Μetallica

Lars Ulrich FUCK

Ετσι…με γαλλικη μεταφραση για να μπορουν να το δωσουν πακετο αργοτερα με το Francais pour une nuit…καταλαβες; :stuck_out_tongue:

K για να ειμαι κ λιγο οντοπικ ας πω κατι που μου τη σπαει…

Αυτα τα ΚΩΛΟΜΠΑΛΟΝΑ τι τα θελουν 50αριδες πλεον μπαμπογεροι;; Ηρθε ο Ντρουτζιλο κ νιωσανε παλι παιδακια; Δειτε…

http://www.youtube.com/watch?v=a5O3A88U9_E&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=qgb_-hH5oU0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Tqtf83KouC8

Γιατι μου φενεται λιγο περιεργο οτι θα ειναι το εγχηρημα τους… :-k Ρε αδερφε μπες στο στουντιο και δες πως θα σου καυλοσει το κονσεπτ του αλμπουμ … Αναμικτα τα συναισθηματα παντος… :-s

Αντε σε 2 χρονακια θα μαθουμε … #-o

Ωστοσο οτι θα κανουν κατι καινουργιο και κατι που θα τους εκφραζει εκεινη την στιγμη ειναι η καλυτερη ειδηση …

Και γιατι μου φενεται fake λιγο το αρθρο?
Μες στην ειρωνια ειναι… [-X

Αν το κανουν θα ειναι κατι καινουριο που δεν εχουμε ξαναδει (ή μαλλον ξανακουσει ) απο τους Metallica… Αν και το αρθρο παιζει να ειναι και λιγο μουφα… Ο χρονος θα δειξει, ενδιαφερον ακουγεται παντως αν συμβει…

Μαλλον για κακογουστο αστειο βλεπω να ειναι γιατι αυτη η “ειδηση” δεν φαινεται να υπαρχει σαν νεο η σαν φημη πουθενα αλλου.

Παιδια, μουφα ειδηση ειναι, μην το κουραζετε…
Μου φαινεται αδυνατον τωρα οι Metallica να κατσουν να πειραματιστουν με τον ηχο τους κ να βγαλουν κατι διαφορετικο. Μην ακουμε οτι θελουμε! Εδω βλεπουμε πως στο ντεθ μαγκνετικ εκαναν μια προσπαθεια να γυρισουν στον παλιο τους ηχο. Κ παλι για εμενα δεν καταφεραν αυτο που περιμενα, με το νεο αλμπουμ παρ’ολα αυτα να εχει 1-2 καλες στιγμες. Τωρα ξαφνικα θα προσπαθησουν να γραψουν κατι εντελως καινουργιο, που δεν εχει καμια επαφη με το παρελθον τους;;;;; Please…

ειρωνικο ειναι το αρθρο/στυλ the onion ειδησεογραφια

μην μασας ο τυπος κανει πλακα για να γελασει/ψαρωσει ο κοσμακης

Υπαρχει καποιο κομματι που σας αρεσει αλλα δεν εχουν παιξει ποτε live?? Tο The Struggle Within πχ απο το black δεν θυμαμαι να το εχουν παιξει ποτε live ,oπως επισης και το my friend of misery που ειναι κριμα να μην το παιζουν καθολου.

Το The struggle Within το απεχθανετε ο Χετφιλντ #-o :frowning: και το Misery το πεζε ο Τζασον σε μπας σολο … Κριμα και ειδικα το Μιζερι ειναι διαμαντι σαν συνολο ( στιχοι-σολο-ριφφ)

Εγώ θα ήθελα να ακούσω το Prince Charming live αλλά που τέτοια τύχη…?

Αυτο που ηθελα να ακουσω live κ δεν το επαιζαν ποτε το ακουσα μια κ καλη στη Μαλακασα κ ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα κ ετοιμος να βαλω τα κλαματα. Αφου ακουσα live ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Orion δεν θελω τιποτα αλλο…

εγώ θέλω να ακούσω live ολόκληρο το έπος “to live is to die”

Τι ειπε το παληκαρι τωρα ρε !

τί είπα?

Τιποτα κακο ρε ! Εννοουσα οτι συμφωνω ! :smiley:

ααααααα.οκ!!:slight_smile:

εγω ηθελα until it sleeps , mama said , king nothing…και γενικα load …

αλλα δεν παιξανε το 07…και γενικα προτιμανε ρε γμτ 1-2 απτο reload ( memory + fuel)…και οχι απο το πολυ ανωτερο load…

den nomizv να παιξουν κατι φετος…

α και επισης απο and justice for all θελω αρκετα…

Μεγάλη αγάπη αυτή η μπάντα,με τα δικά της σκαμπανεβάσματα.Χαρακτηριστικό οτί όταν πήγαινα εγώ γυμνάσιο δεν λέγαμε “ακουμε metal”,λέγαμε “ακούμε metallica”:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

To 07 'παιζαν αν δεν κανω λαθος μονο απο τα 4 πρωτα.

Αλλα το υφος του Death Magnetic δε νομιζω οτι αφηνει περιθωρια για Load σ’ αυτη την περιοδεια. :frowning:

Ναι δυστιχως και εγω αυτο πιστευω :frowning:

Ενα Devils Dance και ενα Bleeding me θα θελα να ακουσω… :smiley:

Το setlist που θα θελα ειναι αυτο μαζι με τραγουδια απο D.M γιατι ειναι και η περιοδεια…

1.Blackened
2.Creeping Death
3.For whome The Bell tolls
4.All nightmare Long
5.The End of the line
-Brake-
6.The thing that should not be
7.Master of Puppets
8.The Four Horsemen
-Brake-
9.The Unforgiven ή Nothing Else matters
10.Fade to Black
11.Sad but True
12.Wherever I May Roam
13.Bleeding Me
14.Cyanide
-Brake-
15.Ride the lightning
16.Sanitarium
17.The frayed ends of Sanity ή The Shortest Straw
18.Breadfan
19.Seek n Destroy

To Justice παντως ειναι το αλμπουμ που ο ηχος απο το στουντιο και ο ηχος του livE ειναι πολυ κοντα … Αποδιδει καλιτερα απο ολα τα αλλα σε θεμα υφους και ηχου… Μακαρι να το πεζαν ολο :smiley:

:D:D:D Ξερω κανω ονειρα :D:D:D