Μetallica

Αρα δε θα ξεφορτωθουμε ποτε το κοβηντ :confused:

1 Like

Από τα καλύτερα memes που έχουν βγει ποτέ!

4 Likes

όπως και το άλμπουμ! :stuck_out_tongue:

4 Likes

Είτε κάτσεις σπίτι είτε όχι, δε θα εξαφανιστεί ο covid θες να πεις :stuck_out_tongue:

2 Likes

Φρέσκο πράγμα έχω λέμε

2 Likes

Το συμπερασμα απο το meme ειναι οτι αν εισαι κουφος τοτε δε θα βλεπεις και το covid19, κατι σαν τους ψεκασμενους που θεωρουν οτι ειναι συνωμοσια ο ιος, εφαμιλλοι των ψεκασμενων που δεν ακουνε μπασο στο Justice :sunglasses:

1 Like

Πόσοι φοβεροί ήταν οι Metallica εκείνης της περιόδου;

Όλα τα χρόνια βασικά αλλά τώρα βλέπω βιντεάκια από τότε!

3 Likes

Να συμπληρώσω το καλύτερο live Devil’s Dance 2 χρόνια μετά

3 Likes

Λιγο μαπα ηταν αλλα δεν πειραζει :stuck_out_tongue:
Η φωνη του James σε κακιστο επιπεδο.

Ο τυπος απλα τα σπασε για μια ακομα φορα.

3 Likes

Τρελή Σαμπαθιλα !

1 Like

Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω, αλλα μου θυμισε death magnetic και καποια κομματια του HWTSD αυτη η μιξη των πιο elaborate ρυθμων και πιο τεχνικων ριφ του AJFA με τους πιο απλους και catchy ρυθμους/riff του black. Η συγκεκριμενη διασκευη εμπαινε ανετα στο death magnetic (αν δεν ηταν διασκευη απο τριτο, αλλα original τραγουδι των Metallica που ειχε μεινει εξω απο το AJFA - τελειως θεωρητικα δηλαδη γιατι ειναι μεγαλη κομματαρα για να την αφηνανε εκτος για 20 χρονια) και θα ηταν απο τα καλυτερα κομματια του δισκου (ισως και το καλυτερο).

1 Like

Δες κι αυτο :stuck_out_tongue:

3 Likes

Λαρς γαμαει

Εμφανιζεται κι ο Κερκ για 1 λεπτο :joy:

2 Likes

Ποσο μου την σπανε οταν χανουν το σολο οι σκηνοθετες

στα τραγούδια του Justice όλο και κάποιος χάνεται! :stuck_out_tongue:

4 Likes

Χαχαχα.

And justice for all but one.

Δεν υποτιμαμε καθολου το AJFA, μιλαμε για ενα δισκο μνημειο, μια τεραστια δισκαρα που εχει γερασει φανταστικα, αλλα οκ λιγο χιουμορ δεν κανει κακο.

3 Likes

Ναι μωρέ θα μπορούσα να γράψω … ένα λεπτό ; και πάλι παραπάνω από ότι εμφανίζεται ο Jason σε ολόκληρο το Justice.

Γαμεί το τζαστιφόρο !

2 Likes

Οκ για τους άλλους το ήξερα, αλλά τόσα πολλά Thin Lizzy? Εντύπωση μου κάνει μιας και είναι αρκετά guitar-driven band , δεν έδιναν πολύ έμφαση στο rythm section.

1 Like