Φιξξξξξντ
Όσοι λέτε το Slither με στεναχωρείτε λιγάκι. Κι αυτό και το Wild Things είναι από τα αγαπημένα μου στο RELOAD
Eδώ ο ίδιος ο Bob Seger είπε πως του αρέσει περισσότερο η διασκευή παρά το (δικό του) original ρε συ!
Σιγα τα ιερα κειμηλια, λες και ειναι κατι ιδιαιτερο τα 4 πρωτοτυπα τραγουδια
Τα χειροτερα μου, 2 απο καθε δισκο μιας και ετσι το ειπατε:
KEA : Phantom + Militia (και να μην υπηρχαν δε θα με ενοιαζε)
RTL : Bellz + Trapped (I said what I said)
MOP : Thing + Leper (σιγα την δυσκολη επιλογη κι ας τα λατρευω)
AJFA : Eye + Frayed (εδω δυσκολευτηκα για το δευτερο)
TBA : Tread + Never + Holier (ευκολακι)
LOAD : Ronnie + Twisted + Hero (ψιλο-ευκολο)
RELOAD : Seed + Better + Attitude (ίσως το πιο δύσκολο)
STA : My World + Purify + Dirty (πανευκολη επιλογη βασικα, τα αλλα εχουν αρκετα να πουν)
DM : Cyanide + The Day (το βαριεμαι ελεεινα το δευτερο)
HTSD : Atlas + Murder + Savage (κατω το κλασικο μεταλ αλλά θλίψη για την ριφφαρα στο τρίτο)
Respect που αφησες απεξω Seek + Sanitarium μονο και μονο γιατι απλα δεν μπορω καν να το καταλαβω, αλλα απο το υπολοιπο της λιστας αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν πρεπει να σου αρεσουν καθολου οι Black Sabbath και οι σαμπαθιλες γενικοτερα.
(εγω κι εσυ πρεπει να ειμαστε οι μονοι που κανουμε skip στο The Day That Never Comes)
Τρια εχουμε πει απο TBA, SA, Load, Reload, HTSD, κοπιαστε, μη ντρεπεστε .
Οι διασκευες να δεις.
I said what I said . Κάποια έπρεπε να διαλέξω, τα συγκεκριμένα τα κάνω πιο εύκολα σκιπ (οκ το σικ εν ντιστροι το θεωρω με διαφορά το χειρότερο του δίσκου).
Ασφαλές συμπέρασμα αν προσέξεις τη φωτό προφίλ μου στο φόρουμ😝. Σαμπαθ με Όζζυ=ΙΟΝ Αμυγδάλου. Πρώτη αγάπη και παντοτινή
Έκανα edit για να μην κλαις.
Πρέπει να σε βάλω να κόψεις 3 από κάθε δίσκο, να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι στα Ride Master Justice
2/8 ειναι περισσοτερα απο τα 3/14 η’ τα 3/13, αταματα την κλαψα και να λες και κανα “ευχαριστω” απο μεσα σου
Αν συνεχισεις τα κλαματα θα κοψω 3.5 απο Load και Reload για να σου βγαινουν τα κλασματα!
Εκανα και ομοιοκαταληξια, για δες.
2 στα 10 ομως για Κιλεμολ και Μαγκνετικ ειναι λιγοτερο και απο το 3/14 και απο το 3/13, και 2 στα 9 για το Τζαστις ειναι λιγοτερο απο 3/13 και συγκρισιμο με 3/14. Ασε τωρα την μαθηματικη ανωτεροτητα, δε σε παιρνει
Δεν ειναι υποχρεωτικη η συμμετοχη. Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται
Μια χαρα συμμετειχα, απλα φερνω στο φως και εκθετω την διοργανωτρια αρχη που μαγειρευει!
- ΤΒΑ - Enter sandman, holier, don’t tread, ολόκληρο κάνει και για σουβέρ
- Load - ronnie, poor twisted, wastin my hate
- Reload - slither, attitude, bad seed
- Gd - sabbra cadabra, stone cold crazy, killing time
- SA - Προτιμώ να ακούω τα κάλαντα από χαλασμένη μελοντικα, στριμωγμενος στον ηλεκτρικό ενώ βρέχει και έχω γίνει παπί εν μέσω πανδημίας, από το να ξεχωρίσω ένα από τα κομμάτια. Ούτε για σουβέρ.
- DM - Bλέπε ν.5
- Savage, atlas, revenge. Το πιο εύκολο τασκ.
Slither & Ronnie μην στεναχωριέστε , εγώ σας αγαπάω , ελάτε να σας κάνω μια αγκαλιά
Χαχαχα, τι τέλειο αυτό με το μπάσκετ, σαν photoshop είναι.
Μόλις είδα το replay των 2 επετειακων συναυλιών στο Amazon. Αν κάποιος δεν το παρατήρησε, ξαναδείτε το Whiplash και δη τη στιγμή που κάνει παύση ο Hetfield και τραγουδάει ο κόσμος “cause we’re Metallica”. Σκάει τέτοιο χαμόγελο και του ξεφεύγει ένα γέλιο ικανοποίησης σε σημείο που χάνει λίγο την κιθάρα και τον επόμενο στίχο. Πολύ ωραία στιγμή, που φυσικά δεν την πρόσεξα λαιβ
ΥΓ: επίσης, όσο κι αν αγαπάω το Fixxxer, το σερί από το Hardwired μέχρι το Am I Evil (μόλις τρίτη φορά που το παίζουν ολόκληρο εδώ και 30 χρόνια) ήταν μάλλον το highlight του διημέρου.