φρέσκο πράμα, πάρε πάρε κόσμε
Το μοντάζ κι ο ήχος στο Outlaw Torn γάμησαν
@QuintomScenario το καλυτερο nothing που έχω ακούσει είναι στο Mountain View το 1994, με τον κοντό να είναι μέσα στον ρυθμό
Γιατι θα εχει κι αλλα?
Τιγκα βαρετο το σετλιστ.
Χωρίς να ξέρω κάτι πιστεύω θα το ξανακάνουν.
31 Αυγούστου, 1985
Θεωρώ ότι η ιδέα για το S&M 2, όπως και για το 1, θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον εάν μιλούσαμε για studio επανεκτελέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν ‘πειραχτεί’ και στις ενορχηστρώσεις τους.Το να βλέπω ζωντανά την μπάντα να παίζει κλασσικά της κομμάτια, με τον τρόπο που θα τα έπαιζε έτσι και αλλιώς, και μια ορχήστρα από δίπλα να κάνει τα δικά της, δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στον μύθο των Metalica, παρά μόνο μια αίσθηση καινοτομίας ίσως.
Studio θα υπήρχε χώρος για περισσότερο πειραματισμό.Δεν είναι τυχαίο επίσης, που οι καλύτερες στιγμές του άλμπουμ (αναφέρθηκαν και πιο πάνω από τον Quintom), είναι μεταγενέστερες συνθέσεις του συγκροτήματος.Πιθανότατα το σετ θα δούλευε αρμονικότερα με κομμάτια μετά του black album.
Φυσικά οι Metallica είναι οι Metallica, και κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ με όποιον τρόπο το θέλουν.Αχρείαστες κυκλοφορίες είναι λογικό να υπάρχουν μετά από πορεία τόσων χρόνων (και το through the never ήταν τέτοια), όμως είναι πάντα άψογοι στις παραγωγές τους, και ξοδεύουν εκατομμύρια σε αυτές.Δεν είναι δηλαδή, ότι προσφέρουν κάτι ευτελές στον οπαδό.
Όσο αναφορά την απόδοση τους, ο Trujillo είναι τέρας και μακράν ανώτερος του Ιάσωνα, Ulrich OK, Hammet βγάζει υπερβόλες και ολίγον κομπλεξικούς όσους τον κράζουν και παίζει όμορφα, ενώ θεωρώ αστείες τις κριτικές για την φωνή του Hetfield, όταν όλοι ξέρουν ότι είχε ήδη τότε κάποια προβλήματα.
Έχουν να βγάλουν καλό δισκο από το 2016
Εβαλα να δω λιγο Βουκουρεστι 2019 κι εχει περασει το μισο λαιβ με τους γαμημενους
Τους πήρε 13 χρόνια μέχρι να γίνουν πετυχημένη μπαντα, αλλά νταξει μετά πήγε καλά
μια κουβέντα που δεν θα σταματήσει ποτέ από ότι φαίνεται…
Για το μπουτσο αρθρο, περιμενα να διαβασω κατι σοβαρο
Με ψεματα γραφω και γω τετοια αρθρα, αλλα ολες οι μαλακιες που γραφει ειναι γελοιες.
“Το Load γαμαει γιατι δεν βγηκε καλος δισκος thrash το 1996”
Θεε μου τι μαλακιες. Πρωτον δεν ειναι επιχειρημα αυτο, και δευτερον δεν τον χαλασε τον ηλιθιο που το εγραψε το Low των Testament που ειναι δισκαρα.
Η λογική ήταν ότι όλες οι μεγάλες μπάντες εκείνη την εποχή την έψαχναν και πέρα από το θρας και αυτό είναι μια αλήθεια, σίγουρα βγήκαν και καλοί δίσκοι εκείνη την περίοδο αλλά τι αντίκτυπο είχαν στο ιδίωμα;
Το Low βγήκε το 94 btw
Το Load γαμαει γιατι ειναι δισκαρα στο ειδος που ειναι, οπως επισης και το Reload, το οποιο απλα οσο και να χτυπατε τον κωλο σας δεν ειναι απομειναρια του Load, και το εχω αποδειξει στο παρελθον πολλακις με ημερομηνιες και χρονιες συνθεσης και κυκλοφοριας των demos απο το Reload. Ο βασικος κορμος και των δυο δισκων ειχε γραφτει ηδη απο το 1994-1995. Αυτα ειναι undisputed facts.
Απο κει και περα, το να λεει αυτος που εγραψε το αρθρο οτι το Load γαμαει γιατι αποδειχθηκε οτι οι Metallica ειχαν δικιο και δεν επεσαν στο τελμα του μετριου μεταλ και του μετριου thrash, χαιρω πολυ φιλε, welcome to 24 years ago. Ο 15 χρονος εαυτος μου ηταν πιο εξυπνος και το ειχε καταλαβει αυτο ηδη απο τοτε, οταν ο 35αρης - 40αρης που γραφει το αρθρο ξυπνησε τωρα. Τι να γινει, καποιοι θελουν 15-20 χρονια να καταλαβουν, αλλοι μπορει και 30.
Εκανα λαθος την χρονια οντως, αλλα δεν εχει σημασια, βγηκαν δισκαρες στο thrash και λιγο πριν το Load και μετα. Δεν εχει να κανει με το γιατι το Load ειναι γαμω τους δισκους.
Καλά σε αυτό δεν διαφωνώ, τα ξέρουμε αυτά.
Περιεργο, αφου εβαλες σκρηνσοτ που λεει ακριβως αυτο και με ρωτησες αν ποναω (!)
Πονάς με την αλήθεια ότι είναι πολύ καλύτερο από το Reload…