Reload > Load οσες φορες και να διαφωνησεις
Reload > Load οσες φορες και να διαφωνησεις
Μη στριβεις το μαχαιρι.
Χαχαχα μα δεν βλέπεις, επιμένει κιόλας!
Οχι φιλε μου εσυ επιμενεις, εγω δεν το εθιξα αυτο, εσυ το εγραψες. Μην αλλαζεις κι αυτα που γραφονται τωρα.
επιμένεις επιμένεις…
Απλα σου λεω ποια ειναι η αληθεια, δικη σου αποφαση τι θα ακολουθησεις στο μελλον κι αν θελεις να μεινεις πισω στην ιστορια
Αριστουργημα το load, αλλα οχι για τους 10 λογους που γραφει το τραγικο αυτο αρθρο
Απλα επειδη γαμαει, επειδη εχει κομματαρες και επειδη “γερασε” υπεροχα, δηλαδη ακομα και τωρα ακουγεται με τον ιδιο ενθουσιασμο οπως παλια
Η “αντικειμενική αλήθεια” είναι ότι το Load είναι καλύτερο, η δική σου αλήθεια είναι άλλη.
Προτιμώ να μείνω πίσω στην ιστορία αν είναι έτσι
Ο καθενας οπως την βρισκει. Η “αντικειμενικη” αληθεια του loudwire με τα καταπληκτικα επιχειρηματα του γιατι το Load γαμαει μπορει να ειναι οποια θελει
Ποια τραγούδια θεωρείτε κλασσικά στο Load και ποια στο Reload;
δωσε ενα ορισμο για το “κλασσικα”
Sleeps
King
Bleed
Mama
Outlaw
Fuel
Memory
Carpe
Unfor2
Fixxxer
Τα κλασσικά του Load>τα κλασσικά του Reload όπως και να 'χει
όχι
Outlaw Torn & Bleeding Me καλύτερα από οποιοδήποτε του Reload
από κει και πέρα σίγουρα το Reload έχει πιο κλασική δυάδα openers άσχετα αν εμένα το 2Χ4 μου αρέσει περισσότερο από το Memory Remains
Θα γράψω σε λίγο τα κλασσικά από Load - Reload, μόλις πάω σπίτι.
Είναι 3 τραγούδια από κάθε δίσκο.
Ok θα γράψω κι εγώ, έστω και χωρίς όρισμο για την ώρα
Από το load κομματαρες θεωρώ τα Aint my bitch, 2x4, the house jack built, until it sleeps, king nothing, bleeding, cure (ναι!), Waisting (ναι!), mama said, thorn within και outlaw torn, 11 σύνολο, σχεδόν όλο το δίσκο δηλαδή. Κλασικά με την αυστηρή έννοια του όρου τα aint, house, king, bleeding, mama και outlaw
Από το reload κομματαρες θεωρώ τα fuel, memory, devil’s, unf2, carpe diem, bad seed, prince, low mans lyric και fixxxer (9 σύνολο). Και κλασικά τα fuel, memory, devil’s, low man’s και fixxer
Στο σύνολο δηλαδή το load έχει 11 κομματαρες εκ των όποιων τα 6 κλασικά και το reload 9 κομματαρες εκ των οποίων τα 5 κλασικά. Τα κλασικά του load τα θεωρώ λίγο καλύτερα από αυτά του reload
Άρα το load κερδιζει και όσον αφορά τα καλύτερα , αλλά και όσον αφορά τα “χειρότερα”. Πραγματικα κακο ή εστω βαρετό τραγουδι θεωρω πως δεν υπαρχει σε κανεναν απο τους δυο δισκους
Load, στο χαλαρό για εμένα και τα γούστα μου.
Αριστουργήματα τα : “The Outlaw Torn” & “Bleeding Me”
Εθιστικότατες κομματάρες τα : “Wasting My Hate”, “2 X 4”, “Ain’t My Bitch” & “The House Jack Built”
ΟΚ τα : “Until It Sleeps” & “Mama Said”
Από την άλλη, στο Reload:
Αριστούργημα το: “Fixxxer”
Εθιστικότατες κομματάρες τα: “Fuel”, “The Memory Remains”, “The Unforgiven II”, “Carpe Diem Baby” & “Prince Charming”
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όταν λέμε κλασσικά τραγούδια δεν εννοούμε τα τραγούδια που αρέσουν σε εμάς προσωπικά. Εννοούμε τα τραγούδια που έχουν την ευρύτερη απήχηση στον κόσμο εκεί έξω.
Δηλαδή στο Black Album για παράδειγμα κλασσικό τραγούδι είναι αδιαμφισβήτητα το Nothing Else Matters. Τώρα αν σε κάποιον δεν του αρέσει και προτιμάει το Don’t Tread On Me, αυτό δεν κάνει κλασσικό τραγούδι του Black Album το Don’t Tread On Me.
Και τώρα που έγινε η διευκρίνηση πάμε να δούμε τα κλασσικά τραγούδια από τα Load και Reload.
Κλασσικά Load:
Κλασσικά Reload:
Απο τα πιο υποτιμημενα τραγουδια σε ολοκληρη την δισκογραφια τους. Αν ειχαν γυρισει ενα βιντεοκλιπ και αν το προωθουσαν και οι ιδιοι, θα ηταν απο τα πλεον κλασικα τους τραγουδια ανετα πιστευω.
Το ριφφ δε θα μπορουσε να βρωμαει περισσοτερο Χετφιλντ, οι στιχοι ειναι εκπληκτικοι, ειναι πολυ πιασαρικο και βγαζει αλησηντσεηνιλα, και εχει και κολλητικο ρεφρεν και γαματα leads παντου.