Ανοιξε το βιντεο που εκανα quote ρε γιδι και σταματα να εκτιθεσαι κι αλλο. Και πες μου αν ακους την φωνη του James ή οχι. Μετα ελα να παραδεχθεις οτι ειχες αδικο αν εχεις εστω αξιοπρεπεια.
Δεν εψαξα τιποτα εγω, το βιντεο ειναι απο την προβα στην οποια δεν υπηρχαν θεματα στον ηχο, και το εβαλε αλλος το βιντεο. Δε νιωθεις λιγη ντροπη που σε θεωρουν ολοι ενα ανεκδοτο εδω μεσα?
Σαν σήμερα… 5 Μαϊου 2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης
Πήγα με τη σύζυγο η οποία με παρακάλεσε να καθίσουμε εξέδρα… δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς με αποτέλσμα εξαιτίας του αέρα που σταματούσε και ξεκινούσε να χάνω λίγο από τον όγκο του ήχου. Αυτό σημαίνει ότι το 2010 στη Μαλακάσσα είναι η κορυφή σαν εμπειρία δική μου στο θέμα του ήχου.
@Alejandro.m και εσύ ήσουν εκεί θυμάμαι (και που δεν ήσουν θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο). Ήταν και 2-3 ακόμα από εδώ αλλά δεν σας θυμάμαι.
Σε όλα τα υπόλοιπα όμως, επειδή δεν μου είχε δωθεί η ευκαιρία στο παρελθόν να συνδυάσω τουρισμό με συναυλία στο εξωτερικό, ήταν ΑΨΟΓΑ. Μου εύχομαι να το ξαναζήσω τουλάχιστον άλλη μια φορά και να είναι σε κλειστό χώρο.
Στο τέλος έβαλα και βιντεάκι από τα πυροτεχνήματα (τραγούδια δεν βιντεοσκοπώ ποτέ γιατί θα κάνω αυτό που κοροϊδεύω και αντί να κοιτάω μπροστά μου θα κοιτάω το κινητό).
Επίσης για κερασάκι έβαλα και το επίσημο The Thing that Should not be, το οποίο μαζί με το Revenge (δεν περίμενα να το παίξουν) ήταν highlight βραδιάς
Νιωσε λιγο κι εσυ. Τοση ωρα δεν “μιλαμε” για κατι. Τολμησα να γραψω οτι η αγαπημενη μου εκτελεση του Moth Into Flame ειναι με το ινδαλμα, και βρηκε ευκαιρια το κακο τρολλ να ερθει να τρολλαρει αποτυχημενα, οπως συνηθως.