Μetallica

Άθλιο μοντάζ, παίζει ο Rob το σόλο στην αρχή και δεν τον δείχνει καθόλου…

Καλυτερο απο το αρχικο :sunglasses:

1 Like

Χαχαχαχα… όχι!

Αυτό ήταν εύκολο βέβαια γιατί έχουν το ίδιο ριφφ τα Enter Sandman και King Nothing

Χαχχααχχα… ναι.

Και δεν εχουν το ιδιο ριφφ, αλλα δεν πειραζει. Απλα ειναι στο ιδιο στυλ.

1 Like

Ναι σορρυ δεν είναι ίδιο, είναι ολόιδιο! :stuck_out_tongue:

Μπατονετες προτείνω

Εγώ από τις βολές μπει δε μπει

1 Like

Έχεις γενικά ένα θέμα με τα Sandman και For Whom έτσι; :stuck_out_tongue:

:basketball:

Κανένα θέμα. Τα λατρεύω. Απλώς είναι μακράν τα δύο πιο υπερτιμημένα τραγούδια των Metallica. Δίνω πολλή μεγάλη σημασία στον παράγοντα “αντοχή στον χρόνο”, και τα συγκεκριμένα τα θεωρώ κορεσμένα. Αντιθέτως, τραγούδια όπως τα One, Master, Justice, Bleeding, και πολλά άλλα, τα έχω ακούσει πολύ περισσότερο και δε θα τα βαρεθώ ποτέ.

Το for whom και για μενα έχει χάσει τη λατρεία που του ειχα τα πρώτα χρόνια. Το sandman περιέργως παρόλο που το παίζουν και στον red* δεν το βαριέμαι ποτέ.

*Που καμιά φορά ακούμε με τη γυναίκα μου στο αμάξι σαν μια συμβιβαστική λύση όταν αυτή δεν αντεχει να ακούσει μέταλ και έχω δεν αντέχω να ακούσω έντεχνα

Μιας και είμαστε στο Metallica topic ευτυχώς της αρέσουν αρκετά τα load-reload, οπότε είναι στανταρακια για τα roadtrips μας, όπως και οι ghost, οι gnr και οτιδήποτε των sabbath με ozzy :sunglasses:

2 Likes

Όποιος έχει βαρεθεί το For Whom να βάλει το παρακάτω βιντεάκι και να ζητήσει συγγνώμη απ’ τον εαυτό του

5 Likes

Και δεν χρειάζεται καν να ακούσει όλο το κομμάτι… μέχρι να βγει ο Τζέιμς έχει τελειώσει το σύμπαν…

Καμια συγγνωμη. Βαζεις και εκδοση με τον Κλιφφ… αν υπηρχε καποια ελπιδα να νιωσω, δε θα ηταν με τον Κλιφφ, εχουμε 2020 :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Μιλάς εσύ για 2020 ο “Κολλημένος στην Load era” :joy:
Βάζω Cliff γιατί βασίστηκε και πάνω του το κομμάτι

1 Like

Από εδώ βάλτο. 2010 να μην λέει ότι είναι και παλιό.

8 Likes

Ναι, εντάξει, θα νιώσει με προιόν μονταζιέρας τώρα… :sunglasses:

Εδώ είναι το κάλο το πράγμα! :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Mexico City 2017

2 Likes

Η τελευταία Metallica Monday… :pensive:

2 Likes