Μetallica

Ανοιξε το βιντεο που εκανα quote ρε γιδι και σταματα να εκτιθεσαι κι αλλο. Και πες μου αν ακους την φωνη του James ή οχι. Μετα ελα να παραδεχθεις οτι ειχες αδικο αν εχεις εστω αξιοπρεπεια.

Δεν εψαξα τιποτα εγω, το βιντεο ειναι απο την προβα στην οποια δεν υπηρχαν θεματα στον ηχο, και το εβαλε αλλος το βιντεο. Δε νιωθεις λιγη ντροπη που σε θεωρουν ολοι ενα ανεκδοτο εδω μεσα?

5 Likes

Σαν σήμερα… 5 Μαϊου 2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης
Πήγα με τη σύζυγο η οποία με παρακάλεσε να καθίσουμε εξέδρα… δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς με αποτέλσμα εξαιτίας του αέρα που σταματούσε και ξεκινούσε να χάνω λίγο από τον όγκο του ήχου. Αυτό σημαίνει ότι το 2010 στη Μαλακάσσα είναι η κορυφή σαν εμπειρία δική μου στο θέμα του ήχου.

@Alejandro.m και εσύ ήσουν εκεί θυμάμαι (και που δεν ήσουν θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο). Ήταν και 2-3 ακόμα από εδώ αλλά δεν σας θυμάμαι.

Σε όλα τα υπόλοιπα όμως, επειδή δεν μου είχε δωθεί η ευκαιρία στο παρελθόν να συνδυάσω τουρισμό με συναυλία στο εξωτερικό, ήταν ΑΨΟΓΑ. Μου εύχομαι να το ξαναζήσω τουλάχιστον άλλη μια φορά και να είναι σε κλειστό χώρο.

Στο τέλος έβαλα και βιντεάκι από τα πυροτεχνήματα (τραγούδια δεν βιντεοσκοπώ ποτέ γιατί θα κάνω αυτό που κοροϊδεύω και αντί να κοιτάω μπροστά μου θα κοιτάω το κινητό).

Επίσης για κερασάκι έβαλα και το επίσημο The Thing that Should not be, το οποίο μαζί με το Revenge (δεν περίμενα να το παίξουν) ήταν highlight βραδιάς

12 Likes

εγώ αν τραβήξω κάνα δυο βίντεο σε συναυλία δεν κοιτάω ιδιαίτερα την κάμερα

1 Like

Ετσι ειμαι και εγω δεν τραβαω τπτ γιατι δεν μπορω να βλεπω τη σκηνη σε μικρη οθονη
Θελω να βλεπω τα παντα οπως ειναι

2 Likes

Εγώ δε βγάζω βίντεο γιατί βγάζουν όλοι οι άλλοι :grin:

@g0dslayer το The Thing νομίζω ήταν ανάμεσα στις καλύτερες λαιβ στιγμές, όσες φορές τους έχω δει. Απίστευτη εκτέλεση, ήχος που κουνουσε το εδαφος

5 Likes

Να ντραπω γιατι; Εδω δεν ντρεπεσαι εσυ.

Συνεχίστε…

3 Likes

:heart: θες να τα φτιαξουμε; Νομιζω οτι ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον.

Πες του ότι είσαι άτριχος, μόνο αυτό πες του :stuck_out_tongue_closed_eyes:

On topic γαμει το Moth into flame

Ειμαι και ατριχος…

Τόση ώρα μιλάτε για ένα πρόβλημα ήχου σε live? Πάτε καλά ρε?

Νιωσε λιγο κι εσυ. Τοση ωρα δεν “μιλαμε” για κατι. Τολμησα να γραψω οτι η αγαπημενη μου εκτελεση του Moth Into Flame ειναι με το ινδαλμα, και βρηκε ευκαιρια το κακο τρολλ να ερθει να τρολλαρει αποτυχημενα, οπως συνηθως.

3 Likes

Θυμίζω σε όλους ότι το ignore list δουλεύει άψογα

4 Likes

Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό…

2 Likes

Ώρα να έρθουμε σε λίγο eargasm…

2 Likes

Γιατί εγώ δεν την είχα ακούσει αυτή τη διασκευή; (όχι κάτι το ιδιαίτερο βέβαια)

1 Like

Οι συγκεκριμένοι σε στίχο τραγουδιού τους-αφιέρωμα στο μεταλ έχουν συμπεριλάβει και το St. Anger, αμεεε

2 Likes

Ρε τέλειο δεν το ήξερα! Έχουν βάλει και Wild Child από W.A.S.P.

2 Likes

Αν και δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση ο συγκεκριμένος δίσκος είναι καλός.

1 Like

Ελπίζω να έχουμε βιντεάκι απ’ τα παλιά τα ξημερώματα της Τρίτης

1 Like