομίζω ήταν το highlight της βραδιάς

1 Like

δεν ήμασταν εκεί αλλά ευτυχώς ο @eviL μας έστειλε αναμνηστικά καλούδια από εκείνη την βραδιά.
YEAH !

2 Likes

Α 'γεια σου, και προσπαθούσα να θυμηθώ ποιο αρχιδάκι από εδώ μέσα είχε καταφέρει να πάει. Θυμάμαι μας έλεγε ότι στο τέλος τον είχαν πετάξει κι έξω ή κάτι τέτοιο :stuck_out_tongue:

4 Likes

καλά το μεγαλύτερο αρχιδάκι είναι και θα παραμέινει για αρκετό καιρό ο @Alejandro.m που είδε το τελευταίο Live Metallica εβαααααααααααααα (προς το παρόν).

5 Likes

χεχε φαση κραουντ σερφ, και με το που φτανω μπροστα με πετανε εξω οι φουσκωτοι, αλλα νταξ ξανα μεσα πανω στο σκηνικο της τουρτας στον Χαμετ.

7 Likes

Ναι ρε μαλάκα και γαμώ τους ήχους είχε η πρεμιέρα του Moth εκει

4 Likes

Δεν υπάρχει αυτός ο ήχος εκεί… από αυτό το βίντεο ακούω το moth εδώ και πολύ καιρό. Είναι και ο Papa σε κατάσταση στουντιακή…

2 Likes

Αγαπημένη εκδοχή MiF παρακάτω…

• Χορεύετε;
  • Ναι, τι θα χορέψουμε;
  • Metallica!
  • To “Nothing Else Matters”?
  • Όχι, το “Moth into Flame”!
  • :thinking::roll_eyes:
1 Like

Κωλος… κωλος τα έκαναν με το μικρόφωνο του Χετ :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Εμένα πάντως ΟΝΤΩΣ είναι η αγαπημένη μου εκτέλεση του Moth αυτή.

1 Like

Αλλη μια φορα η αγωνια να διαφερει καποιος οδηγει σε παραλήρημα . Καλυτερη εκτελεση αυτη στην οποια ο τραγουδιστης δεν ακουγεται.

Την διορθωμενη εκδοση με τον ηχο φτιαγμενο ρε τζιμανι εννοουσα, ουτε εδω πιανει το τρολλαρισμα σου, αστο καλυτερα. Ανοιξε το βιντεο πριν πεταξεις την εξυπναδα σου την επομενη φορα.

Η αγωνία σου να μην παραδεχτείς ποτέ την μαλακια που έγινε σε οδηγεί να ψάχνεις ηχογραφήσεις διορθωμενες, εγώ έχω θέματα αλλά εσυ αδερφέ δεν παίζεσαι. Στο σχολείο μικρός όλα καλα?

1 Like