Μetallica

ενταξει γαμησε η ατακα :laughing:

Με το ζορι 6 :slightly_smiling_face:

1 Like

Ένα 8αρακι στο Load και ένα 2αρακι στο St.Anger :stuck_out_tongue:

5 Likes

Αν η κλίμακα είναι στα 8 ναι, αν και θα έβαζα 5/8 στο st. Anger . Γενικά εμένα μ’αρέσει πολύ το st. Anger και το ακούω συχνά, μιας και μ’αρέσει πολύ αυτό το είδος/ήχο που πήγαν να παίξουν. Οι Limp Bizkit είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, ενώ Ministry και NIN είναι στη 2-3 κατηγορία αγαπημένων συγκροτημάτων.

2 Likes

Δηλαδη εσυ καταλαβες οτι πηγαν να παιξουν κατι συγκεκριμενο κιολας; Μωρε μπραβο!

7 Likes

ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ

Τα γουσταρω ακριβως οπως ειναι, τους ταιριαζει ο ηχος:

• Frantic
  • St. Anger
  • Some Kind Of Monster

Τα γουσταρω μεν κι ετσι, αλλα με αλλο ηχο θα γινονταν πολυ καλα τραγουδια:

• The Unnamed Feeling
  • Sweet Amber (το αγαπημενο μου στον δισκο μαλλον)

Θα μπορουσαν να ειναι δευτεροτριτα σε αλλον δισκο με καλυτερο ηχο, ετσι οπως ειναι απλα αισχος:

• Invisible Kid (εχει πολυ ωραιο riffage και ρεφρεν, και καποια cringe σημεια φυσικα)
  • Shoot Me Again

Τρυπημα στα τυμπανα των αυτιων, απλα απαραδεκτα, με ελαχιστα καλα riffs, delete that:

• Dirty Window
  • My World
  • Purify

Το All Within My Hands μπαινει και στις 4 κατηγοριες ταυτοχρονα.

Καλα ειπαμε να κραξουμε εναν δισκο, αλλα οχι οτι δεν εχει συγκεκριμενο οραμα και στοχο ο δισκος. Απλα ειναι λιγο χαλια και τα δυο. Αλλο αυτο.

8 Likes

:joy: :joy: :joy: :joy:

3 Likes

Αυτά είναι τα tiers μου και εμένα πάνω κατω

2 Likes

Ε νταξει, εκείνη την εποχή ήταν η “έξαρση” του nu metal, το 2003 βγήκαν με support τους limp bizkit ( και τους slipknot? ), ο ήχος έχει ομοιότητες και τα επαναλαμβανομενα riffs είναι κάπως χαρακτηριστικό του. Μπορεί να μην πήγαν να παίξουν κάτι συγκεκριμένο αλλά ότι έχει ομοιότητες και ότι επηρεάστηκαν νομίζω μπορεί να υποτεθεί πολύ εύκολα

1 Like

Λες για την summer sanitarium περιοδεία με limp bizkit, Linkin Park, system of a down, kid rock…Παναγία βοηθα, μαύρες μέρες :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Αν εξαιρεσεις τον θλιβερο μιμο και ταυτοχρονα παλιατσο Κιντ Ροκ, οι αλλοι μια χαρα ειναι. Παλι πονεσες :stuck_out_tongue:;

6 Likes

Μου έφαγαν το μπιφτέκι μου :stuck_out_tongue_closed_eyes:

6 Likes

Πλεον ολοι ευχομαστε να ειχαν επηρεαστει περισσοτερο απο τις μπαντες που αναφερεις παντως, αντι να κατσουν να ακουσουν τον Bob Rock που ηθελε οτι πιο ωμο σε ηχο, και να ακουγεται λες και ηχογραφουν στο γκαραζ, ωστε να κανουν recapture της εφηβικης οργης. Τελικα το αποτελεσμα βγηκε μαλλον αρκετα πιο κοντα στο πως θα ακουγονταν αν ο Λαρς ηχογραφουσε στην κουζινα, ο Κερκ στον ωκεανο πανω στην σανιδα χωρις κιθαρα, και ο Τζεημς στην τουαλετα του ψυχαναλυτη του οσο κλαιει και χεζει ταυτοχρονα.

Αν οι Metallica ειχαν τον ηχο του αποπανω αριστουργηματικου δισκου, και την ποιοτητα των ριφφς, τοτε θα μιλουσαμε για πολυ καλυτερο δισκο. Αναλογα παραδειγματα μπορουν να δωθουν φυσικα και για τους Linkin Park και τους System Of A Down. Οπου το Shoot Me Again ακουγεται οντως βγαλμενο απο SOAD δισκο, αλλα δυστυχως δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο ως συνθεση.

2 Likes

Αν εννοείς να επηρεαστούν από θέμα παραγωγής να συμφωνήσω, μουσικά δεν θα ήθελα με τίποτα τέτοια κατεύθυνση

1 Like

Γενικά το '00 και '03 περιοδεία με System, Linkin Park, Deftones, Mudvayne, Godsmack, Sevendust, Limp Bizkit, Korn, Powerman 5000 και Kid Rock.

Υ.Γ. θέμα παραγωγής : https://www.youtube.com/watch?v=l-EdCNjumvI εδώ το ταμπούρο είναι ίδιο με τις κατσαρόλες του Λαρς.

3 Likes

Για τον ηχο και τα ριφφς μιλησα. Παρεμπιπτοντως, τι ακριβως δε θα ηθελες, αφου δεν παιζει να εχεις ακουσει ποτε τον δισκο που εβαλα :joy:

1 Like

Αν καποιος δεν εχει ακουσει την συγκεκριμενη κουραδα, τον χειροτερο δισκο ολων των εποχων που ηχογραφηθηκε ποτε απο μεγαλο συγκροτημα του σκληρου ηχου, και σας διαβασει θα νομιζει οτι προκειται περι δισκαρας.

3 Likes
3 Likes

:joy:
Ναι ρε ότι πεις . .

2 Likes

Σε λάθος user έγραψες την συγκεκριμένη απάντηση.

1 Like

Live χωρίς τον Jaymz το 2000, live χωρίς τον Lars το 2004, δίσκος χωρίς τον Jason το 1988, μόνο ο Kirk είναι μονίμως παρών!

8 Likes