Έχει και φοβερή αφίσα Mercyful Fate, ρε λες;;
Belzebubs στο ένα εξώφυλλο, metallica στο άλλο, anselmo, dee, uada εσωτερικα, κι εγώ θα το χτυπήσω σίγουρα
Μα βάζουν εξώφυλλο τους metallica γιατί πουλάνε;
Κοίτα να δεις οι ξεπουλημενοι (του Hammer ντε) !
Το Confusion το θεωρώ μέσα στα 3 καλύτερα του HTSD. Εισαγωγή που φέρνει σε Am I Evil? και επίσης μέσα στο τραγούδι θυμίζει Cyanide από το Death Magnetic.
Στα 3-4 σίγουρα και για μένα. Γαμάτο and justice for all inspired αρχικό riff (μετά την εισαγωγή με τα τύμπανα) που ακούγεται όμως πάρα πολύ σύγχρονο και φρέσκο και φανταστικα μελωδικά κουπλέ τα πιο δυνατά σημεία του
Το htsd είναι ένας δίσκος που ο χρόνος ήδη δείχνει πως μαλλον θα του φερθεί άψογα
Σίγουρα κάποιοι θα το είδατε αλλά έχει ενδιαφέρον να βλέπεις μια τόσο μεγάλη μπάντα να έχει τόσο άγχος πριν βγει στη σκηνή. Συνδυάζοντας το βέβαια και με την κατάσταση του James εκείνη την περίοδο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Δεν γίνεται να γίνεις μεγάλος χωρίς να λιώνεις στις πρόβες και χωρίς να έχεις άγχος. Τέτοιες μπάντες να τις φοβάσαι όταν σταματήσουν να αγχώνονται γιατί σημαίνει ότι αρχίζουν να τα φορτώνουν εις τον κόκοραν
Φαίνεται πάντως ότι τη δεύτερη βραδιά ήταν πιο χαλαροί.
Και αυτο, και οτι οπως και στο πρωτο S&M βλεπεις πως θεωρουν τους εαυτους τους 4 αλητες που ναι μεν ειναι ροκ σταρς, αλλα ειναι “κατωτεροι” απο πραγματικους μουσικους, aka ορχηστρες, συνθετες κτλ. Αναγνωριζουν το οτι δε θα κατσουν ποτε να κανουν μαθηματα music theory, να διαβαζουν παρτιτουρες κτλ, και γι αυτο οταν ανεβηκαν στην σκηνη να παιξουν με ολους αυτους τους τυπους με τα σοβαρα ρουχα και οργανα, ειναι λογικο να εχουν αγχος.
Για πες.
Κατά τ’ άλλα, τόσα χρόνια έχω διαπιστώσει ότι παίζει να είμαι και ο μοναδικός που γούσταρα (και πολύ μάλιστα) το “Don’t tread on me” απ’ την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι τόσα χρόνια ποτέ δεν κάθισα να δω τι ακριβώς λένε οι στίχοι, για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι είχε να κάνει με τον Αμερικάνικο Εμφύλιο ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι γιατί μου είχε σχηματιστεί αυτή η εντύπωση.
Πιστεύω, βέβαια, ότι η μελανότερη σελίδα σχετικά με τις απόψεις του Hetfield ήταν κατά τον πόλεμο του Αφγανιστάν και τις δηλώσεις του για τη χρήση της μουσικής των Metallica.
Για το Don’t Tread On Me ειχα εναν φιλο που νομιζε οτι ελεγε Soviet friend no more και μου ελεγε πωπω μαλακα φαντασου να το παιξουν στην Ρωσσια αυτο, οποτε οι στιχοι θα μπορουσαν να ειναι και χειροτεροι, I guess
Χαχαχα, γαμάτο.
Το ξύλο της κιθάρας προήλθε απ’το γκαράζ που φτιάχνανε μουσική στα 80s και προβαρανε τα master και ride. Αν θυμάμαι καλά ήταν να το κατεδαφίσουν και ο James έφτιαξε την κιθάρα του λόγω αυτού
Το πρώτο μου Metallica t-shirt ήταν ένα Don’t tread on me, που θα βρήκα τότε κάπου στο μοναστηράκι… Ακόμα κάπου υπάρχει ξεφτισμένο πια από την πολλή χρήση. Αν το βρω θα το βγάλω μια φώτο να ποστάρω
Γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση, εχουν το γνωθι σαυτον.
Ισως να μην το εχουν σε καλυτερη.
Κομματαρα το συγκεκριμενο, και φοβερη ριφφαρα.
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά εμένα το Lulu μου αρέσει.
Οκ, αρκετές στιγμές τα φωνητικά του Lou Reed είναι από ανυπόφορα έως αστεία, αλλά αν το παραβλέψεις αυτό και το δεχθείς για αυτό που είναι, δλδ ένα soundtrack σε ένα θεατρικό έργο και όχι άλλο ένα album των metallica, τότε το βλέπεις με άλλο μάτι.
Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν υπήρχε κάποια έκδοση χωρίς τα φωνητικά του Lou Reed…
Τον Gus G είχε ηχολήπτη?
Το LuLu προσπάθησα να το ακούσω αλλά δεν…
Πλάκα θα χει να μας έχουν πετσοκοψει έτσι άσχημα.
Το lulu να είναι τόσο γαμάτο και τόσο μπροστά που θα μας πάρει 10 χρόνια να το εκτιμήσουμε και μετά θα το αποθεωνουμε.
Κι εγώ τρεις φορές το έχω ακούσει και ήταν καταναγκαστικά έργα
Ρε λες?
Πλάκα κάνω δεν νομίζω αλλά θα ήταν γαμάτη μια τέτοια εξέλιξη