Μetallica

Ωραια πραγματακια σημερα!!!

Ολο το Black Album live απο την συναυλια τους το 2012 στην Αυστρια, δυο εβδομαδες πριν τους δω στο Orion Festival στο βρωμερο New Jersey.

4 Likes

Ναι

1 Like

Ρε συ clairvoyant, όσο είμασταν καραντίνα είχες ρέψει στην τρόμπα ή δεν σου άφηναν ιντερνε οι γονείς σου? Και τώρα που σου ξαναδωσαν ιντερνε, αφου δεν τρομπάρεις, λες να τα βγάλεις πάνω μας?

2 Likes

Κουράζεις όμως.
Να σου φτιάξουμε ένα τοπικ, να γράφεις ότι σου ερχεται στο κεφάλι εκει.
Στο υπολοιπα τοπικ, προσπαθησε να συγκρατηθείς.
Τι λες, ε?

2 Likes

Είδα και Dyers Eve στο Madison Square Garden το 2009 και έκπληκτικο laser show πάντως. Αν θέλεις να βγάλεις όλη σου την μικρότητα πες να πω κι άλλα. Είχα και σχέση με Καλιφορνεζα χορεύτρια και περιπέτεια με μοντέλο από Ουκρανία. Τίποτα άλλο? Α ναι, έχω μιλήσει καμιά 10αρια φορές με Neil Degrasse Tyson για το σύμπαν και την ζωή. Βγάλε όλο σου το κόμπλεξ μαζεμένο να προχωρήσουμε οι υπόλοιποι.

Παίδες ignore list να σώστε το θέμα και το φόρουμ. Αφήστε τα τρολς να μιλάνε μόνα τους

3 Likes

Μεγάλη προσθήκη στις λειτουργίες του forum.

2 Likes

Ανάγκη για προσοχή και βοήθεια έχεις, αλλά όχι εδώ μέσα

Κανετε μεγαλη μαλακια που του απαντατε παντως (και εσυ το ιδιο ρε Κουντομ), φλαγκ και παμε παρακατω.

1 Like

Ούτε καν φλαγκ δε χρειάζεται πια :stuck_out_tongue:

Εγω δεν τον κανω καν φλαγκ, ολοι εσεις ειστε που τον κανετε μαλλον και του σβηνονται τα ποστς. Νταξει δεν του απανταω παντα, μια στο τοσο οταν λεω να σπασω λιγη πλακα μαζι του. Η λυση ειναι αλλη αλλωστε, αυτος δεν σταματαει με τιποτα. Ειναι βαθυ το προβλημα.

Το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο κατεστραμμενο attention whore που το μονο που θελει ειναι να ασχολειται καποιος μαζι του, δεν εχει σημασια αν τον βριζεις η αν αναπτυσσεις τις σκεψεις σου σε δοκιμιο, το ιδιο του κανει. ΧΑΧΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΡΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ.

Ας ζει κι αυτος στην ευτυχια του, δεν βαριεσαι… μου στελνει και ΠΜ σημερα και μου λεει γιατι φλαγκαρω τα ποστς του, ενω δεν εχω φλαγκαρει ουτε ενα.

Παμε στο επομενο θεμα.

Black Album live σημερα.

Πηγα να παρω καφε και σαντουητς και τωρα αραζω και χαζευω την αλμπουμαρα :sunglasses:

Γυρισα με το που τελειωνε η μετριουμπα το For Whom και ευτυχως πετυχα το υπερεπος To Hell and Back που ισοπεδωσε συμπαντα.

Και τωρα BLACK.

ΥΓ. Οποιος δεν θεωρει το My Friend Of Misery 11 στα 10 τραγουδι, δεν ειναι φιλος μου, απλα και σταρατα. Αυτη η μαγκια που εκαναν με το κοινο ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω ζησει.

Για δώστε τα φώτα σας οποιις μπορεί γιατί δεν το βρήκα

Πας εκεί που λέει normal, κάνεις κλικ και το αλλάζεις σε ό,τι σε βολεύει. Εγώ τον έκανα φουλ ιγκνορ πλέον. Γι αυτό χρησιμοποιώ εσένα ως παράδειγμα. Και για να σου βάλω το χρώμα που σου ταιριάζει.

2 Likes

Ωραίος ευχαριστώ

1 Like

Εισαι το οργανο της ταξης του φορουμ; Επεκτησες την εξουσια που παντα επιθυμουσες;

Ακριβως, εγω σας αγαπαω ρε, με μεγαλη αδυναμια τον κουιντομ.