ενταξει γαμησε η ατακα
Με το ζορι 6
ενταξει γαμησε η ατακα
Με το ζορι 6
Ένα 8αρακι στο Load και ένα 2αρακι στο St.Anger
Αν η κλίμακα είναι στα 8 ναι, αν και θα έβαζα 5/8 στο st. Anger . Γενικά εμένα μ’αρέσει πολύ το st. Anger και το ακούω συχνά, μιας και μ’αρέσει πολύ αυτό το είδος/ήχο που πήγαν να παίξουν. Οι Limp Bizkit είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, ενώ Ministry και NIN είναι στη 2-3 κατηγορία αγαπημένων συγκροτημάτων.
Δηλαδη εσυ καταλαβες οτι πηγαν να παιξουν κατι συγκεκριμενο κιολας; Μωρε μπραβο!
ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ
Τα γουσταρω ακριβως οπως ειναι, τους ταιριαζει ο ηχος:
Τα γουσταρω μεν κι ετσι, αλλα με αλλο ηχο θα γινονταν πολυ καλα τραγουδια:
Θα μπορουσαν να ειναι δευτεροτριτα σε αλλον δισκο με καλυτερο ηχο, ετσι οπως ειναι απλα αισχος:
Τρυπημα στα τυμπανα των αυτιων, απλα απαραδεκτα, με ελαχιστα καλα riffs, delete that:
Το All Within My Hands μπαινει και στις 4 κατηγοριες ταυτοχρονα.
Καλα ειπαμε να κραξουμε εναν δισκο, αλλα οχι οτι δεν εχει συγκεκριμενο οραμα και στοχο ο δισκος. Απλα ειναι λιγο χαλια και τα δυο. Αλλο αυτο.
Αυτά είναι τα tiers μου και εμένα πάνω κατω
Ε νταξει, εκείνη την εποχή ήταν η “έξαρση” του nu metal, το 2003 βγήκαν με support τους limp bizkit ( και τους slipknot? ), ο ήχος έχει ομοιότητες και τα επαναλαμβανομενα riffs είναι κάπως χαρακτηριστικό του. Μπορεί να μην πήγαν να παίξουν κάτι συγκεκριμένο αλλά ότι έχει ομοιότητες και ότι επηρεάστηκαν νομίζω μπορεί να υποτεθεί πολύ εύκολα
Λες για την summer sanitarium περιοδεία με limp bizkit, Linkin Park, system of a down, kid rock…Παναγία βοηθα, μαύρες μέρες
Αν εξαιρεσεις τον θλιβερο μιμο και ταυτοχρονα παλιατσο Κιντ Ροκ, οι αλλοι μια χαρα ειναι. Παλι πονεσες ;
Μου έφαγαν το μπιφτέκι μου
Πλεον ολοι ευχομαστε να ειχαν επηρεαστει περισσοτερο απο τις μπαντες που αναφερεις παντως, αντι να κατσουν να ακουσουν τον Bob Rock που ηθελε οτι πιο ωμο σε ηχο, και να ακουγεται λες και ηχογραφουν στο γκαραζ, ωστε να κανουν recapture της εφηβικης οργης. Τελικα το αποτελεσμα βγηκε μαλλον αρκετα πιο κοντα στο πως θα ακουγονταν αν ο Λαρς ηχογραφουσε στην κουζινα, ο Κερκ στον ωκεανο πανω στην σανιδα χωρις κιθαρα, και ο Τζεημς στην τουαλετα του ψυχαναλυτη του οσο κλαιει και χεζει ταυτοχρονα.
Αν οι Metallica ειχαν τον ηχο του αποπανω αριστουργηματικου δισκου, και την ποιοτητα των ριφφς, τοτε θα μιλουσαμε για πολυ καλυτερο δισκο. Αναλογα παραδειγματα μπορουν να δωθουν φυσικα και για τους Linkin Park και τους System Of A Down. Οπου το Shoot Me Again ακουγεται οντως βγαλμενο απο SOAD δισκο, αλλα δυστυχως δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο ως συνθεση.
Αν εννοείς να επηρεαστούν από θέμα παραγωγής να συμφωνήσω, μουσικά δεν θα ήθελα με τίποτα τέτοια κατεύθυνση
Γενικά το '00 και '03 περιοδεία με System, Linkin Park, Deftones, Mudvayne, Godsmack, Sevendust, Limp Bizkit, Korn, Powerman 5000 και Kid Rock.
Υ.Γ. θέμα παραγωγής : https://www.youtube.com/watch?v=l-EdCNjumvI εδώ το ταμπούρο είναι ίδιο με τις κατσαρόλες του Λαρς.
Για τον ηχο και τα ριφφς μιλησα. Παρεμπιπτοντως, τι ακριβως δε θα ηθελες, αφου δεν παιζει να εχεις ακουσει ποτε τον δισκο που εβαλα
Αν καποιος δεν εχει ακουσει την συγκεκριμενη κουραδα, τον χειροτερο δισκο ολων των εποχων που ηχογραφηθηκε ποτε απο μεγαλο συγκροτημα του σκληρου ηχου, και σας διαβασει θα νομιζει οτι προκειται περι δισκαρας.
Ναι ρε ότι πεις . .
Σε λάθος user έγραψες την συγκεκριμένη απάντηση.