Μetallica

Το είδα κι εγώ τώρα το πρωί! Περίμενα να γκρουβάρουν περισσότερο στο μεσαίο σημείο όμως. Πάντως στο τέλος λένε το το κλασσικό, καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο commercial, αν και όταν αναφέρουν το southern rock και sweet home alabama μοιάζει σα να είναι επιτηδευμένο (ίσως όμως γιατί “εμείς” τα ξερουμε αυτά καιρό και τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές) Περιμένω πάντως να δω πότε θα πάνε στα 90s.

@kbil στην αρχή του βίντεο προμοτάρουν το Patreon page τους, που την πουλάνε με ελάχιστη τιμή 1$/χρόνο κι αν δεις στο youtube έχουν ~1 εκ subscribers, για αυτό που λέγαμε χθες, στο youtube παίρνουν exposure(δεν έχω δει ποτέ διαφήμιση άρα δε νομίζω να κάνουν monetize το κανάλι τους) και στο patreon κερδίζουν. Επίσης τα βιντεάκια που ανεβάζουν στο youtube έρχονται με καθυστέρηση, πρώτα στο patreon και μετά στο youtube.

2 Likes

ωραία τυπάκια γενικά, κάπου στην πορεία βαρεθηκα να τους βλέπω αλλά από τους καλύτερους γενικά που κυκλοφορούν εκεί έξω στα ριάξιονς

3 Likes

Στο Patreon έβαλαν χθες το Welcome Home που οι αντιδράσεις τους είναι πιο έντονες, μάλλον τα έκαναν back to back.

2 Likes

Οτι καταλαβαίνω πως λειτουργεί το σύστημα δεν πάει να πει ότι θα δώσω και λεφτά σε τύπους που κάνουν reactions. Όταν το ανεβάσουν youtube θα το δω, ως τότε θα βλέπω άλλων reactions στο Sanitarium. Δεν είναι γαμάτος ο καπιταλισμός? :stuck_out_tongue:

εδιτ: Εμένα η αγαπημένη μου αντίδραση είναι στο One, οταν ο αριστερά ακούει τη διπλομποτιά στο χτίσιμο πριν τη δίκαση και λέει “Oh oh…You hear that? On the back? That trtrtrtrtrtr…”

1 Like

Κι εγώ το ίδιο . Βαρέθηκα να τους βλέπω αλλά είναι συμπαθεστατοι

4 Likes

Αυτός

έκανε όλο το Master στη σειρά πριν κανά δυο βδομάδες (είχε κάνει παλιότερα το MAster και το Orion) και τώρα κάνει το Justice. Είναι ωραίο να βλέπεις τις αντιδράσεις άλλων σε τραγούδια που ακούς μια ζωή.

1 Like

Άσχετο το ένα με το άλλο.

Για το μπουτσο ειναι

1 Like

Όταν οι στίχοι του Harvester of Sorrow παίρνουν ένα εντελώς άλλο νόημα…

Αφήνω αυτά εδώ, έτσι για το documentation του θέματος…

2 Likes

και μετα συζηταμε αν ειναι ψεκασ και redneck

1 Like

ντάξει, βέβαια στο ένα βιντεάκι από τα δυο (δεν είμαι σίγουρος ποιο), που σκοτώνει το υπεργαμάτο αυτό ελάφι :cry: το αιτιολογεί όσο γίνεται και σε πολλά έχει δίκιο. Λέγοντας πως επιθυμεί να απέχει από τη βιομηχανία κρέατος, πως εκτιμά τη ζωή που δίνει το ζώο και τη σέβεται όσο δεν πάει κτλ.
Η καύλα όμως με τα όπλα (με όλες τις ιδιαιτερότητες της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ και γενικότερα το μπακραουντ της εκχώρησης του μονοπωλίου βιας στο κράτος κτλ), ασχέτως του σκοπού που τα χρησιμοποιεί κανείς, ε, όσο να ναι μάλλον σε χαρακτηρίζει κάπως.

Αυτό ακριβώς το “thank you for giving your life” είναι που μου ανέβασε τo πρωινό κουλούρι στον οισοφάγο. Είναι τόσο βαθιά ενοχικό, σαν να προσπαθεί απελπισμένα να δικαιολογήσει, πρωτίστως στον εαυτό του, την ευχαρίστηση που παίρνει από το θάνατο ενός ζώου.

