Αυτό.
LOL εχω βιωσει For Whom The Bell Tolls live αρκετες φορες ωστε να μην θελω να το ξαναδω ποτε λαηβ. Τωρα αν εσυ ψαρωσες με βροχουλα τοσο πολυ ωστε να λες την αποψη καποιου που δεν συμφωνει με την δικη σου αστοχη, νταξει, ελπιζω να ξεπερασεις καποτε τις ανασφαλειες σου τι να σου πω
Σωστός. το χεις δει με τζεισοναρα στη ριζούπολη αν θυμαμαι σωστα κιολας
Το χω δει 1999 με Jasonic, το εχω δει Αμερικη 2-3 φορες, γενικα οκ φτανει για μενα. Οποιος θελει μπορει να το ζηταει και 10η και 20η φορα να το δει αν θελει.
Απλως μετα δεν θελω να βλεπω γκρινιες για το Metallica By Request, και κραξιμο σε οσους ψηφισαν και χασαμε ευκαιρια να δουμε σπανιες εκτελεσεις live εδω μεσα, απο τους ιδιους ακριβως ανθρωπους που θελουν να δουν το Bellz για 20η φορα.
Καλά μην τρελαίνεσαι, χιουμοριστικο είναι το ποστ.
Από την άλλη, όπως δική σου άποψη είναι πως το Hell and Back είναι ανώτερο, άλλο τόσο δική μου άποψη είναι πως αυτό είναι άστοχο, σεβασου το.
Καταλαβαίνω ότι όπου βλέπεις κάτι που θεωρείς “ιερή αγελάδα” θες να το αμφισβητησεις. Δεν έχω θέμα με αυτό, και εγώ έχω γράψει πως βαριέμαι το Seek and Destroy live γιατί το έχω δει πάνω από 30 φορές.
Τώρα για τα βροχουλα, ψάρωσα κλπ, άσε να μιλήσουν όσοι ήταν παρόν. Τους έχω δει πολλές φορές, από τη Ριζουπολη και δώθε, για να μην εντυπωσιαζομαι εύκολα. Τι να κάνουμε, αυτό το λαιβ το έχω πιο ψηλά από snakepit, S&M και δε συμμαζεύεται. Άποψη μου δεν είναι;
Το επικό άλμα περί ανασφάλειας το έκανες μέσα από 2 γραμμές που έγραψα;
ΥΓ: ούτε έγραψα πουθενά ότι θέλω η δε θέλω να το ξανά ακούσω λαιβ. Για την ακρίβεια έχω ποσταρει τι ψήφισα στη By Request, που τους είδα και 3-4 φορές, και δεν ήταν μέσα.
Να σεβαστω οτι λες την αποψη μου αστοχη? Οχι, δεν το σεβομαι. Αν θελεις πες την αποψαρα σου κι εσυ οπως την λενε ολοι. Δε θα κατσω να ακυρωσω την αποψη σου για το οποιοδηποτε τραγουδι γιατι πολυ απλα δε με ενδιαφερει να κανω κατι τετοιο. Αλλα αν ερχεσαι και μου λες “φιλος εισαι λαθος” ε οχι δε νομιζω πως υπαρχει λογος να το σεβαστω.
Αυτο ειναι μια αντικειμενικα πολυ λανθασμενη και ελαφρως προπαγανδιστικη δηλωση, καθως υπαρχουν απειρες ιερες αγελαδες των Metallica οπως λες, τις οποιες δεν αμφισβητω και δεν εχω αμφισβητησει ποτε. Οχι πως θα επρεπε να απολογουμαι σε καποιον που νομιζει πως ξερει τι εχω στο μυαλο μου καλυτερα απο μενα. Αλλα Fade To Black, One, Master Of Puppets και μπολικα αλλα τα θεωρω, θεωρουσα και θα θεωρω, απολυτα τελεια κομματια και για μενα απο ενα εως δυο επιπεδα ανωτερα απο το For Whom The Bell Tolls. Οποτε αυτο που λες, απλως δεν ισχυει. Και κατι πολυ σημαντικο. Δεν ειπε καποιος για το Bellz ωστε να αντιδρασω εγω. ΕΓΩ το ανεφερα πρωτος, και ξεκινησε αυτη η γελοια κουβεντα χωρις κανενα απολυτως νοημα.
Αποψη σου ειναι. Οταν την εκφραζεις ομως με τροπο που λες στα ισα πως οποιοσδηποτε ηταν στην συναυλια που τοσο σε εκστασιασε, πρεπει να εχει και την ιδια αποψη με σενα, καπου χανεις το μετρο. Καλα κανεις και το εχεις εκεινο το live πιο ψηλα. Αυτο δε σημαινει οτι γνωριζεις καμια πανανθρωπινη αληθεια. Γενικα ενταξει, ειναι περιπου η 19η φορα που κανετε circle jerk για το live στην Μαλακασα, προφανως θα ηταν ενα πολυ καλο live. Τους εχω δει να παιζουν στο δικο τους festival , αρα εμενα δε μου λεει και πολλα, και δεν το λεω για να πουλησω μουρη, απλως με βαση τις δικες μου προτιμησεις το να τους εχω δει μια ακομα φορα στην Μαλακασα και να βρεχει, πραγματικα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Το εκανα απο τα εκατονταδες ποστ στα οποια προσπαθεις να εξηγησεις πως η αποψη σου για οτιδηποτε εχει να κανει με Metallica ειναι η πιο ενημερωμενη και σωστη Ειναι αρκετα αστειο το οτι γραφεις τοσες φορες για το πως εχεις το δικαιωμα να εχεις την αποψη σου για το οτιδηποτε, οταν η συνεισφορα σου ηταν κυριολεκτικα να μου πεις πως η αποψη μου για το For Whom The Bell Tolls ειναι ακυρη επειδη δεν ημουν στην Μαλακασα (!) Ας μην μιλησουμε για αλματα λογικης καλυτερα.
