Στο πρώτο κλιπακι φοράνε και ο Κερκ και ο Ρομπ.
Τον Τζεημς τον έχω ικανό να αρνείται να φορέσει και να είναι ψεκασμενος σε αυτό το θέμα. Έως και πολύ πιθανό βασικά.
Στο πρώτο κλιπακι φοράνε και ο Κερκ και ο Ρομπ.
Τον Τζεημς τον έχω ικανό να αρνείται να φορέσει και να είναι ψεκασμενος σε αυτό το θέμα. Έως και πολύ πιθανό βασικά.
Επειδή τραγουδάει μήπως?
Τρελη μπαζολα και σαυρα…
115 δολάρια λέει για live που θα παιχτεί σε drive in; τραγικό
Άρα μπορείς να απολαύσεις τη μουσική της χωρίς στερεότυπα, δες το θετικά.
Νταξει είναι περιορισμένος ο αριθμός, πρέπει να βγουν και οι μισθοί όσων δουλεύουν στην Metallica S.A.
Κι εγώ θα είχα νεύρα αν ο κωλος της ήταν πιο ωραίος από την φάτσα μου…
Metallica Inc.
Να τα λεμε και ολα ομως. Ειναι $115 για καθε αυτοκινητο, μεχρι 6 ατομα, και αρα $20-30 ανα ατομο, εκτος κι αν καποιος ειναι χαζος και παει να το δει μονος του. Και ερχεται και με 4 downloads του S&M 2.
Γενικα στο συγκεκριμενο θεμα ολοι γνωριζετε ποσο επικριτικος ειμαι με τις τιμες των Metallica στα διαφορα. Αυτο δε μου φαινεται τοσο παραλογο. Δεν θεωρω οτι θα ειναι επιτυχια ομως, δεν ξερω ποσος κοσμος θα ψηθει να κανει αυτο το πραγμα. Μπορει να εχει πλακα βεβαια. Αν ειχα παρεα εδω περα με τα ιδια ενδιαφεροντα και αρκετα τρελους ωστε να παρουμε ενα αυτοκινητο να παμε να το δουμε, θα το εψηνα ισως, απο οτι ειδα στα participating theaters εχει ενα σχετικα κοντα μου.
Λοιπον ο ηχος στο σημερινο live ειναι απλα εκπληκτικα καλος, και δεν το περιμενα μιας και ειναι απο το 2004. Και η αποδοση βασικα απροσδοκητα καλη, μιας και δεν ηταν και στα ντουζενια τους τοτε. Το μαλλι James Hetfield για μια ακομα φορα επιεικως απαραδεκτο.
Μολις τελειωσε κολασμενη εμφανιση του Wherever I May Roam και τωρα εχει St. Anger, το οποιο απλα λατρευω να το βλεπω live απο εκεινη την περιοδεια που το ειχαν και φρεσκο (εσκασε και τρελο ρεψιδι ο Τζεημς)
Δεν εκπλησσομαι βεβαια για την ποιοτητα του ηχου:
Audio Mixed by Jim Monti
Audio Recorded by Mike Gillies
Video Edited by Brett Murray
Video footage transferred with the help of Ally Bace, Ilana Short, & Djahari Clark
Thumbnail Art by Pushead
Special Thanx to Greg Fidelman, Jeff Yeager & Kent Matcke
Μακαρι να ειχαν βρει τον Fidelman απο το 2002.
Καλα αμα ειναι να θυμωνεις για την gaga και τον κωλο της που παταει στο πατωμα,δεν ξαναλεμε τιποτα…
Αυτό
είναι μια σαύρα. Όχι η καλύτερη σαύρα του κόσμου, αλλά μια τίμια σαύρα. Και αυτό
είναι ο κωλος της gaga. Όχι ο καλύτερος στον κοσμο, αλλά αρκετά καλος. Άσε που τραγουδάει και ωραία και έχει και πολλά εκατομμύρια ντολαρς. Αυτό
είναι ένα τρολ. Που σε μια μουσική συζήτηση πετάει ένα τρελή μπαζολα χωρίς ιδιαίτερο λόγο
Μια χαρα κωλαρα και μια χαρά φωνή έχει και σίγουρα έχει μπόλικο ταλέντο. Τώρα η συνεργασία με τους Metallica είναι μεν αμφιλεγόμενη αλλά ήταν για μια βραδιά, μικρό το κακό.
Εμφανισιακά δεν λέει πολλά. Εννοώ αν τη δείτε στο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ και φτιασίματα.
Αλλά έχει φωνάρα και έχει πολύ καλά τραγούδια.
Αυτή τη στιγμή βέβαια δεν είναι πρώτο όνομα. Πρώτα ονόματα είναι η Ava Max, η Dua Lipa κτλ.
Ούτε καν. H Gaga παίζει μπάλα σε τελείως αλλα επίπεδα απο αυτές τις δυο,σκέψου εχει κερδίσει grammies, oscar και χρυση σφαίρα.
Λεφτά στην τράπεζα κυριολεκτικά αυτός ο δίσκος
Κοίτα μου αρέσει η Gaga. Την είχα δει και στη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν μερικά χρόνια. Είχα πληρώσει 49 ευρώ εισιτήριο αν θυμάμαι καλά. Όταν είχα ακούσει το Just Dance είχα κολλήσει χωρίς καν να ξέρω για ποια τραγουδίστρια πρόκειται. Τι να πούμε και για το Venus, το Alejandro και φυσικά την υπερκομματάρα Judas. Ακούω 8-10 τραγούδια που μου αρέσουν.
Τις άλλες δύο δεν τις ακούω με εξαίρεση μια τραγουδάρα της Ava Max που άκουσα τυχαία σε μια καφετέρια που είχα πάει πρόσφατα να δω ματς. Άκουσα την τραγουδάρα και κόλλησα.
Από κει και πέρα δεν ζούμε σε γυάλα, βλέπουμε τι γίνεται. Με τη Dua Lipa γίνεται ένας χαμούλης. Όταν βλέπεις ότι τραγούδι που έβγαλε μόλις πριν 3 χρόνια έχει πιάσει τα 2,2 δισεκατομμύρια views στο youtube, καταλαβαίνει ο καθένας νομίζω. Είναι νομίζω το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή. Και φυσικά και έχει Grammys η Dua Lipa.