Μetallica

Θα μπορούσαν να το βγάλουν διπλό CD μαζί με το Reload, με το οποίο άλλωστε είναι ο ίδιος δίσκος, αλλάζοντας λίγο τα κομμάτια που θα έβαζαν σε κάθε CD και να χωρούσε η φουλ έκδοση!

2 Likes

Παλι τα γυρνας οπως θελεις βλεπω ε οπως και για τον Χολμς :joy: :crazy_face:

Καμια “αληθεια” δεν ξερασε ο Τζεημς, απλα ειπε πως αφησε τον Κερκ και τον Λαρς να κανουν “their thing”. Αλλα ενταξει εδω κοσμος πιστευει οτι στο Reload μαζευτηκαν επειδη τους εκραξε κοσμος, εκει θα κολλησουμε τωρα?

Ετσι που τα εβγαλαν ομως πουλησαν περισσοτερο και σας πονεσαν περισσοτερο, αρα με ενα ζμπαρο δυο τριγονια!

ΥΓ. Τα booklets των Load Και Reload ειναι εντωμεταξυ τα 2 καλυτερα σε φωτογραφικο υλικο, τεχνοτροπια και αισθητικη ανετα. Με το HTSD να ακολουθει απο πολυ κοντα και να εχει πολυ παρομοια αισθητικη επισης.

5 Likes

Και ότι δεν του άρεσε και τόσο είπε αλλά επιλέγεις να το ξεχνάς :wink:

2 Likes

Όταν πρωτοακουσα until it sleeps λέω τι φάση Nirvana έβαλα;

Αφήνω εκτός την κουβέντα περί ξεπουληματος αλλά οι επιρροές από Alternative και grunge που πουλούσαν εκεινη την περίοδο είναι παραπάνω από εμφανείς.

Για την ιστορία είμαι οκ με τον δίσκο.

1 Like

Συγκινηθηκε η ιστορια τωρα :stuck_out_tongue:!

(σε πειραζω)

Πηγαινε διαβασε μια συνεντευξη που εκανε ο Jaymz με τον Allen Woody και τον Warren Haynes εκεινη την περιοδο ρε και θα δεις τι γουσταρε να ακουει. Προσκυνουσε Gov’t Mule τοσο πολυ που πειστηκε ευκολα να τους βρει και να κανουν συνεντευξη παρεα.

Εδω:
http://alanpaul.net/2016/02/metallica-meets-govt-mule/

5 Likes

Ένα απο τα αστειότερα/ωραιότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί είναι το εξης: φίλος (εποχή 97 στο Skyrock), φοβερα κολλημενος με Metallica, να εχει αναπτυξει την θεωρια ότι οι Metallica είναι εγκλωβισμένοι στις δισκογραφικές, δεν παιζουν την μουσικη που θέλουν και στους στιχους του Load/Reload υπάρχουν διάσπαρτες αναφορές σε αυτο το status ανελευθερίας που βρισκονται. Μου εκμυστηρευτηκε δε οτι εχουν ηχογραφησει αλμπουμ το 1993 το οποιο δεν κυκλοφορησε ποτε και ειναι σχεδον death metal…

Μια χαρα παλικαρι κατα τ’άλλα, μεγαλο προβλημα φανμποισμου όμως.

12 Likes

Τι θεωριες εχει αυτη την εποχη για τα τεκταινομενα στον πλανητη; Ολο και καποιο λαβρακι θα βγει, ρωτα!

4 Likes

Κλάμα!

2 Likes

Τιποτα δεν ξεχασα, θυμαμαι κατα λεξη την δηλωση του. Κοιταξε να δεις τι συμβαινει ομως.

• Η συνεντευξη που εβαλες δεν αναφερεται καθολου στις μουσικες επιλογες, και σε παω στοιχημα πως ο James κωλογουσταρει και τα 27 τραγουδια που εβγαλαν τοτε, καθως βρωμαει απο ετη φωτος μακρια οτι ολα τα τραγουδια ειναι 100% στο δικο του στυλ, και με ολες τις βλαχοαμερικανικοεπιρροες. Μπορεις να πιστευεις φυσικα το αντιθετο αν βολευει :stuck_out_tongue:

• Εγω διαβαζω εναν παραπλανητικο τιτλο που εχει ατακες που δεν ειπε πουθενα στην συνεντευξη ο James. Συμβαινουν κι αυτα. Clickbait λεγεται.

• Ο τυπος ειπε κυριολεκτικα πως δεν ηταν και 100% on board με τις στυλιστικες επιλογες που ηθελαν ο Lars και ο Kirk για αυτα τα αλμπουμς. Αυτο ειπε. Τιποτα αλλο. Απο εκει εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι το “booklet του Load ειναι απαραδεκτο και ο James ξερασε αληθειες”.

Ειπαμε, οι κακοι Lars & Kirk αναγκασαν τον φουκαρα τον James με το ζορι να βαλει τιραντες, και μετα οταν ο κοσμος πηρε την μερια του κακομοιρη αδικημενου χεβι μετσαλ Τζεημς, τα μαζεψαν στο Reload. Αυτη η ιδεα πουλαει περισσοτερο και καλυτερα.

