Μetallica

Σε φοβερή κατάσταση, του έκανε καλό ή ξεκούραση. Και στα βίντεο από τα κλαμπακια φαίνεται και η φωνή του καλύτερη. Γαμάτο να τον βλέπεις έτσι.

1 Like

Νομιζα επαιζαν δικο τους ειδος.

1 Like

αν εξαιρέσεις όταν είσαι παιδάκι, μετά πιστεύω οτι λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο κάθεσαι. το ανάγνωσμα μπορεί να αλλάζει

Ειπα σε πριβε στον @kbil οτι αν εξαιρεσεις το λευκο μαλλι, στην συγκεκριμενη φωτο ειναι λες και ειμαστε πισω στο 1996 και με ειπε υπερβολικο. Να ερθει να το πει και σε σενα! (προφανως συμφωνω μαζι σου, ειναι πραγματικα οπως το ειπες)

Τον φανταστηκα να ακουει τρελα μπιτακια και να κανει fist bump

Δικο τους ειδος παιζουν. Σκεψου ειναι ο καλυτερος φροντμαν σε ενα ειδος που δεν παιζουν καν :stuck_out_tongue:

4 Likes

Ρε τους αλητες.

Οταν ειπαν “Δυο εντελως διαφορετικα σετλιστ” το εννοουσαν. Επαιξαν συνολικα 33 τραγουδια στο Κεντακι, 16 την μια μερα και 17 την αλλη. Για να συμβει αυτο, επαιξαν ως εκπληξη ολοκληρο το Black Album την δευτερη βραδια :sweat_smile: Ετσι εξηγειται η απουσια των Nothing Else Matters + Enter Sandman ΚΑΙ απο τα δυο κρυφα gigs ΚΑΙ απο την πρωτη βραδια στο “Louder Than Life”.

Αυτο με χαροποιει και με ανησυχει προσωπικα εν οψει του Νοεμβριου που θα τους δω στην Φλοριντα… Αν κανουν το ιδιο κι εκει περα και παιξουν ολο το Black Album την Κυριακη, τοτε χαιρομαι που δε θα τους δω εκεινη την ημερα (θα ειμαι σε γαμο), γιατι το εχω δει ολοκληρο το 2012. Αν ομως κανουν καμια πουστια και παιξουν ολοκληρο κανα Justice ξερω γω, τοτε θα ξενερωσω τιγκα, αν και δυσκολο το κοβω. Φανταζομαι θα μαθουμε τον Οκτωβριο στην Atlanta τι θα κανουν κι εκει περα που θα παιξουν 2 βραδιες με 2 διαφορετικα σετλιστς, αλλα μιας και ειναι σε φαση Black Album ολη την χρονια φετος, θα μου φανει απιθανο αν δεν κανουν το ιδιο κι εκει.

5 Likes

Cliff Burton Family

7 ώρ. ·

9/26/86 In Solnahallen, Stockholm would be the last show Cliff would play with Metallica Ray loved this photo of Cliff laughing, shot by Chris Anthony before the show. Pure happiness! Thank you YouTuber RadiovanalicA for posting a cassette copy of the show. Cliff’s bass solo is @ 30:22 This was James first show back playing the guitar after his skateboard incident Cliff left us but his music lives on forever The link is in our story on Instagram and here for Facebook https://youtu.be/An6PNt1j0wA #cliffburton #metallica #majorrager #bestsonever

8 Likes

Πάντως δείχνουν να έχουν επιστρέψει με πολλή όρεξη, και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί

1 Like

35 χρόνια :cry:

7 Likes

Απιστευτα σφιχτη η μπαντα, ειχε τεραστιο δικιο ο @Alejandro.m για το πως αλλαζει τον ηχο τους και το ποσο δεμενοι ειναι τωρα που παιζουν με clicks. Και ο Lars για μια φορα ακομα ο MVP της συγκεκριμενης εκτελεσης, αν και προφανως πωρωθηκα με το ποσο παθος και πωρωση βγαζει ο Papa Het.

