Μetallica

32 χρόνια! Σε έφαγα @evanthia :stuck_out_tongue:

14 Likes

Πω ρε συ κι έχω πορωθεί με το One εδώ και μερική ώρα !!

Darkness imprisoning me…

Τραγούδι που θα με ανατριχιάζει εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων, αμήν

2 Likes

Χαχα με πρόλαβες μόλις θα το ανέβαζα :smile: :metal:

ΥΜΝΟΣ :metal:
5 Likes

6 Likes

Ο @QuintomScenario έχει ακούσει το μπάσο στο τζαστιφορο

Ποιος είναι πια; Ο Τσακ Νόρις;

1 Like

Αν δεν υπηρχε το μπασο στο τζαστιφορο θα το καταλαβαινατε παντως, απλα αρνειστε αυτο που ακουτε χαριν του meme, νταξει το δεχομαι

Χρονια πολλα λοιπον στο πιο μεγαλεπηβολο αλμπουμ των Metallica, και προσωπικο αγαπημενο μου, που εχει αντεξει στον χρονο περισσοτερο απο καθε αλλο απο τα πρωτα 5 για μενα. Τα Kill, Ride, Master, Black πλεον δεν τα ακουω σχεδον ποτε, και αν ακουσω κατι απο αυτα θα ειναι επιλογες. Αντιθετως το τζαστιφορο μπορω οποιαδηποτε τυχαια στιγμη να το ακουσω απο την αρχη ως το τελος.

Ας βαλουμε κατι υπερκλασικο και υπερπωρωτικο απο μια απο τις καλυτερες ηχογραφημενες συναυλιες τους. Πλεον κλασικη η σαπια ματζεντα εισαγωγη οταν μπαινει το YEAH, RIFF

6 Likes

EET FUK ρε μουνεά

6 Likes
1 Like

Θέλω κάποια στιγμή να κόψουν τα intro tapes και να τα παίζουν κανονικά

1 Like

Ειναι πολυ ευχαριστο να εχουμε 2020 και να μπορεις να λες και να το νιωθεις πληρως, οτι νεο σχετικα υλικο Metallica σε κανει να ανατριχιαζεις απο το πρωτο ως το τελευταιο δευτερολεπτο.

5 Likes
6 Likes

Στο UIII είτε ο James ζορίζεται πολύ είτε το compression του Spotify τα έχει γαμησει όλα

Ποσο ΓΚΑΜΗΣΕ το Halo

Στο No leaf Clover δεν εντοπισα μεγαλες διαφορές με το SnM1 μονο καποιους διαφορετικούς χρωματισμούς- τρόπους εκφρασης στα φωνητικα του James και στο solo του Kirk στη μεση του κομματιου. Επικες και οι δυο εκτελεσεις και στο 1 και το 2

Edit: Στην αλλη κομματαρα το Outlaw Torn επισης εμοιαζε πολυ η εκτελεση με το SnM1, με την πρωτη ακροαση δεν εντοπισα καποια εντυπωσιακη διαφορα. Καποια ορχηστρικα μου φανηκαν λιγο διαφορετικα, καποιες μικροδιαφορές στα σολο, αλλα δεν παιρνω και ορκο

3 Likes

Η φωνή του James στο Outlaw είναι καλύτερη απ’ το πρώτο

Nothing Else Matters SnM1 ή SNnM2 ?

Δεν το εχω ακουσει αρκετα ακομα αλλα απο τα πρώτα ακουσματα προτιμω το SnM1, μου φαίνεται καλύτερος ο ηχος και οι ερμηνείες του Τζέιμς.

1 Like

Δεν ξερω εμένα μου φαίνεται φοβερό πάντως

1 Like

Πολυ δυσκολη ερωτηση, αλλα μαλλον προτιμω το καινουριο, απο το 2. Κυριως γιατι στα 90ς ειχαμε αρκετες καλυτερες εκτελεσεις του Nothing Else Matters απο οτι στο αρχικο S&M κατα την γνωμη μου, μια στο Live Shit (Mexico City) σιγουρα, και μια την αποκατω:

Το Unforgiven III ειναι το λιγοτερο αγαπημενο μου απο τα τρια, αλλα στο S&M 2 παιζει να ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια για μενα, ετσι οπως το εκαναν. Ανατριχιαστικα καλο.

1 Like