Αρα δε θα ξεφορτωθουμε ποτε το κοβηντ
Από τα καλύτερα memes που έχουν βγει ποτέ!
όπως και το άλμπουμ!
Είτε κάτσεις σπίτι είτε όχι, δε θα εξαφανιστεί ο covid θες να πεις
Το συμπερασμα απο το meme ειναι οτι αν εισαι κουφος τοτε δε θα βλεπεις και το covid19, κατι σαν τους ψεκασμενους που θεωρουν οτι ειναι συνωμοσια ο ιος, εφαμιλλοι των ψεκασμενων που δεν ακουνε μπασο στο Justice
Πόσοι φοβεροί ήταν οι Metallica εκείνης της περιόδου;
Όλα τα χρόνια βασικά αλλά τώρα βλέπω βιντεάκια από τότε!
Λιγο μαπα ηταν αλλα δεν πειραζει
Η φωνη του James σε κακιστο επιπεδο.
Ο τυπος απλα τα σπασε για μια ακομα φορα.
Τρελή Σαμπαθιλα !
Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω, αλλα μου θυμισε death magnetic και καποια κομματια του HWTSD αυτη η μιξη των πιο elaborate ρυθμων και πιο τεχνικων ριφ του AJFA με τους πιο απλους και catchy ρυθμους/riff του black. Η συγκεκριμενη διασκευη εμπαινε ανετα στο death magnetic (αν δεν ηταν διασκευη απο τριτο, αλλα original τραγουδι των Metallica που ειχε μεινει εξω απο το AJFA - τελειως θεωρητικα δηλαδη γιατι ειναι μεγαλη κομματαρα για να την αφηνανε εκτος για 20 χρονια) και θα ηταν απο τα καλυτερα κομματια του δισκου (ισως και το καλυτερο).
Λαρς γαμαει
Εμφανιζεται κι ο Κερκ για 1 λεπτο
Ποσο μου την σπανε οταν χανουν το σολο οι σκηνοθετες
στα τραγούδια του Justice όλο και κάποιος χάνεται!
Χαχαχα.
And justice for all but one.
Δεν υποτιμαμε καθολου το AJFA, μιλαμε για ενα δισκο μνημειο, μια τεραστια δισκαρα που εχει γερασει φανταστικα, αλλα οκ λιγο χιουμορ δεν κανει κακο.
Ναι μωρέ θα μπορούσα να γράψω … ένα λεπτό ; και πάλι παραπάνω από ότι εμφανίζεται ο Jason σε ολόκληρο το Justice.
Γαμεί το τζαστιφόρο !
Οκ για τους άλλους το ήξερα, αλλά τόσα πολλά Thin Lizzy? Εντύπωση μου κάνει μιας και είναι αρκετά guitar-driven band , δεν έδιναν πολύ έμφαση στο rythm section.