Βροχη τα βιντεο… Ποσο μα ποσο λατρευω το No Leaf Clover. Επρεπε να υπαρχει στουντιο εκτελεση σε δισκο ρε γμτ, παντα ηθελα μια. Λαρς κι εδω υπεροχος, και ολη η μπαντα και παλι απιστευτα σφιχτη. Η φωνη του James leaves much to be desired οπως λενε και στο χωριο μου, με την εννοια οτι ανοιγει την ορεξη για 5 δισκους ακομα σε υφος Load αλλα ακομα πιο μελωδικο Southern Rock. Δε θα ειχα απολυτως κανενα παραπονο αν μεχρι το τελος της καριερας τους εβγαζαν δισκους με τραγουδια οπως το No Leaf Clover και τα καλα των Load/Reload ετσι που τραγουδαει ο λατρεμενος. Καλα με τον ηχο απλα γελαω πλεον. Εχουν καλυτερο ηχο απο οτι αλλες μπαντες (χωρις φραγκα δυστυχως) μπορουν να βγαλουν στο στουντιο…

8 Likes

Παναγία μου, οι Metallica το γυρίζουν στο doom, τι άλλο να ζητήσω ο έρμος;

Πόσο μα πόσο τους πάνε αυτές οι πιο αργές και heavy εκτελέσεις; Γαμώ!

2 Likes

Δεν ειναι δεμενοι οπως παλια εχουν γερασει ο Λαρς λαγκαρει και οι κοτσιδες του Ρομπερτ εχουν ψαλιδα

Τα γαμησαν ολα και στο harvester, σε φοβερη φορμα η μπαντα

3 Likes

@QuintomScenario
Επειδή ολίγον άσχετος… τι εννοείς παίζουν με clicks; Το καταλαβαίνεις ακούγοντάς το ή απλά το ξέρεις;

Εγω προσωπικα δεν θα ακουγα την διαφορα, απλα το εγραψε ο Αλεχαντρο και το ειδα και σε σχολια αλλου.

οκ, και τι ειναι τα clicks?

Μετρονόμος

1 Like

Οταν το λιγοτερο καλο τραγουδι ενος δισκου ειναι κι αυτο πολυ καλο, τοτε μιλαμε σιγουρα για πολυ καλο δισκο.

Εχει ριφφαρα το Cyanide, και ωραιο ρεφρεν ρε γμτ, αλλα κατι στο συνολο του με χαλαει.

Ισως το προβλημα να ειναι απλα οτι πλατιαζει πολυ, και τιποτα αλλο.

Παραδοξως, ειναι το πιο “λοουνταδικο” του Magnetic, μαζι με το Unforgiven III

Παντως το επαιξαν αψογα το μεσαιο σημειο Κερκος και Λαρσαρας

6 Likes

Το διάβασα σε συνέντευξη του Fidelman για το S&M2, ότι δηλαδή προσπαθούσε, και εν τέλει κατάφερε, να πείσει το Lars να χρησιμοποιήσει μετρονόμο.

Πιθανολογώ ότι το συνέχισε και μετά το S&M2.

Edit: ιδού και το απόσπασμα

SC: Lars was really the center point, then. Crazy.

GF: One of the big, big things Lars worked really hard on, and it was really effective, was tempo. Since the Hardwired… record, Lars has used a click track, not to play to throughout the song, but to start songs, so that the starting tempos are pretty consistent. And I think it’s helped. James definitely appreciates it. But in this case with the orchestra, it was even more important, because some of the orchestral parts were fast, like “Day,” “Moth,” “One,” and “Puppets.” There might’ve been a couple others. Those are the ones at the top of my head.

Getting the tempos was so important, otherwise the violins would not be able to play their parts correctly. And that’s inviting a train wreck, which of course we wanted to avoid. So throughout, we were much more in tune with tempos. That’s one of the things Edwin and I spent a ridiculous amount of time on: understanding what the tempos were going to be, and then once the tempo started, still Lars counts it off. Sometimes Lars does a four-count, sometimes Lars does an eight-count. I don’t know if there really is any rhyme or reason to that but it’s always the same. “For Whom the Bell Tolls” they all know it’s four. And another song, they all know it’s eight. They don’t know why it is eight or four, they just know it always is , so we had to make sure Edwin also knew what to expect.

6 Likes
3 Likes

:joy::joy::joy:

5 Likes

Νομίζω τόσο αργοχέβι το έπαιζαν στην Load tour κάπου μέσα στο kill-ride medley

Όσο προετοιμασμένος και να είμαι, ο ήχος τους με εκπλήσσει… ειδικά στο main riff ο κοντός και ο τρουχίλας το ξεπατώνουν σε όγκο

11 Likes