Μetallica

Φυσικά, γι’αυτό έβαλα τη σημείωση «μετανιωμένος» (τουλαχιστον στο χόλιγουντ γίνεται, έχω δει και κλάψει και γω με το american history x)

Έκλαψα λίγο να ξες με αυτό! Πάντως, πρέπει να παραδεχτείς, το happy (nordic) nation ακούγεται λίγο διαφορετικό πια😂

3 Likes

χαχαχααχ we can do this all day…

I saw the siiiign, it whitened up my skin
I saw the swastika

3 Likes

Axis of base σαν να λέμε

5 Likes

All that she wants is another babyyyyy :nerd_face:

1993 από μαλακία δεν πήγα συναυλία… οκ ήμουνα νιος…

1 Like

τα ρα ρα ρα ραααααα ρα, τα ρα ρα ρα ρααααααα ρα, τα ρα ρα ρα!

HOW THE FUCK ARE YOU?

4 Likes

3 Likes

είχε ήδη ξεκινήσει να την τρώει ο James από την Φραντζέσκα .

1 Like

Πόσο μου έχουν λείψει αυτά

Όπως πχ το leave me the fuck alone μαζί με κωλοδάχτυλα στο Sanitarium

Στο now the world is gone I’m just one :fu:

Η το fix me με την εικονική βελονα στο master

1 Like

Έχει ανέβει αυτό πρόσφατα auto-generated στο youtube μαζί με τα υπόλοιπα που δείχνει η εικόνα, από ποιο live είναι? Απ’τη φωνή καταλαβαίνω κάπου late 90s?

Έλα ρε ευκολακι Woodstock 1994

Α κοιτα να δεις, ταιριαζει στον διαλογο απο πανω αφου θα μπορουσε να ειναι το Μαστερ απο καποιο λαηβ του 1994

και ρεντνεκ και ψεκας

Αλλά σαν παιδί δεν έκανα εμβόλιο γιατί δεν το επέτρεπε η θρησκεία μας.

:scream:

1 Like

Υπερβολικοι και οι δύο χαρακτηρισμοι…με το redneck δεν θα ασχοληθώ, θεωρώ πως δεν ταιριάζει καθόλου στο james.

Το “Είμαι λίγο σκεπτικός για το αν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά φαίνεται ότι πλέον είναι διαθέσιμο κανονικά, ο κόσμος το κάνει και το έχουν κάνει και πολλοί φίλοι μου. Δεν είμαι σίγουρος όμως.” προσωπικά δεν το βρίσκω ψεκασμενο, αλλά προβληματισμένο. Ψεκας θα ήταν αν έλεγε πως το εμβόλιο είναι 666 και συνομωσία και τσιπακι θα πιάνεις 5G καμπάνα :rofl:

Για να μην παρεξηγηθεί η προέλευση των γραφόμενων μου, εγώ έχω κλείσει να το κάνω σε 10 μέρες.

Προέρχεται από φανατικά θρησκευόμενη οικογένεια βλ και την απάντηση σε αυτά στα the god that failed, thorn within και αλλού

Γνωστό αυτό - το The God that Failed άλλωστε μιλάει για τη μητέρα του που δε δέχονταν ιατρική βοήθεια ενώ έλιωνε από τον καρκίνο γιατί δεν το επέτρεπε η θρησκεία της. “The healing hand held back by the deepened nail, follow the god that failed”

Το ουσιαστικό από την όλη συνέντευξη είναι ότι έχουν γράψει 10 τραγούδια.

4 Likes

Ήταν Christian scientists, θρησκευτική ομάδα που πίστευαν πως η ασθένεια είναι ψευδαίσθηση και αρκεί η προσευχή για να θεραπεύτει…

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης (θα φανώ επιθετικός, το ξέρω, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου, απλά το ποστ σου είναι εξωφρενικά άστοχο), με το φτωχό μου το μυαλό: καμία υπερβολή. Για το ρεντνεκ, δε χρειάζεται να πει κανείς τίποτα, η μετάλλαξη του χετφιλντ από βιομηχανικός εργάτης σε βλάχο, από πάνκης σε περήφανο συντηρητικό είναι προφανής.

Όσον αφορά το ψέκας. Υπάρχουν εκατομμύρια νεκροί; Πολλαπλάσιοι ασθενείς; Το ξέρεις; Το ξέρω; Ο χετφιλντ δεν ξέρει ή δεν τον αφορά στα βουνά που κυνηγά; Πρέπει πραγματικά να επιχειρηματολογήσω γιατί είναι βαθιά αντικοινωνική λογική; Επιχείρημα υποστηρικτικό της θέσης του είναι η ανατροφή του ως παιδί και τα χριστιανικά του βιώματα; Αυτά που γουστάραμε όταν έκραζε δεκαετίες πριν σε τραγούδια; Μήπως πιστεύει ακόμα και στον Άγιο Βασίλη;
Εντιτ. άντε με το καλό το εμβόλιο και χωρίς παρενέργειες!

4 Likes

:clap:

Δεν προβάλει σαν επιχείρημα την ανατροφή του για το ότι δεν θέλει να κάνει το εμβολιο, το αναφέρει όταν λέει πως έχει ξανακάνει εμβόλιο αλλά όχι όταν ήταν μικρός.

Εγώ θεωρώ υγιές κάποιος να προβληματίζεται, δηλαδή ελπίζω να το μπουμπουνισει μεν, αλλά ήταν μια μετριοπαθης δήλωση που δεν θεωρώ ψεκασμενη. Όπως και το περήφανος συντηρητικός βλάχος το θεωρώ όχι πλήρως στερούμενο βάσης μεν, αλλά ξεκάθαρα υπερβολή. Εκτός αν έχει κάποια μεταστροφή το τελείως πρόσφατο διάστημα που δεν έχω προλάβει να συνειδητοποιήσω, δεν το αποκλείω. Αν μπορείς να το αποδείξεις καπως θα συμφωνήσω μαζί σου.

Θενκς μαν! Θα γράψω κι εγώ την εμπειρία μου όταν έρθει η ωρα

Θα το μπουμπουνίσει, γιατί αλλιώς δεν έχει ταξίδια και άρα δεν έχει και μαρούλι.

5 Likes