Όλη αυτή η πρόταση είναι τόσο λάθος, που νομίζω θα την χρησιμοποιήσουν μελλοντικά και σε λεξικά δίπλα στη λέξη “λάθος”
Αργησε η μπατσαρια να σκασει
Δε θα σταματησω ποτε να εκπλησσομαι απο το πως αποψεις αλλων ανθρωπων για κατι που δεν εχει καμια επιδραση στο οτιδηποτε, σας επηρεαζουν τοσο πολυ την ζωη ενιοτε.
Hell and Back σε ποναει.
Μην μαλώνετε ρε αλάνια, μια οικογένεια είστε (pun intended!)
Προσωπικά δεν με επηρεάζουν καθόλου αλλά έφτυσα λίγο καφέ από τα γέλια, χρωστάς…
Δεν ξέρω να σου πω…
Εσύ θα με έχεις φίλο επειδή το my friend of misery ουδέποτε μου άρεσε ;;;
Κι εγώ όταν το διάβασα έμεινα παγωτό! Αλλά εντάξει για τον Quintom μιλάμε.
Νομιζω εισαι αρκετα ωριμος και μεγαλος ωστε να καταλαβεις την διαφορα αστειου απο σοβαρο
Αν κοψεις το μεταλ κατα 40-50% παντως το συζηταμε.
Ναι το κατάλαβα προφανώς , αλίμονο . Έβαλα και emoticon που βοηθάει λίγο στον γραπτό λόγο των φόρουμ
στραβοστόμης κανονικός
Καλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι μπηκε ιγκνορ, θενκς!
Επισης το For Whom The Bell Tolls μωρε?
Αυτα πανε σχετικα συγκριτικα. Οταν μπορω να βρω τουλαχιστον 40-50 τραγουδια τους που γουσταρω περισσοτερο και που θα προτιμουσα να ακουσω σε λαηβ, τοτε ναι. Για δευτερο δισκο και 1984 γαματο ειναι. Ε μεχρι εκει.
Αν εννοείς ότι προτιμάς να ακούσεις live κάτι άλλο επειδή το έχουν παίξει πολλές φορές τότε για πλάκα εγώ προτιμώ να μην ξαναπαίξουν πάρα πολλά για τα οποία θα έτρωγα ξύλο.
Αν το κρίνεις σαν τραγούδι σε μουσικό-στιχουργικό επίπεδο είναι highlight καριέρας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ Ε…
Εννοω οτι ξεπερασαν τον εαυτο τους πολλες φορες και κατα πολυ, στο μελλον. Ωραιο το For Whom The Bell Tolls για εισαγωγη στους Metallica, αλλα αρκετα basic ως συνθεση, και οι στιχοι εχμ οκ…
Ναι ρε IT CROWD!
Πρέπει να του καλιμπραρω το στόμα να έρθει στα ίσα του
Αυτά είναι συμπτώματα κορονοϊού, πήγαινε να κοιταχτείς
Όποιος δεν έχει βιώσει For Whom The Bell Tolls στη Μαλακάσα, δικαιούται να έχει άστοχες απόψεις…