Μetallica

Αυτο δεν το ειχα ξαναδει.

Τρελη… φωναρα :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

6 Likes

Αν και λίγο απροσδόκητη, ήταν ενδιαφέρουσα συνεργασία. Η τύπισσα εκτός από λαρα έχει και ενδιαφέρουσα φωνη

Το βλέμμα αναζήτησης επιδοκιμασίας να το πω, που ρίχνει στον James στο τέλος, είναι όλα τα λεφτά.

4 Likes

Καλα δεν περιμεναμε το 2017, το ξεραμε απο το 2008 :sunglasses: :stuck_out_tongue:

Νταξει, ηταν απιστευτα ανετη μαζι τους ομως ταυτοχρονα, και ηγετικη προσωπικοτητα, τους εκανε και προτασεις και τις δεχθηκαν ολες, και για το στησιμο, και για το τραγουδι κτλ. Ειχαν βγει μετα και την αποθεωναν, και ο James συγκεκριμενα. Γενικα πολλη χημεια για καποιον λογο.

Άμα σου πω πως αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που άκουσα ποτέ από gaga τότε που είχε βγει θα με πιστέψεις? Μπορεί βέβαια να έχω ακούσει και άλλα τραγούδια της σε ακυρους χώρους και να μην ξέρω πως είναι δικα της. Από σύγχρονη ποπ είμαι μεγάλος γκασμας, δεν ακούω καθόλου. Δεν έχω ιδέα αν ήταν ποπ ή οχι, αλλά μου άρεσε αρκετά η μακαρίτισσα η winehouse, μιας και συζητάμε για το μοθ

Άμα πήγε καλά αυτή η συνεργασία, υπαίτιος είναι ο James .
Αν όχι τότε φταίει ο Λαρς (και λιγάκι ο Κερκ)

Προτάσεις - γνώμες κτλ, επίσης δεν έχουν ακούσει ποτέ από κανεναν πέρα από του Κλιφφ που τους έκανε και κουμάντο.

Γνωστά αυτά.

2 Likes

3 Likes

03d91a75270ac55f8196967f7a117678

5 Likes

Σε πολύ καλή κατάσταση μου φαίνεται ο Χετ

1 Like

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προβαρουν παλια τραγουδια απο την στιγμη που δεν παιζει να κανουν καμια συναυλια μεσα στο 2020 και ποιος ξερει ποτε… ισως ουτε καν το 2021.

Απο την αλλη, μπορει να ετοιμαζουν καποιο live stream απο το studio για το κοινο τους, και μια απο τις επερχομενες Metallica Mondays να ειναι τετοια φαση. Το καλυτερο που θα ειχαν να κανουν απο την στιγμη που ειναι στο στουντιο και δεν παιζουν λαηβακια για πολυ καιρο ακομα, ειναι να γραψουν ενα νεο αλμπουμ φυσικα.

Αυτό ίσχυε 3,5 χρόνια

Λογικά θα παίξουν στην εκπομπή του Howard Stern…

Aπό την άλλη έχουν και έναν χρόνο σχεδόν να παίξουν μαζί, οπότε απλά προβάρουν τραγούδια τους

Γιατί προμοταρουν το S&M στην εκπομπή του Howard Stern και στο Sirius XM.

Βέβαια μέχρι στιγμής μας έχουν δείξει ότι προβαρουν τραγούδια που δεν ήταν στο S&M 2

Δεν έχει τόση σημασία, έτσι κι αλλιώς πάντα τα ίδια τραγούδια παίζουν στον Stern. Αφορμή για promotion είναι. Βέβαια η γυναίκα του Rob έγραψε κάτι για exciting project.

Δεν ξέρω αν απλά διαχειρίζονται τις προσδοκίες του κοινού τους

Το είδα κι εγώ αυτό, για να δούμε…

Το 2021 κλείνουν 40 χρόνια ως μπάντα και παίζει φήμη πως θα κάνουν μεγάλη επετειακή περιοδεία. Ιού επιτρέποντως βέβαια.

Υγ πράγματι ευκαιρία να γράψουν νέα μουσική

1 Like

Ο Ουλριχ γιατι φοραει μασκα?

Επειδή αναζητάει την προσοχή με κάθε τρόπο ίσως :nerd_face:

1 Like

Του την φόρεσε ο James μπας και σταματήσει να μιλάει

2 Likes