Τώρα ο Χετφιλντ έγινε μαραγκός κι εσείς τι λέτε τ ακούω βερεσε
Σημασια εχει οτι το cryptic writings ειναι καλυτερο. Ετσι δεν ειναι δικε μου;
Ή απλως παιρνεις τα 27 που πηραμε σε δυο δοσεις κι εχεις δυο μασιφ δεκαρια πλαι στα 5 πρωτα, γιατι οχι?
Devil’s Dance καλό τραγούδι μόνο??? Για μένα μαζί με το Μemory είναι τα 2 καλύτερα τραγούδια από Load/Reload. Ίσως το πιο αρχιδάτο τραγούδι που έχουν βγάλει, απλά δεν υπάρχει το rhythm section. Επίσης για μένα Unforgiven II > Unforgiven
Οχι γιατι το cryptic ειναι καλυτερο ρε παιχτη.
Γι αυτο λοιπον επρεπε να βγουν και τα 27, γιατι αλλος γουσταρει το Ronnie, αλλος το Devil’s, αλλος το Mama Said και το Low Man’s Lyric (ακατεβατα δεκαρια και τα δυο για μενα, δεν τα ανεφερε καν ο σκληρος Αλεχαντρο ) κ.ο.κ … Κλασικοι δισκοι ειναι και οι δυο ουτως ή αλλως πλεον.
ΥΓ. Εγω για παραδειγμα το The House Jack Built δεν θα το εβαζα με τιποτα στην πρωτη δεκαδα των 27…
Αμφιταλανευομουν να πω την αλήθεια μεταξύ DD και Ain’t my Bitch γιατί ήθελα να επιλέξω ένα στρογγυλό 10αρι.
Το Low Man’s Lyric μου αρέσει ρε (και το Mama Said).
The House είναι προσωπική αδυναμία, φαντάζομαι άλλος θα έβαζε εκεί Carpe Diem Baby η Prince Charming λχ
Σοβαρα τωρα;
Ε, βασικά, έτσι όπως τα πήραμε έχεις ένα μασίφ 7αρι (load) και ένα μασίφ 6αρι (re-load).
Μα ακριβώς γι αυτό δεν μίλησα για μουσική παραπάνω, δεν γίνεται να μην έχει την υπογραφή αυτού που γράφει το μεγαλύτερο ποσοστό της μουσικής στη μπάντα.
Κατά τα άλλα σήμερα έχουμε και μία πραγματική επέτειο πόνου… αυτιών
επίσης ο Het έγινε αυτό που τόσο πολύ ήθελε
I AM THE TABLE
Το βλέπω να θρηνούμε δάχτυλα
24 χρονια καποιοι θρηνουν κωλοδαχτυλα.
Quintom εσυ εισαι στην φωτο;
Όχι, έχω δύο δεκαρια, μόλις ξανατσεκαρα
Να πούμε χρόνια πολλά στο δίσκο. Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια. Μοιράζει πόνο εδώ και 17 χρόνια ο δίσκος.
Μονο σε μενα δεν αρεσει τπτ αυτος ο δισκος?
Μόνο σε σένα και στον μισό πλανήτη, ο άλλος μισός απλά δεν τον έχει ακούσει
Για εμένα έχει 2-3 πραγματικά καλά κομμάτια, άλλα τόσα που θα μπορούσαν να είναι καλά με νορμάλ παραγωγή (και δεν εννοώ μόνο τον ηχο) και κάποια που είναι για πέταμα. Συνολικά δεν τον λέω σκουπίδι όπως πολλοί τον δίσκο αλλά σαφώς δεν είναι καλός.
Για το Load δεν έχω να πω πολλά, 3ος η 4ος αγαπημένος μου, ακατεβατο δεκαρακι απλά και δημοκρατικά.