2 Likes

Μα εγώ μιλάω μόνο στυλιστικά, δεν είπα τίποτα για μουσική, δεν ξέρω που τα είδες αυτά γραμμένα από έμενα, μάλλον έχεις ιδιαίτερη φαντασία.
Το συμπέρασμα που λες ότι έβγαλα είναι η γνώμη μου ότι δεν μου αρέσει το booklet με την σημείωση ότι ούτε και του James του άρεσε ιδιαίτερα, δεν χρειάζεται να γράφεις κατεβατά για χάριν εντυπωσιασμού για πράγματα που δεν ειπώθηκαν.

1 Like

Δεν είπα πουθενά πως μίλησες εσύ για μουσική, αυτά ήταν γενικότερα σχόλια για το καταπληκτικό αυτό “άρθρο”.

Για τα στυλιστικά απάντησα ήδη. Καλά έκαναν και βγήκαν έτσι τα booklets αν μιλάει ο κόσμος έτσι για αυτά ακόμα και 24 χρόνια μετά. Μακάρι να τα κράζει ο κάθε μετσαλ (οχι εσύ ε) και το 2044.

1 Like

Τον αριθμό πάντως δεν τον γούσταρε: James: “No, no, not at all. There’s some great, great songs on there but my opinion is that all of the imagery and stuff like that was not necessary. And the amount of songs that were written was… it diluted the potency of the poison of Metallica. And I think Cliff would have agreed with that.”

Η μουσική στροφή πάντως έχει υπογραφή Χετφιλντ, αυτό είναι δεδομένο.

3 Likes

Το Load είναι ο 2ος αγαπημένος μου Μεταλλικα δίσκος . Τον λατρεύω και για τον ήχο και για το στυλ του , για το ωραίο παίξιμο σε κιθάρες / ντραμς

νομίζω τους ταίριαξε γάντι αυτό το μουσικό ύφος . Και πάντα μου έβγαζε κάτι ταξιδιάρικο αυτός ο δίσκος

και επειδή κάθε χρόνο λέμε τα ίδια , να πω και φέτος ότι εμένα το Ronnie μου αρέσει πολύ και δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να κοπεί . Το outlaw torn είναι από τις καλύτερες συνθέσεις τους και σαφώς θα ήθελα να υπάρχει πλήρες το outro

ΥΓ : Στην φωτο με τις γούνες ο Kirk μας δείχνει τις … τρίχες του ;; Καλή φάση . Τρομερή αισθητική όντως

4 Likes

Και μένα μαρεσει παρά πολύ το Ronnie. Είναι τραγούδι που παίζει σε ταινία στη σκηνή που μπαίνει ο πρωταγωνιστής σε μπαρ, η εικόνα είναι κιτρινισμένη, κάποιοι παίζουν μπιλιάρδο και πάει στην μπάρα να πιει ουίσκι μόνος του

2 Likes

Και το poor twisted me πάντα μου έφερνε στο μυαλό στριπτιτζαδικο :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Το Devil’s Dance είναι τραγούδι στριπτζάδικο αλλά για το Load λέμε τώρα

2 Likes

To πρώτο μη τεράστιο άλμπουμ των Μεταλλικα.
Η αρχή της κατηφόρας. Αρκετά καλό αλλά υστερεί σε σχέση με τα προηγούμενα. Σε όλα τα επίπεδα.
Κατ’ εμέ…

2 Likes

Παίρνεις:

Ain’t My Bitch
The House Jack Built
Until It Sleeps
King Nothing
Bleeding Me
The Outlaw Torn
Fuel
The Memory Remains
The Unforgiven II
Fixxxer

και έχεις ένα κλασσικό δίσκο.

Κρατάς και τα καλά τραγούδια τύπου Carpe Diem, Prince Charming, Devil’s Dance κλπ για b-sides ή για κανένα EP τύπου Beyond Magnetic.

Για μένα αυτό θα ήταν ένα μασιφ 10άρι πλάι στα 5 πρώτα.

9 Likes

όχι οι Metallica αλλά ο Jason με τον Townsend (Strapping Young Lad) Και τον Hunting των Exodus και όχι το 93 , Αλλά το 94. Τους IR8.

Μετά, το 95 έκανε ένα άλλο project τους sexoturica με τον Kisser Στην κιθάρα.

Υ.Γ. και τα 2 δεν ακούγονται.

5 Likes

Όχι, όχι βρε, δεν εννούσε αυτά εκείνος ο τύπος. Αυτά τα ξέρουμε.

Εννοούσε ακριβώς ότι οι Metallica έχουν ηχογραφημένο άλμπουμ το 1993 στο συρτάρι τους που ειναι σχεδόν death metal. Έχω περάσει ώρες μιλώντας μαζί του.

Ούτε το 5G τέτοιο conspiracy theory, σου λέω.

5 Likes