Μetallica

Πλακα εχει στο cunning stunts οταν ο james παει να πει το Last caress που λεει, "You greedy bastards!! Well It’s a good Go-Damn thing though because…i got something to say!! :lol::lol:

Metallica - Last caress

Στο 37’’:stuck_out_tongue:

Είχε προσφορές το Metropolis απο το Metal Hammer… 7,5 ? τα album που ήταν μέσα στα 100 καλύτερα. Άρα Master of Puppets, Black Album, Ride The Lighting και …and justice for all τα έπαιρνε με 7,5?.

αν δεν κάνω λάθος αρχίζουν από 7.5?, οπότε μπορεί να κάνουν και παραπάνω…

Now playing: Heavenly - the power and fury
via FoxyTunes

Όταν λες προσφορές? Κάτω από 10 ευρώ?

Γιατί στο amazon.co.uk βγαίνουν περίπου 11 ευρώ το ένα αν πάρεις 3-4 μαζί.

ebay.com βρίσκεις και με κάτω των 10 ευρώ (γύρω στα 9)

Oι Metallica διασκευασαν το Remember Tomorrow απο Iron Maiden ,οι maiden τι θα μπορουσαν να διασκευασουν απο metallica?:stuck_out_tongue:

Το some kind of monster :stuck_out_tongue:

Εγω θα ήθελα να ακούσω κάτι με τις αμερικανιές του James απο τον Bruce, Mama said ή κάτι τέτοιο. Και κάτι απο Blackened ή Motorbreath θα γουσταρα τρελά…

Χμμ… :-k

Μάλλον κάτι από το Black Album… Αν και πιο κοντά μουσικά μου φαίνεται το Ride The Lightening, δε νομίζω να μπορούσαν να πετύχουν κάτι από εκεί…

To motorbreath θα προτιμούσα να το ακούσω απο τον Di’anno.

For Whom The Bell Tolls :slight_smile:

Στο ιδιο υφος θα εκαναν το Fade to Black και αν εκανα instrumental το Orion που εχει πολλες ιδιες επιρροες απο τις επιρροες που ειχαν και οι Maiden (call me Thin Lizzy).
Τωρα σε κατι πιο πρωτοτυπο θα ηθελα να ακουσω Blackened, Damage Inc ή ακομα το Sad But True…

James Hetfield, Tony Iommi and Queen play Stone Cold Crazy
Eιναι πολυ περιεργο να βλεπεις τον james χωρις κιθαρα απλα μονο να τραγουδαει…:stuck_out_tongue:

το εχουν παιξει ποτε ξανα σε Live το εν λογω κομματι?
http://www.metontour.com/portal/video/mediaplayer.asp?Media_Type=FLV&url=rtmp://cp57092.edgefcs.net/ondemand/flvstreams/metallica_com/2009/tour/09sep28_SAntonio.flv&title=Sep%2028,%202009%20-%20San%20Antonio&desc=Meet%20and%20Greet,%20Tuning,%20and%20Disappear

To disappear εννοεις? Με μια γρηγορη ματια στο youtube βλεπω οτι το εχουν ξανα παιξει.

Αυτο το Hellbound - Metallica πρεπει να ειναι πολυ καλο κομματι. Ισως στον επομενο δισκο…

To kanei pou kai pou se merika live
otan paizoun to Seek and Destroy…
Rikse mia mtaia sta live tou 09’/

Αυτο το hairstyle και το μουσι ποσες φορες θα αλλαξει?:lol::p:p Γεια σου ρε james οπως παντα μεσα σ’ολα ακολουθεις τη μοδα…:smiley:

πανω κατω ομως μου φαινεται στο ιδιο στυλ μενει αλλα με μικρες παραλλαγες.

Σαν τον beckham ειναι :lol::lol::lol:

Metallica - Holier Than Thou (Live Antwerp 2009)

Πολυ καλη αποδοση συνολικα αν και ως γνωστον ο james δεν μπορει να βγαζει πλεον αυτο το “αγριο” στυλ φωνητικα παρολαυτα μια χαρα το λεει το κομματακι.:slight_smile: