Μetallica

Αυτό που μου γάμησε την ψυχή περισσότερο στο βιντεάκι (εκτος από το προφανές ότι έφαγε το έμβρυο) ήταν πως το ελάφι είχε και τις αισθήσεις του για αρκετά λεπτά όταν το έτρωγε αυτή η μαλάκια.

Κατά τ αλλά με βάση τη λογική το κυνήγι εφόσον δεν είναι κάποιο είδος προς εξαφάνιση είναι καλύτερο από τη βιομηχανία κρέατος. Με βάση το συναίσθημα, προσωπικά δεν θα κυνηγούσα, δεν ψήνομαι και προτιμάω να παίρνω τη μπριζόλα έτοιμη χωρίς να ξέρω από που προήλθε. Πουτανα φύση.

3 Likes

Αυτό το κωλοερπετό φτύνει πάνω στα θηράματά του ένα υγρό που τα παραλύει. Επίσης πάει και τα δαγκώνει στα πόδια ή όπου αλλού μπορεί και αφήνει το σαπιοδηλητήριό του. Μπορεί να τα κυνηγάει για ώρες μέχρι να πέσουν κάτω και τελικά να τα φάει.

1 Like

Ειναι απο τα πιο σιχαμενα ζωα και αν τα σκοτωνε ο Hetfield σε εκατονταδες, δε θα ειχα κανενα θεμα.

2 Likes

Η διαφορά βέβαια με τον Δράκο του Κομόντο είναι ότι λειτουργεί με το ένστικτο για την επιβίωση του και δεν κάνει οτιδήποτε απλά για την ευχαρίστηση του…ή για να δείχνει στους φίλους του με υπερηφάνεια τα “επιτεύγματα” του.
Ναι η φύση πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ σκληρή και άδικη αλλά όλα γίνονται για ένα λόγο, έτσι λειτουργεί το οικοσύστημα.
Σε αντίθεση με τον άνθρωπο που πολλές φορές ο λόγος, η αιτία για να κάνει κάτι απλά δεν υπάρχει.

1 Like

Πάντα υπάρχει :stuck_out_tongue:

1 Like

Ενταξει, αλλα αυτο μπορει να πυροδοτησει μια κουβεντα που δε θα τελειωσει ποτε… πολλα κανει ο ανθρωπος που δεν εχουν να κανουν αμεσα με την επιβιωση του. Οπως για παραδειγμα το να γραφει σε ενα φορουμ. Ομως ολα οσα κανει ο ανθρωπος, αποσκοπουν στην βελτιωση της σωματικης ή ψυχικης του υγειας (ή και τα δυο), τα οποια εν τελει προκυπτουν απο την βασικη αναγκη για επιβιωση, εξελιξη και διαιωνιση.

Για να στο παω και αρκετα μακρια, ο Hetfield μπορει με το κυνηγι και τα επιτευγματα του για τα οποια ειναι περηφανος, να ανεβαινει στην εκτιμηση των ομοιων του ή και να ειναι θελκτικος σε καποια γυναικα, σε υποσυνειδητο επιπεδο. Δεν λεω οτι το επικροτω φυσικα, και το θεωρω μαλακια λογο ή διαδικασια, αλλα απο την αλλη και την διαδικασια με την οποια ο Komodo dragon κυνηγαει και σκοτωνει, κι αυτην μαλακια την θεωρω…

2 Likes

Πραγματικά πρώτη φορά είδα 70 αδιαβαστα στο Metallica και βαρέθηκα να τα διαβάσω.

Η συνέντευξη πάντως ανέβηκε τέλη Μαρτίου .

1 Like

Παρενεργεια απο το εμβολιο θα ειναι, μην χολοσκας

3 Likes

δεν το έχω κάνει ακόμη. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ο Τζεημς λεει ειναι σκεπτικος, μην το κανεις ουτε εσυ!

4 Likes

FUCK NO JAMES ! :laughing:

2 Likes

Tέλη Μαρτίου και λέει πως έχουν και καμιά 10αριά τραγούδια “έτοιμα”.
Όπερ σημαίνει πως σε 5 χρόνια μπορεί να έχουμε δίσκο.

6 Likes

Επισης καποιος ειπε τον Τζεημς ψεκασμενο και redneck, σε περιπτωση που ηθελες να δωσεις λιγο input @drenie

3 Likes

Εκεί στο 0:50 το λέει αυτό ο James. Είναι από την Cunning Stunts συναυλία. Στο βρήκα αμέσως. Για να δεις πόσο πολύ ψαγμένος είμαι με τους Metallica. Δεν μου παραβγαίνει κανείς.

5 Likes

Μιλαμε για ισως το καλυτερο live των Metallica EVER οσον αφορα τις ατακες που πεταει γενικα ο James. Ειναι πραγματικα επος το Stunning Cunts.

