Χίλιες φορές να τα παίζουν πιο αργά και να είναι τόσο καυλωμένοι και HEAVY, παρά να τα παίζουν γρήγορα και να μη μπορούν να τα παίξουν.
Φοβερή απόδοση. Δε νομίζω να το παίζουν πια αργά από τη studio version. Σίγουρα πιο αργά από τα live τους την τελευταία 20ετία.
Αυτή τη φορά δε βρίσκω MVP. Ο Lars τα έκανε όλα, fills, double-bass, tempo. O Kirk το έσκισε (με την καλή έννοια) το σόλο. Αλλά όταν ο James ακούγεται έτσι, πως να ξεχωρίσεις κάποιον άλλο; Για το Rob δεν αναφέρομαι γιατί είναι η σταθερά στα live εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες.
Γενικά φαίνονται πολύ φρέσκοι και ευδιάθετοι. Τους έλλειψε το σανίδι; Πέρασαν πολύ ώρα στο στούντιο και είναι τόσο σφιχτοδεμένοι; Όλα μαζί; Σε κάνουν να θες να τους δεις πάντως.
Το παίζουν σχεδόν 10bpm κάτω. Αλλά πολύ μικρή σημασία έχει όταν το παίζουν τόσο γαμάτα.
Ακούγεται μπόμπα οπότε για μένα πολύ καλά έκαναν
Μπα, δεν το παιζουν πιο αργα.
Το τραγουδι στον δισκο ειναι 6:37 και στην live εκδοση διαρκει 6:38 αρα το παιζουν με ακριβως την ιδια ταχυτητα, αφου δεν εκαναν “skip” σε κανενα σημειο, οπως κανουν ενιοτε με σημεια του Four Horsemen ή του Battery. Απλα δινει την ψευδαισθηση του οτι ειναι πιο αργο επειδη εχει πιο βαθυ και μπασο ηχο νομιζω.
Απλα εχουμε συνηθισει ολοι να τα παιζουν πιο γρηγορα απο οτι στον δισκο
5-6 bpm κατω ειναι,το μπασιμο σιγουρα,απλα δεν εχει μεγαλη αποκλιση λογω οτι σε σημεια fills εδω και εκει τους τρεχει ο ulrich και αντιστοιχα στο σολο του o hammet…πραγματι εχουν κεφια στα τελευταια λαιβ που ποσταρετε ομως
ναι σωστα,ειναι και μισο τονο κατω κουρδισμενοι ,σοφη επιλογη πλεον νομιζω
Ξεχνάς ότι ο Lars δεν μπορεί να κρατήσει ρυθμό όμως, μπορεί κάποια στιγμή να το έτρεχε και κάποια άλλη να χαλάρωνε
εδιτ: το έγραψε κι ο αποπαν’ και δεν το είδα, όπως δεν είδα και το βιδεο ακόμη, αλλά βιαζόμουν να πω την εξυπνάδα μου
Δε μου φαινεται οτι εγινε κατι τετοιο, τι να πω. Δεν βλεπω ουτε τον Κερκ να τρεχει το σολο, ουτε τον Λαρς να τρεχει κατι.
Αφιερωμενο ειδικα σε @kbil που ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησει οτι στην Black Album εκδοση ειναι πολυ καλυτερο
ε όχι. ο ήχος που είχαν οι δίσκοι ταιριάζει στα κομμάτια. τωρά ενα καλό κομμάτι και με ντέφι και φωνή, πάλι καλό θα είναι, αλλά το αμπιανς το σωστό του δίνει πόντους. αυτα τα what ifs γελιο έχουν, αλλά και πάλι …
Μεγάλη καύλα η μπρουταλιά του Het στο i don’t want to DIEEEEE!
Ισοπεδωτικο. Τα χουμε ξαναπει, αλλα σε 20 χρονια το Moth μαζι με τα Halo και Spit θα ανηκουν στα all time greatest, ισαξια με τα αλλα.
οχι το shortest straw ξέρω γω που ψιλοχοντροαντιγράφει ? το ισως εξίσου κακό με τον κοντό και τα ατυχή μπέντς του κιρκ είναι η φωνή του παπα-χέτ. παίζει ο παπά να τραγουδάει πιο ορθοδοξά. γεράματα βλέπεις.
Μακάρι όλες οι αντιγραφες να είχαν τόση λίγη ομοιότητα όσο τα shortest straw και moth into flame των Metallica.
Πολύ ωραία η εκτέλεση πιο πάνω
Δηλαδη μηδενικη ε? Ναι, συμφωνω.
Όπως έχει γράψει και ο θεούλης ο Καραολίδης
METALLICA – No Life Til Leather (Remastered)
The drummer can’t play, the singer can’t sing and all the riffs are NWOBHM rip-offs. (10)
ο ντράμερ την πάλευε. Ο τραγουδιστής καλυτέρεψε, αλλά κάηκε (απο το πόσο περιοδεύει+πιοτί) και ναι, μην το αναλύσουμε, δε συμφέρει.