3 Likes

Μπορεις να διαβασεις την θεωρία της γνωστικης ασυμφωνιας.

Βρε το δέχομαι, σιχαίνομαι το κυνήγι, ωστόσο δε με θεωρώ και αθώο ως μετέχοντα της βιομηχανίας κρέατος. Έχει δίκιο σε αυτό, η τελευταία είναι ό,τι πιο σιχαμένο έχουμε πράξει ως ανθρωπότητα απέναντι στο οικοσύστημα που μας φιλοξενεί -κιμ πάτα το επιτέλους.

Καλα ισως αρκετα μεγαλη υπερβολη :stuck_out_tongue:

Η φυση ειναι αμειλικτη ειτε συμμετεχουμε εμεις ειτε οχι. Τωρα ο τροπος με τον οποιον βασανιζονται εκατομμυρια ζωα σε αθλιες συνθηκες για να παρουμε εμεις το κρεας τους, ναι, ειναι αηδιαστικος. Σιγουρα ο τροπος με τον οποιο ο James Hetfield και καθε αλλος τετοιος τυπος σκοτωνει ενα ελαφι ειναι μαλλον πιο ανθρωπινος απο τα αισχη που γινονται στην βιομηχανια κρεατων.

Ειναι μια μεγαλη και πολυπλοκη κουβεντα. Παρτε και μπονους (ασχετο με Metallica) ενα βιντεακι απο κατι Komodo dragons που τρωνε ενα ελαφι που ειναι εγκυος ζωντανο, και μαλιστα το ελαφι γενναει κατα την διαρκεια, και οταν λεω γενναει, εννοω οτι μιας και ξεσκιζουν την σαρκα του αναγκαστικα βγαινει εξω το μωρο, το οποιο καταβροχθιζεται μετα απο 10 δευτερολεπτα σε μια μπουκια απο εναν Komodo dragon (εκει στο 1:45 γινεται η μεγαλη φρικη - not for the faint hearted):

Ας πουμε μετα για το πως η φυση δεν κανει αυτα που κανει ο ανθρωπος :")

5 Likes

Καλύτερο το κυνήγι από τη σάπια βιομηχανία κρέατος, εφ’ όσον το κυνήγι γίνεται για να φας και όχι για να κρεμάσεις το κεφάλι του ζώου στον τοίχο σου.

4 Likes

Νόμιζα ήταν σχήμα λόγου αλλά για δες τελικά :hushed:

1 Like

Στην ίδια συνέντευξη για την οποία διαφωνούσαμε με τον @kbil λέει πως 2 μέλη της μπάντας (Lars και Kirk φαντάζομαι) είναι πλέον vegan και πως το σέβεται, όπως και ότι σέβεται πως κάποιοι δε θέλουν να ξέρουν πως έφτασε ένα κομμάτι κρέας στο πιάτο τους.

Προσωπικά ξερνάω / αηδιάζω με το κυνήγι άγριων ζώων (π.χ. λιονταριών) και δη ζώων υπό εξαφάνιση. Όπως πχ όταν κυνηγούσε αρκούδες στη Ρωσία.

Το κυνήγι θηράματος για τροφή - εφόσον γίνεται σύννομα - με βρίσκει πιο διαλλακτικό. Θα ήταν μάλλον υποκρισία για ένα κρεατοφάγο να πει το αντίθετο.

Τώρα αν στο Hetfield αρέσει το να σκοτώνει ζώα, αρέσουν τα όπλα ή όντως το κάνει γιατί θέλει οργανική τροφή και να είναι μακριά από τη βιομηχανία κρέατος το ξέρει μόνο ο ίδιος.

5 Likes

Νομιζω ειναι εμφανες απο τα βιντεο οτι σε ενα σημειο (αρκετα υψηλο θα ελεγα προσωπικα) γουσταρει το να σκοτωνει ζωα. Του δινει ενα thrill στην ζωη του η φαση κυνηγι. Φαινεται και απο το πως μιλαει για το κυνηγι, και απο το πως μιλαει για το οπλο, και απο το πως μιλαει για το ζωο αφου το κραταει.

Ειναι τρελη καφριλα το βιντεο, σε εκεινη τη φαση ακους την γυναικα που τραβαει το βιντεο να αναστεναζει, απλα δεν αντεξε

4 Likes

Έχουμε και στο Αττικό Πάρκο στην Ελλάδα Δράκο του Κομόντο. Δεν έχω πάει ποτέ βέβαια.