@pantelis79 στην ιδια εισαγωγη ειναι που λεει και το “ορααητιιι” :joy:
Ατακα με την οποια τριγκαρε πολυ κοινος γνωστος μας (και τεραστιο αρχιδι) οταν του την ελεγα…

2 Likes

Το έχει πει και σ’ εμάς, ποιο Stunning Cunts τώρα :stuck_out_tongue:

https://www.youtube.com/watch?v=JyrnM9DeBwk&t=401s

3 Likes

Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές, το σχόλιο μου περισσότερο είχε να κάνει με το βίντεο με τον Δράκο και λιγότερο με τον Τζέιμς.
Ναι ότι βλέπουμε εκεί είναι αποκρουστικό, φρικιαστικό, αποτρόπαιο, βάλτε ότι λέξη θέλετε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε να τον κατηγορήσουμε για κάτι…έτσι λειτουργεί και έτσι έχει μάθει μετά από εκατονταδες αιώνες εξέλιξης ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει την τροφή του.
Όταν ένα λιοντάρι σκοτώνει μια αντιλόπη και τα παιδιά της, δεν το κάνει επειδη είναι “κωλόζωο”, όσο αποκρουστική και θλιβερη και αν είναι η εικόνα όταν την βλέπουμε εμείς σε κάποιο ντοκιμαντέρ. :slightly_smiling_face:

Τεσπα, τέλος το offtopic.

2 Likes

Προσωπικα δεν κατηγορω κανενα ζωο περα απο την οποιαδηποτε πλακα, πιο πολυ θαυμαζω και τρομαζω με την φυση. Και στη θαλασσα γινονται ομορφα πραγματακια. Γενικα η φυση απλα δεν εχει κανενα οριο στο ποσο αμειλικτη και σκληρη θα γινει, δεν ειναι αποκλειστικοτητα του ανθρωπου :sweat_smile:

7 Likes

Σαν τον σκαι ξεπλενεις.

1 Like

εμ λολ, είσαι λίγο εκτός θέματος :thinking:
Δεν έβαλα το ηθικό κομμάτι καν στην οφτοπικ δηλωσή μου. Άλλωστε στην επιστήμη της οικολογίας νομίζω ότι υπάρχει η εξής παραδοχή: δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα. Αν και είναι τεράστιο κομμάτι της υπόθεσης το ηθικό, όπως επίσης και οι επιπτώσεις της βιομηχανιάς τροφίμων στην ποιότητα του τελικού προϊόντος που καταναλώνουμε και οι συνεπαγόμενες επιπτώσεις σε εμάς, ως τελικούς καταναλωτές.
Απλώς, με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα 2 λεπτών προκύπτει ένα από τα άπειρα παραδείγματα που μπορώ να σου φέρω. Το 40% περίπου της αγροτικής παραγωγής τροφοδοτεί αποκλειστικά τη βιομηχανία κρέατος (και το ποσοστό αυτό της παραγωγής αυτής ευθύνεται περίπου για 15-20% των αερίων που προκαλούν την κλιματική αλλαγή -αν δεχτούμε ότι υπάρχει και δεν το παίξουμε τραμπ). Για να προκύψουν αυτοί οι αριθμοί που συζητάμε, επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ μεγάλο κομμάτι της αγροτικής παραγωγής στον πρώτο κόσμο αφορά “ποιοτικά” προϊόντα (λαχανάκια Βρυξελλών ξερω γω) που καταλήγουν σε εμάς ως άμεσους καταναλωτές, μεγάλο ποσοστό των ζωοτροφών παράγονται στον δεύτερο και τον τρίτο κόσμο. Όπου λαμβάνει χώρα τι; Η αποψίλωση των τροπικών και μη δασών, οι εκτάσεις που καλύπτονταν από τα οποία μετατρέπονται σε αγρούς σε ποσοστό περίπου 80% (κάπου εδώ μπορεί να πεταχτεί και ο @jonkyr και να μας διδάξει για το φοινικέλαιο :kissing_heart:).

Εντιτ, για να προλάβω και να μη μου πεις, ε τοσα δις είμαστε, κάπως πρέπει να φάμε, θα σου θυμίσω πόσοι από εμάς στον πλανήτη βασικά δεν τρώνε.

Ναι αλλά είπα πως τον αγαπάμε με τα ελαττώματά του! Και στο λέω εγώ που εδώ και δυο μήνες περίπου (επειδή δεν κουρεύτηκα λόγω καραντίνας) κυκλοφορώ με το (όσο είχε) μαλλί του χετφιλντ στο σ&μ2, λίγο πιο κοντό και όχι τόσο άσπρο

2 Likes