Aυτή είναι η άποψη μου, πως είναι άστοχο να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά το Hell and Back με το For Whom The Bell Tolls. Δεν είπα πουθενά πως δε σου επιτρέπω να έχεις την άποψη που έχεις, διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Δεν έγραψα πουθενά πως είναι ούτε πιο ενημερωμένη, ούτε πιο σωστή.
Δεν είπα ότι είναι άκυρη (αυτό προϋποθέτει να υπάρχουν άκυρες και έγκυρες απόψεις), είπα ότι τη θεωρώ άστοχη. Η Μαλακάσα είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πως ένα τραγούδι μπορεί να γίνει εμπειρία ζωής και να κάνει χιλιάδες κόσμο να γίνονται ένα. Θεωρώ πως αυτό το πράγμα το εκάστοτε Hell and Back δε μπορεί να το πετύχει. Αν δεν καταλαβαίνεις το ότι κάποιος χρησιμοποιεί μια πρόταση σαν υπερβολή για να υπογραμμίσει μία θέση χωρίς να χρειάζεται να το κάνει νιανια, όπως έκανα μόλις, θα το έχω υπόψιν. Από μία πρόταση εσύ συμπέρανες ότι έχω ανασφάλειες. Φαντάσου πως θα αντιδρούσες αν σου έγραφε κανείς κάτι αντίστοιχο. Το “λάθος” από το “άστοχη” που διαφέρει, ενημερωτικά, για να αντιληφθώ και εγώ τι σε triggαρε στο δικό μου ποστ και όχι σε άλλα; Τεσπα, καλή συνέχεια…
Αυτο μπορει να το λεω κι εγω πριν το λαιβ. Εκεινη την ωρα ομως, αυτο το Σικεν-ντριστρο, μ’ αυτον τον ηχο που το παιζουν, ειναι ΠΑΝΤΑ καυλωτικο. Δεν πα’ να λεει τα ιδια και τα ιδια ο Χετ! Απο τα χαϊλαϊτς παντα
Ο τύπος έχει το πιο fan made κανάλι στο youtube και γεννήθηκε κυριολεκτικά 9 μήνες μετά τη συναυλία στη Μόσχα, γαμάτο
Shoot me again κομματάρα
Σικάγο 1983 σήμερα πουτανες
Υπάρχει στο κουτί του Kill em all
Εξαιρετικο, χωρις καμια πλακα
Και μαλλον καλυτερο απο ολα τα τραγουδια στο St. Anger
“Διαγωνισμός” best song απ’τους Metallica, με ψήφους στο fb/insta. Σήμερα τα Sandman, Through The Never, Whiplash ( σε διάψευσαν απ’τον 1ο γύρο @QuintomScenario ), και Blackened περνάνε χαλαρά.
Άκυρο, αλλά τη φωτό την ανέβασα απ’το κινητό και στο λάπτοπ έγραψα τα λόγια, είχε κάνει sync δηλαδή. Γαμάτο feature του forum
Τι εννοείς με διέψευσαν?
Αυτό με το κινητό και τον υπολογιστή μου συμβαίνει όλη την ώρα, πλάκα έχει.
το έκανα για την πάρτη μου και κατέληξα στο ένα bracket σε
Blackend vs For Whom the Bell Tolls ως semi finals
Στο άλλο bracket δυσκολεύτηκα και είμαι στην φάση
Ride The Lightning ή Wherever i may Roam vs Bleeding me
Μάλλον θα έβαζα τελικό Blackened vs Roam αλλά σε versus είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι λατρεμένα κομμάτια όλα αυτά , ασχέτως που σαν ξερή απάντηση εδώ και χρόνια θα έλεγα το Blackened ως το αγαπημένο μου εβερ Μεταλλικα χωρίς πολλή σκέψη .
Άντε, μετά σας έχω κι εγώ ένα challenge, να μινάρουμε λίγο
Το bracket χωρις Outlaw Torn και Fixxxer εχει αξια ιση με το μηδεν ουτως ή αλλως
Στον πρωτο γυρο ψηφισα:
Confusion (ηττα με 9% φυσικα )
Through The Never (οριακη νικη με 54%)
Leper Messiah (οριακη ηττα με 58%)
Blackened (ανετη νικη με 77%)
Στον δευτερο γυρο θα ψηφισω Bitch (που θα ειναι ευκολη ηττα), Eye και King ενω ειμαι αναποφασιστος μεταξυ Spit/Unforgiven.
ένα μεγάλο δίκιο το έχεις . Για μένα από τα καλύτερα που έχουν
ομοίως
εγώ Unforgiven , αλλά είναι δύσκολο matchup