Κριμα για το spit να πέφτει πάνω στο unforgiven
Μην αποδειχθει να ειναι κριμα για το Unforgiven…
Στο αλλο bracket δεξια εντωμεταξυ εχουν βαλει Master VS Dyers οι σιχαμενοι.
Μας τρολλαρουν και εμας τους πιστους φανς τοσα χρονια τα καθαρματα
Και ακριβως απο κατω Atlas VS Now That We’re Dead με τις μετριουμπες να πουμε… θα σκουπισει το πατωμα με οποιο περασει απο τα δυο το Master για πλακα.
76-24 προς το παρόν, χλωμό το κόβω το Spit.
Α βγηκαν τα σημερινα? Αναμενομενο λογικα για Unforgiven, αλλα ειπα μηπως επειδη ειχε το μομεντουμ το Spit… ΘΑ ψηφισω κι εγω Unforgiven να ειμαι με τους νικητες!
Ακομα περιμενω να μου πεις που με διεψευσαν? Κομματαρα το Whiplash εννοειται, ειχε αξιο αντιπαλο το Leper.
Μαλακια εντελως η μεθοδος με την οποια αποφασιστηκαν οι συμμετοχες στο bracket.
Εντάξει γαμάτο το Spit… αλλά το Unforgiven είναι άλλο επίπεδο
Μια ωρα μετα
Να πω κομανεντσι ή μηπως αδωνις;
Αα ναι το ξέχασα. Στο άλλο θρεντ και καλά που έλεγες για ο,τι έχει το λεπρό μέσα, τα είδα ταυτόχρονα σχεδόν χθες, γιαυτο
Κλαμα. Μου εριξαν ακυρο οντως, στα μουτρα.
Αν ψάξετε στο youtube, θα βρείτε ότι ανέβηκαν όλα τα audio από το box set του master στο κανάλι των Metallica, όλα με ημερομηνία 26 Μαίου. Στην κουβέντα που κάναμε πριν λίγο καιρό για το AI και το auto generated απ’το youtube, ανέβηκαν όλα αυτόματα…με λάθους τίτλους. Καμιά 15αριά που άκουσα, ήταν όλα λάθος, px λέει Disposale 1985 writing in progress και είναι το reffrain του puppets.
Ελπίζω το επόμενο streaming να είναι από συναυλία πριν το 2000
Απο 12/06/1999, ιδανικα.
Δεν εβρεχε, μαλακια ηταν
Ηταν η λιγοτερο καλη φορα στην Ελλαδα, αλλα αυτο απεχει παρασαγγας απο τον χαρακτηρισμο σου.
Ο καλπαζων Jaymz που σκυβει πανω απο το μικροφωνο και λεει “so fucking what” ειναι αναμνηση σκαλισμενη με καλεμι.
Ουτε για αστειο φυσικα.
Το 10 χυνανε οι ουρανοί
Κατι πηρε το αυτι μου. Το 99 χυναμε εμεις ομως επι 135 λεπτα συνεχομενα, και το προτιμω απο το να με χυνουν
Back to back ατακαρες
1993 μαδεφακες. Και χυναμε και μας εχυναν .
Έτσι είναι οι πρώτες φορές, νομίζεις ότι χύνεις κουβάδες
Salt Lake City '97, τελικά.