Να σου δωσω 8 κιλα να ειμαστε κι οι δυο τουμπανο και χωρις κοιλιτσα?
1,92 / 100, το τρωμε το φαϊ μας στο φαμιλυ
Ό,τι μου δώσεις κοιλιά θα πάει οπότε… θα αρνηθώ ευγενικά
τελικά ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του;
BTW δεν είμαι από αυτούς που θέλουν μόνο μασιφ δίσκους και διαμάντια μέσα. Δε με ενοχλούν τα fillers, one man’s garbage is another man’s treasure που λένε και στο Τενεσί. Στη χειρότερη κάνεις σκιπ και συνεχίζεις (με τον ύμνο)
Οταν θελω να πεισω ακομα και τον εαυτο μου για κατι, επαναλαμβανομαι
Ουτε εμενα φυσικα. Δεν θεωρω καν φιλλερ το Ρονι, το θεωρω απλα μετριο προς κακο ή εστω αδιαφορο.
εγώ το θεωρώ πολύ ωραίο , catchy και ροκάδικο κομμάτι και μου αρέσει πάρα πολύ
Και 'μένα μου αρέσει ως τραγούδι το Ronnie. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ανέκαθεν άκουγα τους δίσκους από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς skip, οπότε υποσυνείδητα είναι ένα ακόμα τραγούδι που πρέπει να παίξει για να φτάσουμε στο φινάλε του δίσκου. Ειδικά όταν ακούω Metallica δε σκέφτομαι καν να αλλάξω τραγούδι. Βασικά μέχρι το St. Anger δεν υπάρχει τραγούδι των Metallica που να μη μου αρέσει, αλλά εννοείται ότι δεν είναι εκεί ψηλά μαζί με τα τραγούδια που τους έκαναν αυτό που είναι. Αλλά οκ, ωραίο rockάκι είναι.
Αυτά έλεγα παλιότερα για το Ronnie, δεν αλλάζω ούτε γράμμα
Τελικα νομιζω οτι ο καλυτερος δισκος των μεταλλικα ειναι το load. Και το stanger δεν ειναι κακο- τιμιο 7αρι θα ελεγα
Ελα @QuintomScenario… άρχισε τώρα να λες ότι είναι αμπαλοι και φανμποϊδες και δεν γίνεται να αρέσει σε κάποιον το ρονι και πατάμε σκιπ και το λένε όλοι κτλ.
Κλαίω με ποστ κλερβογιαν όταν είδε τα 100 κιλά του διμετρου Παντελή
Δεν είναι να κανονίσεις ξύλο με το φαμιλι… την μάμησες
κολλητός ο πεντελης, αδερφος
Σας πατάει όλους στο ύψος ο Blackie Lawless!
1,93 είναι !!
1,93/89 μια χαρά τραγουδαρα είναι το Ρόνι, απίστευτα κινηματογραφικό, βοηθά στην ποικιλομορφία του δίσκου, σίγουρα όχι η χειρότερη στιγμή του δίσκου (γκουχιρο οφ δι ντεγχουχου)
Τι στο μπούστο? Γράφτηκα στο φόρουμ την μέρα που είχαν βγαλει το όριο ύψους?
Εντωμεταξυ εδω στην δουλεια εχουμε 2 πρακτικαριες, 24 η μια γλυκουλα, παω εγω να πιασω κουβεντα μιας και η καφετιερα ειναι στο γραφειο της κτλ, η και οπως παει η κουβεντα μου λεει “τι καφε θελετε”, ενταξει αστο να παει στο διαολο, γαμα και τον καφε, κανε μου εκει ενα χαμομηλι να κατεβει και το χαπι για το ζαχαρο και αστο γαμα το.
Τι έγινε ρε μας παίρνετε μέτρα;; 1,86/80 εδώ και όλα καλά να πούμε Αλλά το Ronnie δεν μου αρέσει και σχεδόν πάντα κάνω skip όπως και στο Poor Twisted Me