Ναι, πάρα πολλοί. Όταν ελευθερώθηκαν ο Vedder είχε κάνει και party μαζί με την τραγουδίστρια των Dixie Chicks.
Χεχε. Δεν πειράζει, άμα θέλω να ακούσω black album συντονίζομαι kiss ή galaxy, ή έστω love fm
Ωραία ταινία. Ο ήρωας έχει πολλά στοιχεία του Cliff.
Καλά αν είχε μείνει μια χαρά θα είχε πάει αλλιώς η ζωή του και θα γούσταρε ακόμα… Ή μπορεί πολύ απλά να έφευγε 10 χρόνια αργότερα… Ποιος ξέρει
Ποιος χεστηκε θες να πεις
Σιγουρα πολλοι περισσοτεροι απο οτι για τον Τρουχιο ή ακομα και για τον Κλιφφ, αφου δεν βρισκεται στην ζωη εδω και 35 χρονια
Να ενημερώσω ότι ο θείος μου έφερε το S&M2 σε 1080p. Ο δικός σας θείος το έφερε; και αν το έφερε είναι 1080p ή και 4k; Κάπου διάβασα ότι το 4k θα αργήσει για όλους τους θείους.
30 χρόνια από την κυκλοφορία του Black Album που μας τους έφερε εδώ για πρώτη φορά. Εσείς έχετε κανά αναμνηστικό να μοιραστείτε από τη συναυλία ή δεν είστε φανμπόηδες / φαμίλια;
Εχουμε ακομα μεχρι τον Αυγουστο
Tο μονο που εχω να μοιραστω απο το 1993 ειναι αναμνησεις απο μενα να χορευω “μπλουζ” σε παιδικα παρτι με την γλυκια Αγγελικουλα που ηταν ενα ψηλο κοριτσι απο την Θεσσαλονικη και ειχε γαλανα ματια και εμοιαζε με το κοριτσι στην πρωτη ταινια Jurassic Park.
Same here, το 1993 δεν είχα ιδέα ποιοι είναι οι κύριοι Μεταλλικα. 2-3 χρόνια αργότερα ανατριχιαζα από την πορωση οτιδήποτε και να άκουγα από αυτούς.
Εγώ δεν έχω να μοιραστώ τίποτα από το 1993 . Ήμουν 2 ετών
Εγω το 1993 άκουγα Ace of Base ρε φλώροι
και γω φυσικά! Πριν μάθω πως ο τυπάς ήταν νεοναζί (πλέον και καλά μετανιωμένος).
Σοβαρά τώρα; Απογοήτευση, αλλά εγώ έβλεπα τη ξανθιά και έλιωνα, αχ
ισχύει, όλοι μας νομίζω, έρωτας.
Ον τοπικ, μάλλον δεν είμαστε μέλη του φάμιλι ε; Ο ΚΕ τι λέει άραγε
Είμαστε “νέα” μέλη, σχεδόν πιτσιρικάδες
Ace of base άκουγα κι εγώ κάποτε είχαν κάνει τρελή επιτυχία εκεί στις αρχές των 90s και γυρναγαν οι κασέτες στο δημοτικό. Σκατα στα μούτρα του τύπου btw δεν είχα ιδέα
Ολοι εχουν ευκαιρια για redemption, δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αν ειχε απλα σκατα στο μυαλο του ως εφηβος και το εκανε και για να ειναι cool και edgy, συμβαινει με πολλους. Μπορει βεβαια να εχει ακομα τα ιδια σκατα στα μυαλα του, who knows.
Aaaaall that he wants, is another reich, the thiiiiird reeiiich