Το new game και το ομώνυμο, εύκολα.
Βρισκω την αναλογια σου εξαιρετικα πετυχημενη βασικα.
Το μονο προβλημα που εχω με αυτην την αναλογια, ειναι οτι το Beneath Broken Earth θεωρειται καταπληκτικο τραγουδι ακομα και απο αυτους που δεν τους αρεσε καν ο δισκος στον οποιο βρισκεται (οπως εγω για παραδειγμα, που βρισκω το Plague Within σκουπιδακι).
Σε αντιθεση, το St. Anger δεν ξεχνανε να μας θυμιζουν διαφοροι οτι πρεπει να το μισουμε.
Θα ήταν εξαιρετικά κωμικό ένα τέτοιο ποστ, ας το κάνει κάποιος αν γίνεται.
Α εγώ ξεκάθαρα το πιστεύω. Βασικά βρίσκω το σύνολο της δισκογραφίας των MDB τόσο αδιάφορο, που δε θα μου έκανε καμία διαφορά αν ξυπνούσα σε ένα σύμπαν στο οποίο δεν θα είχαν υπάρξει ποτέ οι MDB αύριο.
Με τις μαλακίες σας γράψατε σταρχιδια σας σχεδόν όλοι την κομματαρα που λέγεται Thorn Within, τζάμπα έγραφα Σαββατόβραδο με τύψεις που άφησα το αφιερωματακι για 16 μέρες.
Κατηγορώ ευθέως τον @RiderToUtopia που τόλμησε να βάλει 7 στο St. Anger δίχως να ψάξει να μάθει ότι η αστυνομία δεν τα επιτρέπει αυτά εδώ μέσα. Μέχρι 3 στα 10 κι αυτό όταν μπαίνει χαρακτηρίζεται φανμποηλικι, μόνο μηδέν μπαίνει από φυσιολογικούς
Θα σου έκανε μείον ένα καταπληκτικό τραγούδι διαφορά.
Έλα ρε… αφού σου βάλαμε καρδούλα
Τώρα περιμένουμε με αγωνία (not) το Ronnie
Shoot me again I ain’t dead yet θα τους απαντήσω
ΜΠΟΥΜ!
Συνεχιστε , εδω γράφονται διαμαντια…
@Clairvoyant θέμα γούστου είναι αυτα μαν… και εγώ κουφαινομαι με κάποια που διαβάζω όπως και κάποιοι από εσάς κουφαινεστε που θεωρώ το σενδεγκερ ευχαριστο άκουσμα. Και εγώ θεωρώ τους MDB σπουδαία μπάντα, αλλά σέβομαι και τη διαφορετικη άποψη, επειδή και εγώ έχω μπάντες που ενώ είναι μεγάλες και σπουδαίες σε εμένα δεν αρέσουν.
Όσον αφορά το σχόλιο του @drenie που ξεκίνησε την αναζωπύρωση της συζήτησης, κάποιος έχει το δικαίωμα να το πιστεύει αυτό τι να κάνουμε. Έστω και αν με κάποια από τα παραδειγματα που έφερε δεν συμφωνώ.
Εν ολίγοις δεν συζητάμε εδώ στο φαμιλυ για να βγάλουμε κάποιες κοινά αποδεκτές αρχές, αλλά για να εκφράζει ο καθένας τη δική του πλευρά. Ακόμα και εσύ ο αρνητής load, που δεν πειράζει όμως τα βρίσκουμε στους maiden και τους q5 που μου είχες προτείνει και σε πολλά άλλα!
Ακόμα και εσύ ο αρνητής load,
Δεν ειμαι αρνητης απλα δεν πιστευω οτι ειναι μεσα στους 4 καλυτερους δισκους τους κατι που σας χαλαει την σουπα οταν καποιος το αναφερει.
Επισης δεν κανω τον αστυνομο γουστου απλα εχετε επιδοθεί σε εναν αγωνα ποιος ειναι πιο μεταλλικα και γραφετε ενα σορό μαλακιες (σορρυ).
Για το 99,99 % των οπαδων της μουσικης (οχι των μεταλλικα) το στανγκερ ειναι σκουπιδι τεραστιου βεληνεκους. Γαμω την τυχη μου που επεσα στο 0,01%.
Συνεχιστε……
Ε κλασικά Linkin Park και POD, και κάτι λίγα πιο casual απο godsmack,korn,limp bizkit.
Δεν ειμαι αρνητης απλα δεν πιστευω οτι ειναι μεσα στους 4 καλυτερους δισκους τους
Μήπως ήρθε η ώρα πάλι???
Justice
Black
Master
Reload
Ride
Load
Hardwired
St. Anger
Kill em all
DM
για σήμερα, ορίστε 8/10
St. Anger
Kill em all
Επιασες τοτέμ τώρα (δεν λέω πως δεν είναι πολύ ωραίος δίσκος το παραλίγο metal up your ass) και μάλιστα το έβαλες από κάτω από το μιασμα του Αγίου θυμού, ετοιμάσου να αδειάσει απάνω σου ο
St. Anger
Kill em all
Ε ναι γιατι το στανγκερ εχει καλυτερα απο το horseman, το jump, το phantom, το seek, το motorbreath.
Εισαι πολυ μεταλλικα ρε αδερφε
Έχει κομματάρες το kill em all, αλλά δε μ’αρέσει ο ήχος του
Φτανει ρε αδερφε που σου αρεσει ο ηχος του σταγκερ.
Πραγματικα δεν υπαρχει πατος, καθε δευτερο ποστ και διαμαντι
Παλι τα ιδια και τα ιδια. Ο καθενας βαζει ο,τι βαθμο θελει σε οποιον δισκο θελει. Και σε καποιον μπορει να αρεσει παρα πολυ η Γεωργια Βασιλειαδου ως γυναικα, δικαιωμα του, προσωπικα δε θα λαμβανα πολυ σοβαρα την αποψη του συγκεκριμενου για τη γυναικεια ομορφια. Ας εχει οποια αποψη θελει, δικαιωμα του, εμενα δε μου κανει, δικαιωμα μου.
Συμφωνω αλλα συνεχιζω ωστε να αγγιξουμε την τελειοτητα στην πιο γελοια αποψη. Εκει που νομιζα οτι πιασαμε ταβανι με το πολλα συγκροτηματα ζηλευουν τις κουραδες του σταγκερ ηρθε το αποπανω ποστ για τον ηχο του kill και με εστειλε.