Μetallica

Κρίνοντας από το σύνολο της καριέρας τους, τους δίσκους, το ύφος της μουσικής τους, το τι έχουμε ακούσει από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια, όχι δεν θεωρώ ότι είναι υποκειμενική άποψη το να λέμε ότι nu metal και Metallica δεν πάνε μαζί ή ότι το St.Anger μπορεί να πάει ψηλότερα στην λίστα συγκριτικά με τους άλλους δίσκους.

Ο ηχος του kill ειναι μετριος αλλα το επιχειρημα ειναι το λιγοτερο αστειο αν προσπαθεις να πεισεις οτι το stanger ειναι καλυτερος δισκος.

Ο φανατισμός γενικά σκοτώνει, αλλά την τέχνη τη γδέρνει ζωντανή και με το δέρμα της φτιάχνει συνολακια μελανου χρώματος σε πατρόν Hugo Boss. Ξεκολλάτε, αδικείτε τον εαυτό σας

Για μένα έχει ηχάρα το Kill 'Em All.

Διαχρονικά ο αγαπημένος μου Metallica δίσκος είναι το Black Album αλλά τα τελευταία δύο χρόνια θα έβαζα στο νούμερο 1 το Kill 'Em All.

The show is through, the metal’s gone, it’s time to hit the road
Another town, another gig, again we will explode :guitar: :metal:

(μπορεί και το πιο πόρωση τραγούδι των Metallica)

2 Likes

Οχι, ειμαστε αποτελεσμα τυχαιων μεταλλαξεων σε αυτο το πραγμα που λεγεται ζωη, και καμια σχεση με εργα τεχνης.

Αφενος το να λεει κανεις nu metal το St. Anger σε μενα δειχνει οτι δεν το εχει πολυακουσει

Αφετερου, ακομα και αν ειναι για καποιον ή για πολλους ή και για ολους ο χειροτερος τους δισκος (ειναι και για μενα), αυτο δεν το κανει αντικειμενικο. Το κανει υποκειμενικο με συντριπτικη ή καθολικη αποδοχη.

Για μενα δεν ειναι, αλλα για καποιον αλλον μπορει να ειναι. Γιατι να ειναι προβλημα αυτο?

2 Likes

you can’t sit… she’s entitled Whiplash!

παίζει σε αυτό το βίντεο να έχει καταγραφεί το μεγαλύτερο σε ακτίνα moshpit, αφού η κάμερα πιάνει τον κόσμο να τρέχει γύρω από το stage!!

5 Likes

Συμφωνουμε και σε κατι, ειναι στους 3 καλυτερους δισκους τους.

1 Like

οπως αγαπασ

Μαλάκες το kill em all είναι 5αδα άνετα.
Το whiplash μόνο τα κατουραει όλα μετά το Black.
Μόνο Mustaine.

1 Like

Τι σχέση έχει ο Mustaine με το Whiplash;

1 Like

Kομμάτια των Metallica που θεωρούνται κακά άλλες μπάντες θα σκότωναν, όπως πχ οι Maiden, oι Μegadeth κλπ

Εδώ θεωρείτε ότι οι Maiden είναι μέταλ μπάντα τη στιγμή που πχ το Loverman του Nick Cave είναι πιο μέταλ απ’ το 80% της δισκογραφίας των Maiden

Γενικά όλοι έχουν κακες στιγμές λογικό είναι να έχει και η μεγαλύτερη (live) μπάντα του πλανήτη

Τώρα με αυτά που γράφεις κάνεις αυτό

Ξέχασα να βάλω αυτά :fire::bomb::boom:

Μήπως το μισό Kill em all?

η ερώτησή μου ήταν πολύ συγκεκριμένη πάντως

Νομίζω ότι κάνεις τον χαζό,
αλλά θα στο κάνω πιο λιανά για να το καταλάβεις.
Η συζήτηση γίνεται για το KMA το Whiplash βρίσκεται σε αυτό το οποίο το μισό το έχει γράψει ο Πρόεδρος.
Σε κάλυψα?

To γουιπλας κατουραει το μισό κιλεμόλ (αυτό που έχει γράψει ο βλαχοπρόεδρος).

Εχοντας δει τους Metallica να ανοιγουν με τα εξης:

So What + Last Caress
Creeping Death (2 φορες)
That Was Just Your Life
Hit The Lights (2 φορες)
Whiplash

Mπορω να πω με βεβαιοτητα οτι το Whiplash αν και καυλωτικο τραγουδι, ηταν μακραν το χειροτερο opener.

2 Likes

Εννοείται ότι τρολαρα πριν, εγώ τον αγαπάω και τον πρόεδρο… και λίγο με νοιάζει ποιος τα γράφει… ο δίσκος απέξω γράφει MetallicA Kill em All