εμενα νομιζω οτι εχει αρχισει να μου αρεσει
εγώ 1.75 είμαι αλλά κάνω άρση βαρών
… και το Ronnie γαμεί
Αν κανεις πανω απο 140 παγκο 1RM γαμαει και δερνει το Ronnie συμφωνω, αλλιως απλα καλο
Έχω αρχίσει κι εγώ με τη σειρά μου να εκτιμάω την τιμιότητα του St. Anger
Έχει ενδιαφέροντα riff
1.84/92 εδώ, κοίτα να δεις που είμαστε κι απ’τους κοντούς
Προτεινω μετονομασια του συλλογου μας σε Φαμιλυ (Μ-L) Κ.Α.Ε.
Εντωμεταξύ, το να είσαι ψηλός:
Σου διασφαλίζει σχεδόν απρόσκοπτη παρακολούθηση συναυλιών (τώρα, αν μπαστακωθεί μπροστά μου ο casual Παντελής, εντάξει, θα πάω ένα-δύο μέτρα πιο κει, νοου προμπ) στην Ελλάδα (προς βόρεια Ευρώπη δεν είναι τόσο γκαραντί).
Και
Σε χώνει αβέρτα και με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο (μιας που είσαι και ψηλός, θα μου πιάσεις αυτό από το ράφι/θα αλλάξεις λάμπα/θα κατεβάσεις τις κουρτίνες/θα κρεμάσεις τις κουρτίνες/θα κρεμάσεις τα διακοσμητικά για τα γενέθλιά του μικρού-Χριστούγεννα/θα σκοτώσεις το κουνούπι στο ταβάνι)
Απειλεί σοβαρά τη σωματική σου ακεραιότητα (κουτουλιές αλα Ζιζού σε κλαδιά/πινακίδες/ανοιχτά ντουλάπια κουζίνας/σκάλες άτσαλα φορτωμένες σε ΙΧ/χαμηλοτάβανα κλιμακοστάσια/σοφίτες, μυϊκά κλειδώματα προσπαθώντας να ρίξεις μια στεκιά της προκοπής αλλά και ξαφνικές σουβλιές στο στομάχι από αγκωνιές κάποιου ατόμου κάτω του 1,60 που προσπαθεί να αναπνεύσει ή να περάσει από μπροστά σου σε συναυλίες)
Απειλεί σοβαρότερα την ψυχική σου υγεία (ψυχοσωματική εξάντληση λόγω always on unagi mode προς αποφυγή των παραπάνω + του παράλογου αντανακλαστικού σκυψίματος όταν περνάς κάτω από ανεμιστήρες οροφής)
Μια χαρά.
Eγώ είμαι μέσος όρος προς το κοντό απάρεντλι (1,80) λαπάς - και θαρρετά φωνάζω πως το Ρόνι είναι μια παπαριά…
…το Κιλεμώλ έχει εξαιρετική ηχάρα που εξυπηρετεί τον δίσκο 100%…
…και αυτό το θρεντ είναι ο κύκλος της ζωής και επαναλαμβάνεται ατέρμονα,
Επίσης τα παλιά τα χρόνια αλέθαμε ακρίδες για να φάμε ψωμί.
Βεβαίως και τα βάζω για συγκεκριμένο λόγο τα συγκεκριμένα κομμάτια και νομίζω ότι είναι προφανείς οι λόγοι. Τρρρτ, τρρρρτ, τρρρτ, μπλ, μπλ, μπλιουργκ μπλιουργκ μπλιουργκ, τρρτ, τικιτικιτικιτικιτικιτικιτικιρρργκ.
11 μήνες αποχή για να μας πεις ότι υπάρχουν 4 καλύτερα τραγούδια από το Ρόνι από άλλους?
Περίμενα περισσότερα. Σε περίπου 15 μέρες έλα που θα βάλω δεκαρακι ακατεβατο στο Slither
Κι εγώ θα έβαζα 10 ακατέβατο στο Slither των Velvet Revolver
Τώρα για τους Metallica, όλο για το Frantic κτλ συζητάμε αλλά δεν έχω διαβάσει καθόλου απόψεις για το…
απαντηση σφηνα του ποδαριου,i disappear/no leaf clover (ισως τα πιο) αγαπημενα
Τι μου θυμισατε τώρα, ήταν το πρώτο-πρωτο τραγούδι που κατέβασα όταν εγκατεστησα το μισητό…ναπστερ, εντελώς καβλωμενος με Metallica και αυτό ήταν το πολύ καινούριο κομμάτι που είχαν μόλις κυκλοφόρησει το βίντεοκλιπ του. Κομματαρα.
Κάντε υπομονή… ο Quintom τα πάει με τη σειρά τους.
Αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο αουτλο
Φλερταρω πολυ με την ιδεα του να γινω petty και να το προσπεραω επ αοριστον, μονο και μονο γιατι με ξενερωσατε που βαλατε ως αναγνωστες περισσοτερες καρδουλες στο Ronnie απο οτι στο Thorn Within, οχι οτι εχει καμια μεγαλη σημασια, αλλα δε θα ειμαι petty και θα προχωρησω κανονικα. Θα αποδεχθω τα αρνητικα της δημοκρατιας ή εν προκειμενω οχλοκρατιας που ψηφισε περισσοτερο το Ronnie
Στο ποστ σου μπηκαν οι καρδουλες
Μπορεί να έχεις undercoverage ρε
Τι καλο εγραψα για το Ροννι, να το ξανακανω!
Απο περιεργεια, εσενα δε σου αρεσει το Thorn?
Δε θυμαμαι να το εχουμε συζητησει ποτε το συγκεκριμενο τραγουδι